کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
#كاچي_چهار_مغز🍮🧁❤
کاچی یک دسر ایرانی خوشمزه😋
مناسب#افطاری

مواد لازم:
مغز گردو؛بادام؛پسته؛ از هرکدام 25 گرم نیم کوب شده
مغز فندق 15 گرم نیم کوب شده
آرد گندم یا آرد برنج 1 ل
نبات آسیاب شده 1 ل
كره 100 گرم
هل نصف ق.مرباخوری
آب 4لیوان
گلاب نصف فنجان
زعفران ساییده شده 1ق.چ

طرز تهیه:
نبات را با چهارلیوان آب روی حرارت می گذاریم بجوشد.بعد زعفران را حل کرده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
ارد رو الک کرده و در قابلمه ای تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته شه.
کره را در یک قابلمه دیگر ریخته ، پس از ذوب شدن روغن آرد را کم کم اضافه می کنیم. آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود .در این مرحله نصف قاشق چایخوری هل رااضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت آماده شده از نبات را به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود. گردو، بادام ، پسته ، فندق را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد و به روغن بیفتد.
میتوانید بجای نبات از شکر استفاده کنید.
╭☆─┅═🥗═┅☆╮
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋

    ▫️ماست سفت 60 گ
    ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخور
    ▫️آرد 40 گر
    ▫️تخم مرغ 3 عد
    ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خور
    ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخور
    ▫️نمک 1/8 قاشق چایخور
    ▫️وانیل 1/4قاشق چیخور

    🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شون
    بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید
    در انتها به دلخواه سرو کنی
    ╭☆─┅═🥗═┅☆
    @Des╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم_╮د.د.ییییدمیرمm╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمs╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم
    ╮د.د.ییییدمیرم
    ╰╮د.د.ییییدمیرم
    ╰☆╮د.د.ییییدمیرم☆─╮د.د.ییییدمیرم─┅╮د.د.ییییدمیرم┅═╮د.د.ییییدمیرم🍱╮د.د.ییییدمیرم═╮د.د.ییییدمیرم═┅╮د.د.ییییدمیرم┅☆╮د.د.ییییدمیرم
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋

    ▫️ماست سفت 60 گ
    ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخور
    ▫️آرد 40 گر
    ▫️تخم مرغ 3 عد
    ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خور
    ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخور
    ▫️نمک 1/8 قاشق چایخور
    ▫️وانیل 1/4قاشق چیخور

    🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شون
    بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید
    در انتها به دلخواه سرو کنی
    ╭☆─┅═🥗═┅☆
    @Des╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم_╮د.د.ییییدمیرمm╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمs╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم
    ╮د.د.ییییدمیرم
    ╰╮د.د.ییییدمیرم
    ╰☆╮د.د.ییییدمیرم☆─╮د.د.ییییدمیرم─┅╮د.د.ییییدمیرم┅═╮د.د.ییییدمیرم🍱╮د.د.ییییدمیرم═╮د.د.ییییدمیرم═┅╮د.د.ییییدمیرم┅☆╮د.د.ییییدمیرم
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋

    ▫️ماست سفت 60 گ
    ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخور
    ▫️آرد 40 گر
    ▫️تخم مرغ 3 عد
    ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خور
    ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخور
    ▫️نمک 1/8 قاشق چایخور
    ▫️وانیل 1/4قاشق چیخور

    🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شون
    بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید
    در انتها به دلخواه سرو کنی
    ╭☆─┅═🥗═┅☆
    @Des╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم_╮د.د.ییییدمیرمm╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمs╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم
    ╮د.د.ییییدمیرم
    ╰╮د.د.ییییدمیرم
    ╰☆╮د.د.ییییدمیرم☆─╮د.د.ییییدمیرم─┅╮د.د.ییییدمیرم┅═╮د.د.ییییدمیرم🍱╮د.د.ییییدمیرم═╮د.د.ییییدمیرم═┅╮د.د.ییییدمیرم┅☆╮د.د.ییییدمیرم
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #خاگینه_قالبی_لیمویی 🥯 😋

    ▫️ماست سفت 60 گ
    ▫️بکینگ پودر 1 قاشق مرباخور
    ▫️آرد 40 گر
    ▫️تخم مرغ 3 عد
    ▫️رنده پوست لیمو 1 قاشق مربا خور
    ▫️آب لیمو ترش 2-3قاشق چایخور
    ▫️نمک 1/8 قاشق چایخور
    ▫️وانیل 1/4قاشق چیخور

    🔸شربت بار به مقدار لازم تخم مرغ ها و ماست را با مفتول بزنید تا از لختگی درآیند و پوست لیمو و آب لیمو ترش را نیز اضافه کرده، سپس بکینگ پودر وآرد و نمک و وانیل مخلوط کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید هم بزنید تا یکدست شود. بعد مایه آماده شده را داخل قالب سیلیکو نی کوچک یا زینگهای فلزی خیلی خوب چرب شده ریخته و در فر 180 تا 190 درجه به مدت حدود 20-25 دقیقه بپزید تا طلائی شون
    بعد از پخت و خنک شدن داخل شربت بار گرم قرار بدید
    در انتها به دلخواه سرو کنی
    ╭☆─┅═🥗═┅☆
    @Des╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم_╮د.د.ییییدمیرمm╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمs╮د.د.ییییدمیرمe╮د.د.ییییدمیرمr╮د.د.ییییدمیرم
    ╮د.د.ییییدمیرم
    ╰╮د.د.ییییدمیرم
    ╰☆╮د.د.ییییدمیرم☆─╮د.د.ییییدمیرم─┅╮د.د.ییییدمیرم┅═╮د.د.ییییدمیرم🍱╮د.د.ییییدمیرم═╮د.د.ییییدمیرم═┅╮د.د.ییییدمیرم┅☆╮د.د.ییییدمیرم
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #بیسکویت_حلوایی
    #بیسکویت_طلایی
    از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
    .

    موادلازم:
    1لیوان شیر خشک قنادی
    .
    1 ليوان ایرمیک(سمولینا ریز )لوازم قنادی ها تهيه کنید
    .
    بیسکویت پتی پور 200 گرم
    .
    1قوطی خامه 170 گرم
    .
    از 1 بسته شیر تغلیظ شده (شیر عسلی)به ميزان لازم‌
    .
    5-6 بسته‌ بیسکویت Oreo یا هر بیسکویت کرمداری دیگر که در دسترس دارید.
    .
    طرز تهیه:
    شیر خشک را در ماهیتابه بریزید و مدام آن را با حرارت ملایم تا متوسط هم بزنید تا قهوه ای شود ، سپس آن را بردارید(حتمأ الک کنید ).
    همان تابه را تمیز کنید و ایرمیک را هم تفت بدید تا کمی تغییر رنگ دهد.

    ایرمیک ، شیرخشک ، بیسکویت پتی پور پودر شده و خامه را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید سپس‌ شیر عسلی را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا زمانی که خمیر منسجمی بدست بیاد وبتونید راحت شکل بديد.

    طبق ویدئو مقداری از مواد بردارید وبا دست باز کنید ویک بیسکویت اوریو بزاريد و کامل مواد رو گرد کنید که هیچ ترکی نداشته‌ باشد و در آخر هم با کره لوتوس و یا نوتلا یا هر نوع شکلات ذوب شده دیگر تزئین کنید.
    یک تا دو ساعت بزارید بماند بعد سرو کنید چون هر چقدر زمان بدید بیسکویت نرم تر وخوشمزه تر ميشه.
    این دسر در کنار قهوه بسیار مناسب ودلچسب هست.😋نوش جان
    .╯╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #مافین_موز_گردو_خرما

    آرد ۱و۱/۲ پیمانه
    شکر ۱/۲ پیمانه
    بیکینگ پودر ۱و۱/۲ ق چ
    جوش شیرین ۱ ق چ
    دارچین ۱/۲ ق چ
    نمک ۱/۲ ق چ
    موز رسیده متوسط ۳ عدد
    تخم مرغ درشت ۱ عدد
    کره آب شده ۶ ق غ
    عصاره وانیل ۱ ق چ
    گردو خرد شده ۳/۴ پیمانه
    خرما ۱/۲ پیمانه
    عسل ۱ ق غ

    آرد را الک کرده و به بقیه مواد خشک اضافه کنید وسط مواد را گودال ایجاد کرده و ۵ قاشق کره مذاب و تخم مرغ و موز و وانیل به شده را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید باقیمانده کره را با گردو و خرما و عسل مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید با قاشق چوبی مخلوط کنید بیش از حد هم نزنید ۱۲ عدد قالب مافین را کاغذ انداخته و باخمیر دو سوم از ان را پر کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه و بعد حرارت را کم کردهروی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #فلافل_خونگی
    طرز تهیه
    اول از همه 2 لیوان نخود رو برای 48 ساعت خیس و در طول روز چندین مرتبه آب اون رو عوض کردم.
    بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش ریختم تا آب اضافی اون گرفته بشه.
    2 لیوان نخود+4 حبه سیر+2 عدد پیاز متوسط+نمک+فلفل+کمی زردچوبه+پودر زیره+پودر کاری+پودر تخم گشنیز +دو قاشق غذاخوری پر آرد نخودچی در غذاساز ریختم(میتونید از چرخ گوشت استفاده کنید)
    دستگاه رو روشن کردم تا مواد فلافل به صورت پوره نرم و یکدست در بیاد.
    مایه فلافل رو در کاسه ریختم و کم کم حدود کمتر از نصف لیوان آب اضافه و هم زدم تا مایه کمی شل بشه(حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه) کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام پاشیدم و مقداری از مایه رو با قاشق در قالب ریختم و روی اون رو صاف کردم و دوباره مقداری کنجد پاشیدم و در روغن سرخ کردم. این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میده. به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت نیست.(دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاست)
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ #کراست_شله_زرد💖🍱😋
    ✍مواد لازم

    ژله آلوورا یک بسته بسته
    بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بور دو بسته
    کره 100 گرم
    شله زرد از قبل پخته شده نیم کیلو 🍜 طرز تهیه

    برای تهیه این دسر دو بسته بیسکوییت ساقه طلایی با پتی بور را پودر
    کرده و با 100 گرم کره اب شده مخلوط میکنیم و ته قالب فشار میدهیم تا صاف شود بعد داخل
    فریزر قرار میدهیم. در ظرف دیگری یک عدد ژله آلوورا را به همراه یک لیوان آب جوش به روش بن ماری حل میکنیم و میگذاریم
    خنک شود و داخل یخچال قرار میدهیم
    برای لایه رویی یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری حل میکنیم و مقدار نصف انرا به شله زرد ی که از قبل پختیم اضافه میکنیم و میزاریم تا کاملا تا بسته بشه و بعد از بسته
    شدن یک لایه خیلی نازک بقیه ژله آلوورا رو بهش اضافه میکنیم.
    ╭☆─┅═🥗═
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #شيك_ميزبانى_كنيد


    یه ایده ساده و جالب با الویه قالبی😍

    با قالب یا کاتر موردنظرتون نون تست رو قالب بزنید ولی از داخلش خارج نکنید مقداری سس مایونز روی نون تست کف قالب مورد نظرتون بمالید الویه رو داخل قالب ریخته و با پشت قاشق پخش کنید و روش رو با مزه و یا سبزیجاتی‌که دوست دارید پر و تزیین کنید من از کلم بنفش،خیارشور،سفیده و زرده تخم مرغ پخته و هویج استفاده کردم که همشون رو با رنده دندونه ریز ،رنده زدم
    بعد از پر کردنه قالب به خاطر داشتن نون تست در کف قالب به راحتی از ته قالب بیرون میاد
    ╭☆─┅═🥗═┅☆╮
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    588
    بالا