دسر و مربا انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه!

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
براونی فوق آسان تنها با ۵ ماده تشکیل دهنده

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


خب شما احتمالا انواع براونی رو خوانده‌اید و بر عکس کیک‌های خانگی که هرچه جلوتر رفتیم سخت‌تر شدند، اینجا هر چه جلوتر می‌رویم آسان‌تر می‌شوند. این یکی براونی از بقیه آسان‌تر و حتی مقرون به صرفه‌تر است، چون تعداد مواد تشکیل دهنده آن فقط ۵ چیز است. ۵ ماده اصلی که باید در همه براونی‌های شکلاتی باشد. اینجا کار هم آسان است.

شما ظرف را چرب می‌کنید. مواد خشک را مخلوط کرده سپس مواد‌تر را به آن به اضافه می‌کنید و بعد از مخلوط کردن کامل داخل ظرف فر می‌ریزید و یک براونی شکلاتی دیگر می‌سازید. برای این یکی از کره نمکی استفاده می‌شود. شما هم می‌توانید کره نمکی درست کنید و هم کره معمولی داشته باشید، اما به اندازه ۱/۴ قاشق چای‌خوری به مخلوط نمک اضافه کنید. نمک هم در کیک و هم براونی مهم است. هم برای کاهش رطوبت و هم تعادل مزه‌ها از این ماده استفاده می‌شود پس باز هم می‌گوییم آن را حذف نکنید.

مواد لازم

  • آرد: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • کره نمکی: ۱/۲ پیمانه
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • پودر کاکائو: ۱/۳ پیمانه
انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه




طرز تهیه:

۱. کره را ذوب کنید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر با ابعاد ۲۲ سانت را با کره چرب کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


۲. آرد، شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه با همزن سیمی بهم بزنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


۳. در کاسه‌ای دیگر، کره ذوب شده و تخم‌مرغ را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را روی مواد خشک بریزید و آن‌ها را در هم آمیخته کنید فقط در همین حد. حالا خمیر آماده است، آن را در ظرف چرب شده بریزید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


۴. در صورت تمایل می‌توانید روی براونی نمک دریای درشت بپاشید. این برش‌های نمک طعم شکلاتی را به طور کامل به شما می‌دهد. آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


۵. آن را از فر درآورده و به مدت ۵ دقیقه بگذارید خنک شود. سپس به صورت ۱۶ مربع ۴×۴ برش بزنید و سرو کنید.

انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    بلوندی با شکلات چیپسی و گردو

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    براونی بلوندی که به عنوان بلوندی هم شناخته می‌شود یک نوع براونی با رنگ روشن و اغلب بدون شکلات است. این برای کسانی خوب است که به دنبال یک دسر نرم، اما بدون شکلات هستند. بله می‌دانم که همه شما عاشق شکلات هستید، اما گاهی اوقات هم از آن خسته می‌شوید و بعضی هم مثل مادر من کلا شکلات دوست ندارند. بلوندی هم همانند براونی شکلاتی به صورت مکعبی برش زده شده و نرم و لطیف است. در واقع همانند یک کلوچه مکعبی نرم می‌ماند.

    براونی و بلوندی هر دو دسر‌هایی نرم هستند، اما همانطور که از نامشان پیداست یکی قهوه‌ای و دیگری بلوند است. بلوندی یک نوع کلوچه قالبی بر پایه شکر قهوه‌ای است. این دسر هیچ گونه شکلات یا طعم دهنده شکلاتی ندارد فقط گاهی اوقات در بعضی از دستور‌ها به عنوان گزینه‌ای اختیاری از شکلات چیپسی و مقداری کاکائو در آن استفاده می‌شود. بیشتر اوقات هم در آن‌ها از آجیل خرد شده و نارگیل استفاده می‌شود؛ و معمولا بدون تزئین هستند و یا گاهی روی آن‌ها شکر قنادی پاشیده می‌شود. پس می‌بینید که بلوندی نوع ساده‌تر براونی است.

    مواد لازم

    • کره یا مارگارین: ۱۱۰ گرم
    • شکر قهوه‌ای روشن: ۱ پیمانه
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد
    • آرد: ۱ پیمانه
    • بیکینگ‌پودر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    • جوش شیرین: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
    • نمک: کمی
    • گردو: ۱/۲ تا ۱ پیمانه (خرد شده)
    • شکلات چیپسی نیمه شیرین: ۱ پیمانه
    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه




    طرز تهیه:

    ۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. ظرفی با ابعاد ۱۷× ۲۱ را چرب کنید و آرد بپاشید.

    ۲. در کاسه‌ای بزرگ، کره و شکر قهوه‌ای را با هم زده و کرمی کنید.

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    ۳. تخم‌مرغ را افزوده و بهم بزنید تا زمانی که بطور کامل ترکیب شود.

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    ۴. در کاسه دیگری، آرد، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    ۵. مواد خشک را به مخلوط کرم رنگ اضافه کنید و بهم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    ۶. آجیل و شکلات چیپسی را داخل آن بریزید و بهم بزنید.

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    ۷. خمیر را کف ظرف آماده شده پهن کنید.

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    ۸. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید. این دسر خیلی سریع قهوه‌ای می‌شود بنابراین به محض اینکه ۲۰ دقیقه گذشت، مرتب آن را چک کنید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    بلوندی کره بادام‌زمینی

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    بلوندی کره بادام‌زمینی با کره و شکر قهوه‌ای به همراه کره بادام‌زمینی درست می‌شود. این بلوندی‌های نرم برای مهمانی یا دورهمی‌های آخر هفته عالی هستند. همچنین برای کسانی که در مدرسه‌ها اغذیه فروشی دارند خیلی خوب است، چون هم مقوی هستند و هم ظاهری جالب دارند.

    در این بلوندی از مخلوطی از شکلات شیری و کره بادام‌زمینی استفاده می‌شود. شما می‌توانید هم از شکلات شیری و هم شکلات چیپسی نیمه شیرین استفاده کنید. بهر حال انتخاب با شماست. اگر دوست داشته باشید رویه آن دانه‌ای و ترد باشد می‌توانید از ۱/۲ پیمانه بادام‌زمینی برشته و خرد شده استفاده کنید.

    مواد لازم

    • کره: ۶ قاشق غذاخوری (ذوب شده)
    • شکر قهوه‌ای روشن: ۱ پیمانه
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد
    • اسانس وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
    • آرد: ۱ پیمانه
    • جوش شیرین: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
    • بیکینگ‌پودر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    • شکلات کره بادام‌زمینی و شکلات شیری: ۱ پیمانه (یا شکلات چیپسی و شکلات کره بادام‌زمینی)


    طرز تهیه

    ۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

    ۲. ظرفی با ابعاد ۲۰ یا ۲۲ سانت را چرب کرده و آرد پاشی کنید.

    ۳. داخل کاسه، کره ذوب شده، شکر قهوه‌ای و کره بادام‌زمینی را با همزن بزنید و تا زمانی که لطیف و خامه‌ای شود.

    ۴. تخم‌مرغ و وانیل را هم اضافه کنید.

    ۵. به آرامی آرد، جوش شیرین و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید.

    ۶. شکلات چیپسی و یا مخلوط شکلات و چیپس کره بادام‌زمینی را داخل مخلوط بریزید.

    ۷. این ترکیب را به صورت صاف (مخلوط غلیظ است) در ظرف فر پهن کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. مواظب باشید زیاد نپزد.

    ۸. آن را خنک کنید سپس به شکل مربع برش بزنید.

    ۹. برای تزئین می‌توانید همین که بلوندی را از فر خارج کردید روی آن شکلات چیپسی بریزید. بگذارید چند دقیقه بماند یا تا زمانی که خیلی نرم شود. روی آن بطور کامل شکلات ذوب شده بریزید. این کار را با استفاده از لیسک یا قاشق بزرگ انجام دهید. بعد قبل از برش زدن بگذارید بطور کامل خنک شود.

    بلوندی نارگیلی با شکلات تکه‌ای

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    بلوندی نارگیلی از ماده خوشمزه‌ای به نام نارگیل بهره می‌گیرد که طعم خوشش برای بسیاری یادآور خاطرات خوب است. وقتی که این نارگیل در کنار شکلات قرار گیرد دیگر عالی می‌شود. این یکی نیز بخاطر تزئین و ظاهر زیبا در مهمانی‌ها بسیار مقبول خواهد افتاد.

    مواد لازم

    • آرد: ۱ پیمانه
    • کره: ۱۱۰ گرم (ذوب شده و خنک شده)
    • شکر قهوه‌ای روشن: ۱ پیمانه
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد
    • اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • نارگیل: ۱ پیمانه (بصورت فلیک)
    • شکلات چیپسی یا تکه‌ای: ۱ پیمانه
    • مواد تزئین (اختیاری)
    • شکلات نیمه شیرین یا تلخ: ۱ پیمانه
    • کره یا روغن قنادی: ۱ قاشق چای‌خوری


    طرز تهیه

    ۱. ظرفی با ابعاد ۲۰ یا ۲۱ را چرب و آردپاشی کنید.

    ۲. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید.

    ۳. آرد و نمک را ترکیب کنید. کنار بگذارید.

    ۴. کره ذوب شده و شکر قهوه‌ای را با هم زده تا زمانی که صاف و یکدست شود.

    ۵. تخم‌مرغ و اسانس وانیل را افزوده و مخلوط کنید.

    ۶. به آرامی آرد و نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس نارگیل و شکلات چیپسی یا تکه‌ای را اضافه کرده و بهم بزنید.

    ۷. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که هنوز وسط آن نرم است بپزید. حواستان باشد زیادی نپزد.

    ۸. بگذارید قطعات بلوندی روی توری شیرینی پزی کمی خنک شوند سپس شکلات را روی آن بپاشید سپس به طور کامل خنک کنید. به مربع‌های کوچک برش بزنید.

    ۹. در صورت تمایل به تزئین، شکلات چیپسی را با ۱ قاشق کره یا روغن قنادی ذوب کرده و بهم بزنید.

    ۱۰. این ترکیب را با قاشق روی قطعات بلوندی بپاشید یا این مخلوط را داخل یک کیسه پلاستیکی ریخته و گوشه آن را ببرید. سپس با استفاده از سوراخ روی پلاستیک روی بلوندی‌ها بپاشید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    براونی بلوندی

    انواع براونی‌ و بلوندی؛ دسرهای نرم و خوشمزه


    براونی بلوندی تلفیقی از این دو دسر دوست داشتنی است. شما با یک بار پختن می‌توانید هم دوست قهوه‌ای و هم بلوندتان را داشته باشید. ضمن اینکه به دلیل دو لایه بودن ظاهری زیبا نیز دارد. این براونی بلوندی برای مهمانی خوب است، چون ظاهری شیک و مجلسی دارد. البته شما همچنان می‌توانید آن را بهتر از این هم درست کنید. مثلا روی آن را با شکر پودر شده، سس شکلات، شکلات چیپسی، شکلات‌های رنگی، ترافل رنگی و یا سس کاراملی تزئین کنید.

    مواد لازم

    بلوندی


    • کره: ۱۵۰ گرم
    • شکر قهوه‌ای روشن: ۱ پیمانه فشرده شده
    • شکر سفید: ۱/۲ پیمانه
    • آرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه
    • بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
    • نمک: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
    • تخم‌مرغ: ۲ عدد
    • وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • چیپس تافی: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
    • بادام: ۱/۲ پیمانه برشته و خرد شده (اختیاری)
    براونی

    • شکلات شیرین نشده: ۱۱۰ گرم، خرد شده
    • کره: ۳/۴ پیمانه
    • شکر: ۲ پیمانه
    • وانیل: ۲ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • تخم‌مرغ: ۳ عدد
    • آرد: ۱ پیمانه
    • نمک: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • پودر اسپرسو فوری: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
    • آجیل بوداده یا شکلات چیپسی: ۱ پیمانه


    طرز تهیه بلوندی

    ۱. در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط به پایین، کره را ذوب کنید. هر دو نوع شکر را با آ مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت پایین ذوب شوند، مرتب بهم بزنید تا شکر ذوب شود یعنی حدود ۵ دقیقه. این مخلوط را داخل یک کاسه بریزید و بگذارید کمی خنک شود (حدود ۱۰ دقیقه بگذارید).

    ۲. در کاسه‌ای دیگر، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    ۳. تخم‌مرغ‌ها و وانیل را هم داخل مخلوط کره ریخته و بهم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط آرد را افزوده و با همزن دستی بهم بزنید فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند. چیپس‌های تافی و بادام را هم (در صورت استفاده) داخل این مخلوط بریزید و مخلوط را داخل ظرف مخصوص فر بریزید.

    ۴. به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید و روی توری شیرینی پزی بگذارید تا بطور کامل خنک شود. (در یخچال به مدت ۲ روز و در فریزر به مدت یک ماه نگهداری کنید).

    طرز تهیه براونی

    ۱. شکلات و کره را ذوب کنید و بهم بزنید.

    ۲. شکر و وانیل را ریخته و بهم بزنید، سپس پودر اسپرسو (اختیاری)، نمک و آرد را بیفزایید.

    ۳. آجیل یا شکلات را هم در صورت دلخواه در این مرحله اضافه کنید.

    ۴. این مخلوط را روی بلوندی که کمی پخته و خنک شده بریزید. این ترکیب را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.

    ۵. خنک کنید و به شکل مربع برش بزنید.

    ۶. مرحله پیش پخت بلوندی اجباری است، چون لایه‌ها از هم کاملا جدا و مشخص می‌شوند. البته شما می‌توانید کل خمیر براونی را روی بلوندی پخته نشده بریزید، اما برخی از قسمت‌ها فرو رفته و در هم می‌شود و بعضی نقاط هم خالی می‌ماند. این بستگی به سلیقه شما دارد. بهترین کار این است که بگذارید بلوندی کمی پخته و خنک شود. یکی از بهترین کار‌ها هم این است که بلوندی را در فریزر بگذارید تا دفعه بعد آن را در یخچال بگذارید آب شود سپس خمیر براونی را روی آن بریزید.

    نکات مهم

    • در مورد زمان پخت ممکن است کمی بیشتر طول بکشد بخصوص که اگر کل براونی را مصرف کنید و یا ظرفی با پهنای کمتر انتخاب کنید.
    • اگر می‌خواهید از آجیل استفاده کنید ممکن است همان آجیل‌های بلوندی را هم در براونی بریزید. بادام یا گردو هر دو خوب هستند. می‌توانید مخلوطی از آجیل‌ها را داشته باشید یا می‌توانید بادام را برای بلوندی و گردو را برای براونی استفاده کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    599
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,309
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    170
    پاسخ ها
    38
    بازدیدها
    349
    بالا