- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
براونی فوق آسان تنها با ۵ ماده تشکیل دهنده
خب شما احتمالا انواع براونی رو خواندهاید و بر عکس کیکهای خانگی که هرچه جلوتر رفتیم سختتر شدند، اینجا هر چه جلوتر میرویم آسانتر میشوند. این یکی براونی از بقیه آسانتر و حتی مقرون به صرفهتر است، چون تعداد مواد تشکیل دهنده آن فقط ۵ چیز است. ۵ ماده اصلی که باید در همه براونیهای شکلاتی باشد. اینجا کار هم آسان است.
شما ظرف را چرب میکنید. مواد خشک را مخلوط کرده سپس موادتر را به آن به اضافه میکنید و بعد از مخلوط کردن کامل داخل ظرف فر میریزید و یک براونی شکلاتی دیگر میسازید. برای این یکی از کره نمکی استفاده میشود. شما هم میتوانید کره نمکی درست کنید و هم کره معمولی داشته باشید، اما به اندازه ۱/۴ قاشق چایخوری به مخلوط نمک اضافه کنید. نمک هم در کیک و هم براونی مهم است. هم برای کاهش رطوبت و هم تعادل مزهها از این ماده استفاده میشود پس باز هم میگوییم آن را حذف نکنید.
مواد لازم
طرز تهیه:
۱. کره را ذوب کنید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر با ابعاد ۲۲ سانت را با کره چرب کنید.
۲. آرد، شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه با همزن سیمی بهم بزنید.
۳. در کاسهای دیگر، کره ذوب شده و تخممرغ را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را روی مواد خشک بریزید و آنها را در هم آمیخته کنید فقط در همین حد. حالا خمیر آماده است، آن را در ظرف چرب شده بریزید.
۴. در صورت تمایل میتوانید روی براونی نمک دریای درشت بپاشید. این برشهای نمک طعم شکلاتی را به طور کامل به شما میدهد. آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.
۵. آن را از فر درآورده و به مدت ۵ دقیقه بگذارید خنک شود. سپس به صورت ۱۶ مربع ۴×۴ برش بزنید و سرو کنید.
خب شما احتمالا انواع براونی رو خواندهاید و بر عکس کیکهای خانگی که هرچه جلوتر رفتیم سختتر شدند، اینجا هر چه جلوتر میرویم آسانتر میشوند. این یکی براونی از بقیه آسانتر و حتی مقرون به صرفهتر است، چون تعداد مواد تشکیل دهنده آن فقط ۵ چیز است. ۵ ماده اصلی که باید در همه براونیهای شکلاتی باشد. اینجا کار هم آسان است.
شما ظرف را چرب میکنید. مواد خشک را مخلوط کرده سپس موادتر را به آن به اضافه میکنید و بعد از مخلوط کردن کامل داخل ظرف فر میریزید و یک براونی شکلاتی دیگر میسازید. برای این یکی از کره نمکی استفاده میشود. شما هم میتوانید کره نمکی درست کنید و هم کره معمولی داشته باشید، اما به اندازه ۱/۴ قاشق چایخوری به مخلوط نمک اضافه کنید. نمک هم در کیک و هم براونی مهم است. هم برای کاهش رطوبت و هم تعادل مزهها از این ماده استفاده میشود پس باز هم میگوییم آن را حذف نکنید.
مواد لازم
- آرد: ۱/۲ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- کره نمکی: ۱/۲ پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- پودر کاکائو: ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
۱. کره را ذوب کنید. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر با ابعاد ۲۲ سانت را با کره چرب کنید.
۲. آرد، شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه با همزن سیمی بهم بزنید.
۳. در کاسهای دیگر، کره ذوب شده و تخممرغ را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را روی مواد خشک بریزید و آنها را در هم آمیخته کنید فقط در همین حد. حالا خمیر آماده است، آن را در ظرف چرب شده بریزید.
۴. در صورت تمایل میتوانید روی براونی نمک دریای درشت بپاشید. این برشهای نمک طعم شکلاتی را به طور کامل به شما میدهد. آن را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر خلال دندان در آن فرو کنید تمیز بیرون بیاید.
۵. آن را از فر درآورده و به مدت ۵ دقیقه بگذارید خنک شود. سپس به صورت ۱۶ مربع ۴×۴ برش بزنید و سرو کنید.