کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
‌ طرز تهیه رولت خامه ای

‌ دستور برای : ۶ نفر – زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه – زمان پخت: ۱۰ دقیقه – سطح دشواری : متوسط

مواد لازم :
تخم مرغ : ۵ عدد
پودر قند : ۱۲۵ گرم
آرد : ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر : یک چهارم قاشق چایخوری
نمک : یک پنس
وانیل : نصف قاشق چای خوری
آبمیوه برای خیس کردن کیک ( یا هر طعمی که دوست دارید )
طرز تهیه :
سینی مخصوص فر را داخل فر قرار داده و فر را به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا فضای بین آرد باز شود.( این کار را دقیقا ۳ مرتبه انجام دهید.)
سفیده و زرده را جدا کنید سپس در یک ظرف تمیز سفیده را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه با همزن خوب هم بزنید تا به رنگ سفید برفی دربیاید و پف کند.
۷۵ گرم از پودر قند را کم کم به زرده اضافه کنید و مدام با همزن هم بزنید تا کامل مخلوط شوند. تا مراحل بعدی را انجام میدهید مخلوط را در یخچال نگه دارید.
در یک کاسه بزرگ باقیمانده شکر و زرده تخم مرغ ها و وانیل را باهم مخلوط کرده و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد به شکل کرم رنگ و کشدار دربیاید.
سفیده را از یخچال بیرون آورده و طی ۳ مرحله به مواد اضافه کنید، زیاد هم نزنید فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید .
آرد الک شده را کم کم در ۳مرحله به مواد اضافه کنید و همزمان که اضافه می کنید مدام در یک جهت و به صورت دورانی با همزن هم بزنید. دقت کنید که جهت دست را تغییر ندهید.
وقتی مواد آماده شد :
سینی را از فر بیرون آورده، کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید و با یک فرچه سطح کاغذ روغنی را چرب کنید و به اندازه نصف قاشق چایخوری آرد روی آن بپاشید.
مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید.
سینی را بیرون آورده و روی آن را با یک پارچه تمیز آشپزخانه بپوشانید تا به مدت ۶ دقیقه با دمای محیط کمی خنک شود، بعد از خنک شدن پارچه را از روی آن بردارید.
یک پارچه بزرگ نخی پهن کنید و کاغذ روغنی را روی پارچه قرار دهید سپس رولت را به آرامی روی کاغذ روغنی برگردانید و خیلی آرام و آهسته رولت را با کاغذ روغنی و پارچه تا انتها رول کنید. به مدت ۳ ساعت رولت را با پارچه کنار بگذارید تا با دمای محیط سرد شود. در این مدت اصلا به آن دست نزنید تا رولت نشکند.
رولت را همراه با پارچه و کاغذ روغنی به آرامی باز کرده مقداری آبمیوه روی آن بپاشید سپس خامه را روی آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
دوباره به آرامی شیرینی را رول کنید این بار بدون پارچه و کاغذ روغنی.
روی رولت را با سلیقه خود با میوه، خامه یا تکه های شکلات تزیین کنید.
نکته :
کاغذ روغنی را به ابعاد ۴۰ در ۵۰ برش دهید و روی سینی قرار دهید.
فر حتما باید ۲۰ دقیقه قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن شود.
از شکر اصلا استفاده نکنیدحتما باید از پودر قند استفاده کنید.
وقتی رولت گرم است هیچ وقت خامه را روی آن نریزید چون خامه زود ذوب میشود، حتما باید ۳ ساعت در دمای محیط یا یخچال بماند تا سرد شود.
یکی از مهارت های درست کردن کیک خامه ای، کیک شکلاتی یا کیک وانیلی و… و بعضی از شیرینی ها مانند رولت خامه ای و … برای پف کردن آن باید سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید، برای جدا کردن سفیده از زرده دقت کنید که :

هنگام جدا کردن نباید حتی یک ذره کوچک از زرده قاطی ظرف سفیده شود.
همزن و ظرفی که سفیده ها را در آن هم میزنیم را باید تمیز بشوییم تا هیچ گونه مواد یا چربی روی آن نباشد و خوب خشک کنیم تا خیس نباشد.
سفیده را آنقدر با همزن هم بزنید تا به رنگ سفید برفی دربیاید و پف کند یعنی وقتی ظرف را برعکس می کنیم نباید سفیده از آن بریزد. این کار تقریبا ۸-۶ دقیقه طول می کشد.
اگر این سه نکته را رعایت کنید کیک یا شیرینی شما به خوبی پف خواهد کرد، اگر هم احیانا هنگام جدا کردن، کمی از زرده قاطی ظرف سفیده شد، زود سفیده را با قاشق مربا خوری از زرده جدا کنید و سفیده را به ظرف دیگری منتقل کنید، البته اگر فقط یک ذره کوچک قاطی شد این کار را انجام دهید اگر بیشتر بود کلا بیخیال تخم مرغ شوید و دوباره با یک تخک مرغ دیگر این کار را انجام دهید.

طرز جدا کردن سفیده از زرده :
یک ظرف را زیر دستتان قرار دهید و تخم مرغ را با دقت از وسط بشکنید، در یک طرف تخم مرغ که زرده وجود دارد را به آرامی و دقت زیاد روی طرف دیگر تخم مرغ بریزید، دوباره طرف زرده را روی طرف دیگر بریزید، مدام این کار را تکرار کنید، کم کم سفیده به ظرفی که زیر دستتان قرار دارد میریزد و از زرده جدا می شود، و زرده را در ظرف دیگری بریزید، اگر هم کمی سفیده داخل زرده باشد هیچ مشکلی نیست فقط نباید زرده در ظرف سفیده باشد
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    کیک و شیرینی پزی:
    🌺چند فوت کوزه‌گری برای پخت شیرینی و بیسکوئیت🌺

    @shirini100
    🌸در برنامه‌ریزی برای پخت شیرینی یک روز آرام و کم‌دردسر را انتخاب کنید.

    🌸از قبل چند شیرینی را انتخاب و مواداولیه آن را طبق دستور خریداری کنید.

    🌸هیچ‌وقت به صلاحدید خودتان در دستور پخت یک شیرینی دست نبرید. چیزی را کم و زیاد نکنید، مثلا میزان شکری که در یک دستور داده می‌شود، علاوه بر شیرین یا کم‌شیرین شدن، روی نوع بافت بیسکوئیت یا شیرینی‌هایتان تأثیر می‌گذارد.

    🌸اگر در دستوری که مقابلتان گذاشته‌اید از کره استفاده شده، ‌ آن را با روغن مایع یا سایر چربی‌ها جایگزین نکنید.

    🌸دستور پخت را جلوی رویتان بگذارید، همه مواد را اندازه‌گیری کنید و هرگز چشمی مواد را با هم مخلوط نکنید.

    🌸اگر در دستورتان از پیمانه استفاده شده، حتما یک بسته پلاستیکی آن را که مجموعه همه پیمانه‌ها و قاشق‌های استاندارد است، بخرید.

    🌸مواد اندازه‌زده را روی میز کارتان بچینید. از روی لیستتان بخوانید و برای هرکدام از مواد، علامت حاضری بزنید. در این حالت دیگر در انتهای پخت این جمله را از خودتان نمی‌شنوید که «وای یادم رفت شکر بریزم!»

    🌸برای پخت شیرینی‌ها باید یک فر خوب داشته باشید و یا قلق فرتان، دستتان باشد. البته منظور از فر خوب، فر گرانقیمت نیست. منظورمان این است که فر مورد نظر درست کار کند. اگر فرتان بیش از حد گرم باشد، قبل از اینکه شیرینی‌ها بپزد، ته شیرینی می‌سوزد و اگر دمای فر خیلی خوب گرم نباشد، شیرینی‌هایتان وا می‌رود و روی سینی پهن می‌شود.

    🌸بهترین کار و یکی از اصولیترین کارهایی که حتی شیرینی‌پزان حرفه‌ای هم آن را رعایت می‌کنند، این است که باید بعد از درست‌کردن خمیر ۲تا از شیرینی‌ها را توی فر بگذارید و ببینید چه اتفاقی برایشان می‌افتد. اگر دما بالا یا پایین بود، آن را تنظیم کنید.

    🌸اگر فاصله شیرنی‌ها توی سینی کم بود، فاصله چیدن آن‌ها را رعایت کنید.

    🌸اگر دما مناسب بود اما شیرینی‌ها پهن شدند و شکلشان را از دست دادند، احتمالا باید کمی آرد به خمیر اضافه کنید. مراقب باشید که آرد بیش از حد هم شیرینیتان را سفت و خشک می‌کند. بعد از اینکه کمی آرد به خمیر اضافه کردید، دوباره پختن ۲عدد شیرینی را آزمایش کنید.

    🌸بیسکوئیت‌ها، شیرینی‌های مناسبی برای پذیرایی هستند که برخلاف ذهنیت ما از بیسکوئیت‌های صنعتی، شیرینی‌های جانانه‌ای محسوب می‌شوند.

    🌸 بیسکوئیت‌ها از ترکیب آرد و کره و شکر و مواد انتخابی مانند انواع آجیل یا میوه‌ها درست می‌شوند. بعد از درست‌کردن خمیر بیسکوئیت حتما باید آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود؛ یعنی خمیر قالب زده یا بریده شده بیسکوئیت‌ها باید سرد، داخل فر گرم بروند.

    🌸حتما روی سینی فر‌ کاغذ روغنی بگذارید. معمولا در پخت بیسکوئیت‌ها و شیرینی‌ها سینی فر را چرب نمی‌کنند‌ چون میزان کره مناسبی در خمیر وجود دارد برای همین هم هیچ‌وقت خمیر بیسکوئیت یا شیرینی را ورز نمی‌دهند، چون حتما روغن می‌اندازد و بافت شیرینی را خراب می‌کند.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ #شیرینی_پادرازی_عارف_


    روغن جامد یا کره..........2500.گرم.

    تخم مرغ..... ....................20عدد.

    آرد برنج........................... 1300 گرم.

    پودر شکر..........................1500 گرم.

    آرد گندم........................... 1600 گرم.

    آرد نخودچی.................... 1100 گرم.

    پودرهل...............................1/4ق.چ.

    مواد رومال: زرده تخم مرغ، کنجد، پودر پسته، زعفران و روغن مایع

    @shirini100

    روغن نرم شده و پودر شکر (خاکه قند)را با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید.
    تقریبا 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملا قاطی شوند. تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده یکی یکی به مواد اضافه کنید و با هم زن خوب یکنواخت کنید.
    پودر هل را هم به مواد اضافه کنید.
    هر سه آرد را در ظرفی جداگانه با هم الک کنید آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با دست مواد را ورز دهید.

    @shirini100

    خمیر آماده شده را داخل نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار دهید.

    سپس خمیر را روی سطح صاف که آرد پاشیده اید با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.
    آرد روی خمیر را قشنگ پاک کنید.
    و در ظرفی 1 عدد زرده تخم مرغ و مقداری زعفران مخلوط کرده و کمی روغن مایع به آن اضافه کنید
    سطح شیرینی ها را با آن قلم مو بزنید سپس با چنگال یا شانه پلاستیکی روی آنها خطوط عمودی ایجاد کنید.
    مقداری کنجد روی آن بپاشید.
    بعد با قالب زبان برش بدهید وداخل سینی بچینید.
    حال سینی را در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم تا طلایی شود.

    نکته1)میتوان به جای هل از وانیل یا زنجبیل استفاده کرد.
    نکته2)میتوان مقداری زعفران داخل مواد شیرینی ریخت.
    نکته3)میتوان 1/2ق.چ به مواد رومال آرد اضافه کرد.
    نوش جانتان.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ ❤️درخواستى: ژله ويتريتى😍😍😍🤗🤗🤗👇👇👇
    #ژله_ویترینی

    برای درست کردن این ژله خوشگل و خوشمزه اول یک لایه نازک آلوورا کج ریختم داخل قالب وقتی نیم بند شد توت فرنگی ها را چیدم ودوباره تا روی آنها بصورت کج آلوورا ریختم وقتی نیم بند شد قالب را صاف کرده کرم شیر را روش ریختم و روی آن ژله توت فرنگی و باز کرم شیر
    تنها نکته اینه که باید دقت کنید آلوورا تمام فضای بین توت فرنگی ها رو پر کنه
    برای کرم شیر هم سه پ شیر با دو پ سرخالی شکر و کمی وانیل میگذاریم روی حرارت تا شکر حل شود ولی شیر به جوش نیاد 3 ق سوپ خوری ژلاتین با یک پ اب سرد میگذاریم روی بخار کتری وقتی کامل حل شد به شیر اضافه میکنیم وقتی مواد خنک شد 200گرم خامه میزنیم و درقالب میریزیم و بعد دریخچال میگذاریم

    آموزش دسر و ژله و كيك میخوای بیا👇🍮
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ #ژله_بریلو

    ❤ژله بریلو چیست + طرز تهیه ژله بریلو یا ژله نوشتاری برای تزیین کیک
    @shirini100
    ژله بریلو، پایپینگ ژل یا ژله نوشتاری نوعی ژله نرم فرم‌ گرفته و روان است که از آن برای تزیین کیک و شیرینی و انواع بیسکویت استفاده میشود.

    یکی از روش‌های تزیین کیک، شیرینی و انواع بیسکوییت؛ استفاده از ژله بریلو، پایپینگ ژل و یاژله نوشتاری است.

    ژله بریلو نوعی ژله روان است که می‌توان غلظت آن را بسته به نوع استفاده مشخص کرد. در تزیین کیک با ژله بریلو، یا تمام سطح کیک و شیرینی با ژله بریلوی روان پوشانده می‌شود و یا از ژل با غلظت بالا برای طراحی روی کیک و شیرینی و بیسکوییت استفاده می‌شود.

    ژله بریلو در بازار با نام‌های مختلفی به فروش می‌رسد و می‌توان آن را از لوازم قنادی و سوپرمارکت‌های معتبر تهیه کرد اما درست‌کردن آن در منزل نیز کار بسیار راحت و سریعی است و توصیه ما به شما این است که به جای خریدن ژله بریلوی حاضری از بازار، آن را در منزل با رنگ و طعم دل‌خواه خود درست کنید.

    برای تهیه ژله بریلو دستو‌رهای گوناگونی وجود دارد که در اینجا سعی شده چند نمونه از بهترین و ساده‌ترین آن‌ها به شما آموزش داده شود تا بتوانید برای تزیین کیک و شیرینی‌جات خانگی خود از آن‌ها استفاده کنید و دیگران را شگفت‌زده نمایید.

    1. مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با نشاسته

    شکر1/3 لیوان
    نشاسته ذرت1 ق غذاخوری
    آب‌لیمو1/4 لیوان
    آب1/4 لیوان



    طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته

    برای تهیه ژله بریلو با نشاسته، ابتدا نشاسته ذرت را داخل ظرفی ریخته و به آن دو قاشق آب اضافه کنید. شکر را با بقیه آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.آب‌لیمو و مخلوط نشاسته را به آن اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید تا به غلظت برسد.حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. اسانس و رنگ خوراکی مورد نظر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    ژله بریلو شما آماده است. حالا می‌توانید از آن برای تزیین کیک و شیرینی و بیسکوییت‌ خانگی استفاده کنید.

    2. مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با پودر ژلاتین
    پودر ژلاتین2 ق غذاخوری
    آب2 ق غذاخوری
    کورن سیروپ یا شربت ذرت2 لیوان
    اسانس مایع به میزان لازم



    طرز تهیه ژله بریلو با پودر ژلاتین

    برای تهیه ژله بریلو با پودر ژلاتین ابتدا باید ژلاتین را روی آب بپاشید و اجازه دهید روی آب باز شود.بعد ظرف آب و پودر ژلاتین را داخل ماکروفر گذاشته و یا به روش بن‌ماری، ژلاتین را حل کنید.کورن سیروپ یا شربت ذرت را روی حرارت قرار دهید و وقتی گرم شد، مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.مخلوط را از روی حرارت برداشته و به آن رنگ و اسانس مورد نظر را اضافه کنید. ژله بریلو را پس از خنک‌شدن، برای تزیین کیک و شیرینی استفاه کنید.

    3. مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با پودر آگار آگار

    آب نیم لیترپودر آگار آگار
    1.5 ق سوپ‌خوری جوهر لیمو
    1/4 ق چا‌خوری شکر350 گرم

    طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگار آگار

    برای تهیه ژله بریلو با پودر آگار آگار ابتدا آب و 2/3 شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.بقیه شکر را با آگار آگار مخلوط کرده و کنار بگذارید.بعد از آنکه کمی جوشید، شکر مخلوط‌شده با آگار آگار را به همراه جوهر لیمو به آب اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. بعد از سردشدن ترکیب، اسانس و رنگ خوراکی مورد نظر را به ژله بریلو اضافه کنید.



    نکته:

    ژله بریلو را می‌توانید داخل ظرف در بسته به مدت 2 ماه داخل یخچال نگهداری کنید.ژله بریلویی که با این روش درست می‌شود، پس از قرار گرفتن داخل یخچال سفت می‌شود اما ژله‌ای که با روش اول و با استفاده از نشاسته ذرت تهیه می‌شود، بعد از ماندن داخل یخچال نیز باز حالت خیس و براق خواهد داشت. در روش اول به هیچ‌وجه از آبلیموی خریداری‌شده استفاده نکنید. حتی از آب‌لیموی طبیعی چند روز مانده نیز نباید استفاده کرد. باید درست موقع تهیه ژله بریلو، لیموی تازه را برش بزنید و آن را آب گرفته استفاده کنید. مقدار آب‌لیموی ذکرشده در این دستور زیاد به نظر می‌رسد اما نگران نباشید زیرا این مقدار آب‌لیمو با مقدار شکر گفته شده تعادل دارد و اگر مقدار آب‌لیمو را کم کنید، حالت روانی و براقی ژله کم‌تر می‌شود. اگر می‌خواهید از ژله بریلو برای پوشش روی كيک خامه‌كشی‌شده استفاده کنید، بايد غلظت ژله را كم‌تر در نظر بگيريد و اگر قرار است با قيف روی شيرينی یا كيك طرح بیندازيد، بايد غلظت ژله شما كمی بیشتر باشد.اگر می‌خواهيد با قيف و ماسوره روی كاغذ روغنی طرح زده و با شيوه ترنسفر یا برگردان كار كنيد يا اينكه مستقيما يك الگوی بی‌رنگ را روی كيك ايجاد كنيد، بايد خيلی بيشتر روی حرارت نگه داريد تا ژله بریلوی شما حسابی سفت و غلیظ شود. در صورت تمایل می‌توانید اسانس را حذف کرده و فقط به ژله بریلو رنگ خوراکی در حد نوک خلال دندان اضافه کرده و مخلوط کنید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ 😍شیرینی مرنگ (پفکی)😍

    ❤️مواد لازم:

    پودر شکر(یا شکر) :۱لیوان
    سفیده تخم مرغ:نصف لیوان(حدود ۳عدد تخم مرغ بزرگ)
    وانیل:۱چهارم قاشق چایخوری
    هل:۵عدد(پوست کنده و خرد شده)
    پودر کرم تارتار:۱چهارم قاشق چایخوری یا به جای آن همین میزان آبلیمو یا سرکه سفید.


    ۱. اول سفیده های تخم مرغ و پودر کرم تارتار(یا آبلیمو) و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا یکدست بشن.بعد پودر شکر یا شکر رو کم کم به مواد اضافه کنید البته به شدت کم کم و بذارید همزن با دور تند روشن باشه و به صورت دورانی مواد رو خوب مخلوط کنید.باید اونقدر سفیده رو بزنید تا منسجم بشه و با کج کردن ظرف ازش نریزه.توی این مرحله هل سبز خرد شده(بدون پوست )و اگر دوست دارید کمی رنگ خوراکی یا زعفران رو هم به مواد اضافه کنید .

    ۲. کف سینی فر رو با کمی روغن چرب کنید و مواد مرنگ رو داخل قیف بریزید و روی سینی شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید بسازید.فر رو از قبل با دمای ۱۱ درجه سانتی گراد یا ۲۳۰ درجه فارنهایت گرم کنید(تقریبا ۱۰ دقیقه قبل) و بعد سینی رو داخل فر قرار بدید البته در طبقه وسط و بعد ۲۰ دقیقه اجازه بدید شیرینی بپزه و بعد فر رو خاموش کنید و صبر کنید ظرف ۱ساعت داخل فر خاموش بمونه و بعد ظرف رو همون طور با شیرین به یخچال منتقل کنید و ۲ ساعت اجازه بدید خنک بشه این کار برای جلوگیری از بوی ضحم تخم مرغ انجام میشه و بسیار هم موثره!

    ۳. ضمنا یه نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما ۱ ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای خونه قرارش بدید.


    📌نکات:

    ۱)میتونید داخل مرنگ مقداری پودر کاکائو،پسته،گردو و هر چیز دیگه ای بریزید.

    ۲)مرنگ اگر خوب پخته شده باشه با یه ضربه به راحتی از سینی جدا میشه.

    ۳)میتونید به جای چرب کردن سینی از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.


    ۴)اگر به جای پودر شکر از شکر استفاده میکنید زمان هم زدنتون زیاد تر میشه.

    ۵)اگر دوست داشتید میتونید برای مرنگ مغز بذارید که میتونه شامل کاکائو،پسته،بادام یا گردو و هر چیز دیگری باشه
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌ ‍ ‍ #شیرینی_پفک_نارگیلی
    @shirini100
    شکر 1 و نیم لیوان
    پودر نارگیل 2 لیوان
    سفیده تخم مرغ 5 عدد بزرگ
    پودر هل 1 قاشق چایخوری
    وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری
    اول سفیده های تخم مرغ را 15 دقیقه به فریزر منتقل کنید تا سرد شوند. بعد با دور کند هم زن بزنید به صورت دورانی سپس موقعی که حباب زد با دور تند هم زن بزنید تا موقعی که از ظرف نریزد بعد پودر نارگیل و پودر هل و وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و به مواد کم کم اضافه کنید و با دور کند هم زن بزنید. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و بعد با فاصله از مواد روی سینی قرار دهید. سینی را در طبقه وسط فر با دمای 150 درجه که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار دهید. شیرینی ها را سه ساعت در فر بگذارید بماند سپس 1 ساعت با سینی داخل یخچال بگذارید.
    @
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #پفکی_گردویی_



    زرده تخم مرغ. 1کیلو

    خاکه قند. 1500 گرم

    گردو خورد شده نگینی 1500 گرم

    زعفران غلیظ ووانیل مقداری.

    ارد برنج واسه این دستور 50 گرم

    طرز تهیه.

    ابتدا زرده وخاکه قندووانیل را داخل همزن ریخته 20 دقیقه بادنده دو بزنه تارنگش کرمی بشه یعنی کاملا شکرش اب بشه که بعدا ول نکنه خودشو یا پخش نشه بعد گردو وزعفران رااضافه میکنیم وبادست قاطی میکنیم وقیف میزنیم وداخل فر با درجه 130میندازیم برای سرپاموندن شیرینیمون یه کم ارد برنج هم میتونیم بزنیم دقت کنین حتما روی کاغذ بزنین شرط پخته شدنش هم راحت کنده شدن ازروی کاغذ هست پفکی ماندگاری زیادی نداره کم بزنین ودر یخچال دریک ظرف دربسته نگهداری کنین.
    اونایی که به بوی تخم مرغ حساسن وانیل این مشکل را برطرف میکنه.
    هرچه بیشتر هم بخوره بهتر درمیاد.
    گردو را زیاد له نکنین نگینی باشه که زیر دندون معلوم بشه.
    یه راه دیگه واسه زدن این شیرینی هست اونم اینکه زرده وخاکه قند را مثل نارگیلی وگردویی داغ بزنین روی شعله پایین وتا سرد شدن ان صبر کنین بعد قیف بزنین .هم میتونین گردو راقاطیش کنین قیف بزنین وهم میتونین بعداز قیف زدن روش بزارین گردو را
    این شیرینی بیشتر واسه عید زده میشه ولی اون دسته از عزیزان که زرده اضافی خونه داشته باشن میتونن با درست کردن این شیرینی از شر زرده راحت بشن.این شیرینی فوق العاده خوشمزه وپرکالری وگران هستش.
    نکات.
    1.این دستور پرمایه هستش گردو را تا یک کیلو میتونید کاهش دهید البته واس خونگی همون مقدار خوبه.
    2.ارد برنج واسه سرپانگه داشتن این شیرینی خوبه هیچ تاثیری روی پایین اوردن کیفیت ندارد.
    3.اگه بعداز قیف زدن متوجه شدین خیلی پهن شده وشل شده علتش کم هم زده شدنشه از 20 دقیقه کمتر نباشه.
    4.اگه زعفران خواستین اضافه کنین حتما غلیظ باشه که باعث شل شدنش نشه وحتی میتونید نزنید.
    نوش جانتان😋
    نوروزتان پيروز
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#تسمه_ای_
    موادلازم.

    اردبرنج. 3 کیلوگرم

    اردسفید. 2 کیلو گرم

    ارد ذرت. 1 کیلوگرم

    روغن جامدقنادی 2500 گرم

    پودرنارگیل چرب. 2 کیلو گرم

    خاکه قند یاشکر. 2400 گرم

    تخم مرغ. 40 عدد

    روغن مایع. 500گرم

    شیر (ترجیحا ولرم ) 3 کیلو گرم

    وانیل.یا هل 1 قاشق غذاخوری

    بکینگ پودر. 2 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه .

    ابتدا روغن جامد واردها یا میریزیم داخل همزن تاخوب پوک وسفید کنه هرچه بیشتر بهتر .تهش را درمیاریم یعنی خوب زیرورو میکنیم تا جای قاطی نشده ای نداشته باشه(کاملا سفیدونرم ) بعد پودر نارگیل ترجیحا پرچرب وبکینگ پودر ووانیل را به موادمون می افزاییم وبه همزدن ادامه میدیم نباید کوچیکترین گلوله ای داشته باشه
    بعدش روغن مایع را اضافه میکنیم وباز دستگاه راروشن میکنیم ودرین مدت در ظرف بزرگتری شکر وتخم مرغ وشیر را با مفتول هم میزنیم تاشکر اب بشه بعد مخلوط اردوروغن ....را به ظرف بزرگتر انتقال میدیم وهم میزنیم درحدقاطی شدن تقریبا ابکی باشه بهتره زیاد هم نزنیم که خمیرمون سفت وتسمه میشه وخورد میشه وتسمه کشیدنش خیلی سخت میشه تسمه راداخل دیس گذاشته وازخمیرمون داخلش میریزیم وبا کاردک یا پالت یا پاک کن صافش میکنیم بحدی که داخل تسمه به صورت یکنواخت پربشه واضافه های خمیررا بر میداریم پودر نارگیل یا کنجد یا پسته به سلیقه خودمون روش میریزیم وبا تکان دادن دیس همه جای خمیررا اغشته میکنیم بعد از تمام شدن خمیر داخل فر بادرجه حرارت 250 قرارمیدیم به مدت حدودا 10 دقیقه چون درجه فرها فرق داره حواستون باشه نسوزه بعداز رنگ اومدن وپختن از فردراورده وبعد از خنک شدن وسطش مربا میزنیم وجفت میکنیم وروکاری کرده به سلیقه خود ودر انتها نوش جان مینماییم
    نکته ها.
    1 روغن باید روغن صاف وجامد قنادی باشه
    2. بجای شیر ،گلاب واب هم میتونین بزنین
    3. نارگیلش را تاکید میکنم پرچرب باشه.
    4. زیاد هم نزنین که واقعا اذیت میکنه.
    5. داخل فرزیاد نمونه که تردو شکننده میشه وجفت کردنی میشکنه.
    6. واسه روکاریش ژله زدن لازم نیست باشکلات میتونین مزیین کنین خیلی هم عالی میشه.
    نوش جونتون.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #آموزش_شکلات_روی_سنگ_برای_تزیین_کیک
    #کار_با_شکلات

    برای شکلات کاری روی سنگ
    24ساعت قبل سنگ توی فریز زیر 0گذاشته بشه
    شکلات برای شکلات کاری (شکلات بلکولاد)یاشکلات آیدین تبلتی به غیر از این دو مدل شکلات بقیه شکلاتا میشکنن
    #کار_با_شکلات
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    587
    بالا