ترشی کلم بنفش
ترشی کلم بنفش هم مثل ترشی لبو رنگ زیبای ارغوانی دارد. بافت پیچخورده کلم بنفش هم بیشتر به زیبایی ظاهر آن میافزاید. برای اینکه ترشی کلم بنفش ما خوب دربیاید باید آن را خیلی ظریف برش بزنیم. برای این کار باید از چاقوی بسیار تیز یا رنده صفحهای استفاده کنید.
برای این ترشی از سرکه سیب استفاده میشود، اما شما میتوانید از سرکه قرمز هم به جای آن استفاده کنید.
در مورد ادویه هم میتوانید ادویههای مورد علاقه خودتان را استفاده کنید. این ترشی را میتوان برای انواع غذاها استفاده کرد؛ مثلا به عنوان بغـ*ـل بشقابی همراه با اسکرامبل تخم مرغ یا تخم مرغ سرخ کرده. برای ساندویچهای کبابی، برگر یا ماهی، همراه با سبزیجات برشته یا انواع رپ و ساندویچ گیاهی مثل فلافل که واقعا عالی است.
مواد لازم
طرز تهیه
۱. وسط کلم بنفش را جدا کنید و آن را خیلی ظریف برش بزنید. این کار را با استفاده از چاقوی تیز یا رنده صفحهای انجام دهید. کلمهای خرد شده را به طور مساوی داخل ۲ شیشه تقسیم کنید.
۲. داخل کاسهای کوجک، آب، سرکه و شکر را بهم بزنید. از لبه بزرگ چاقو برای له کردن سیر استفاده کنید. حبههای سیر له شده، برگ بوها و نمک دریا را به مایع اضافه کنید.
۳. داخل هر شیشه نیمی از مخلوط را بریزید تا به مقدار مساوی داخل شیشهها مایع، سیر و برگ بود باشد. مایع ترشی روی تکههای کلم را بطور کامل نخواهد پوشاند و ممکن است تا وسط شیشه بیاید. درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت ۳/۵ تا ۴ ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند.
۴. بعد از ۳ تا ۴ ساعت آن را داخل یخچال بگذارید. وقتی ترشی خنک شد، از خوردن آن لـ*ـذت ببرید. این ترشی را نهایتا به مدت ۲ هفته میتوان در یخچال نگهداری کنید. توجه کنید که میتوانید به جای کلم بنفش از کلم سبز هم استفاده کنید. میتوانید از ادویه ترشی دلخواه تان برای این ترشی استفاده کنید.
![انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/19/2203666_354.jpg)
ترشی کلم بنفش هم مثل ترشی لبو رنگ زیبای ارغوانی دارد. بافت پیچخورده کلم بنفش هم بیشتر به زیبایی ظاهر آن میافزاید. برای اینکه ترشی کلم بنفش ما خوب دربیاید باید آن را خیلی ظریف برش بزنیم. برای این کار باید از چاقوی بسیار تیز یا رنده صفحهای استفاده کنید.
برای این ترشی از سرکه سیب استفاده میشود، اما شما میتوانید از سرکه قرمز هم به جای آن استفاده کنید.
در مورد ادویه هم میتوانید ادویههای مورد علاقه خودتان را استفاده کنید. این ترشی را میتوان برای انواع غذاها استفاده کرد؛ مثلا به عنوان بغـ*ـل بشقابی همراه با اسکرامبل تخم مرغ یا تخم مرغ سرخ کرده. برای ساندویچهای کبابی، برگر یا ماهی، همراه با سبزیجات برشته یا انواع رپ و ساندویچ گیاهی مثل فلافل که واقعا عالی است.
مواد لازم
- کلم بنفش: ۱/۲ یک عدد (۵ تا ۶ پیمانه رنده شده)
- آب: ۱ پیمانه
- سرکه سیب: ۱ پیمانه
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر: ۴ حبه، له شده
- برگ بو: ۲ عدد
- نمک دریا: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱. وسط کلم بنفش را جدا کنید و آن را خیلی ظریف برش بزنید. این کار را با استفاده از چاقوی تیز یا رنده صفحهای انجام دهید. کلمهای خرد شده را به طور مساوی داخل ۲ شیشه تقسیم کنید.
![انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/19/2203664_625.jpg)
۲. داخل کاسهای کوجک، آب، سرکه و شکر را بهم بزنید. از لبه بزرگ چاقو برای له کردن سیر استفاده کنید. حبههای سیر له شده، برگ بوها و نمک دریا را به مایع اضافه کنید.
۳. داخل هر شیشه نیمی از مخلوط را بریزید تا به مقدار مساوی داخل شیشهها مایع، سیر و برگ بود باشد. مایع ترشی روی تکههای کلم را بطور کامل نخواهد پوشاند و ممکن است تا وسط شیشه بیاید. درب شیشه را محکم ببندید و آن را به مدت ۳/۵ تا ۴ ساعت در دمای اتاق بگذارید بماند.
![انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید انواع ترشی و تمام نکاتی که باید راجع به این خوراکی بدانید](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1398/8/19/2203665_654.jpg)
۴. بعد از ۳ تا ۴ ساعت آن را داخل یخچال بگذارید. وقتی ترشی خنک شد، از خوردن آن لـ*ـذت ببرید. این ترشی را نهایتا به مدت ۲ هفته میتوان در یخچال نگهداری کنید. توجه کنید که میتوانید به جای کلم بنفش از کلم سبز هم استفاده کنید. میتوانید از ادویه ترشی دلخواه تان برای این ترشی استفاده کنید.