تاپیکی برای درست کردن انواع ترشی + تصویر

  • شروع کننده موضوع @nicedavil
  • بازدیدها 1,478
  • پاسخ ها 45
  • تاریخ شروع

@nicedavil

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/30
ارسالی ها
9,967
امتیاز واکنش
30,539
امتیاز
941
سن
20
محل سکونت
بآبُل
54ec246966d32341.JPG

ترشی پوست پرتقال

مواد اولیه:
خلال پوست پرتقال 1 کیلوگرم

سرکه نیم کیلوگرم

نمک،فلفل،ادویه به میزان لازم


طرز تهیه:

خلال پوست پرتقال را چندبار می جوشانید تا تلخی آن گرفته شود بعد با سرکه می جوشانید.پس از پخته شدن ، نمک ، ادویه و سرکه را نیز اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته تا آماده شود.
 
  • پیشنهادات
  • @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    57974f62c8d33hallopino-20.jpg

    ترشی فلفل هالوپینو طرز تهیه و خواص

    شاید برایتان این سوال پیش بیاید که ترشی هالوپینو چیست ؟ فلفل هالوپینو از خوشمزه ترین فلفل ها است که طعم تندی قوی دارد. این فلفل خوشمزه دارای خواص زیادی نیز است . با فلفل هالوپینو می توان ترشی لیته فلفل یا ترشی فلفل تند تهیه کرد


    hallopino.jpg




    فلفل هالوپینو خواص زیادی دارد . هالوپینو دارای مقادیر زیادی ویتامین A و C است . هالوپینو بسیار کم کالری است و دارای فیبر زیادی است . دارای املاح و ویتامین هایی است که موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود. افرادی که رژیم لاغری دارند نیز می توانند از هالوپینو استفاده کنند چون کلسترول و چربی ندارد و دارای مقادیر زیادی فیبر ، املاح ، ویتامین ها و مواد معدنی است و مقادیر کربوهیدرات آن بسیار ناچیز است. استفاده از فلفل تند و گرمایی که به واسطه آن در بدن ایجاد می شود می تواند از ابتلا به بیماری دیابت ، بیماری های قلبی ، عروقی و سرطان تاثیر مثبتی داشته باشد و حتی روند پیشرفت این بیماریها را تا حدودی کند



    hallopino-1.jpg




    ترشی انداختن باعث حفظ خواص سبزیجات و مواد غذایی می گرددو به آنها طعم و مزه می بخشد و خوردن ترشی در کنار برخی غذاها دلچسب است در واقع با خوردن ترشی تمام خواص و ویتامین های محتویات آن حفظ شده و مورد استفاده بدن قرار می گیرد بنابراین خواص ترشی فلفل نیز مثل خوردن خود فلفل است و فرقی ندارد. در ادامه همین مطلب به طور کامل طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو را آموزش داده ایم



    hallopino-2.jpg




    طرز تهیه ترشی هالوپینو :



    ترشی هالوپینو بسیار خوشمزه است . از این ترشی در ترکیب انواع ساندویچ ها و اردورها استفاده می شو.د .این ترشی خوشمزه را می توان در کنار انواع غذاهای ایرانی مثل پلو ها و کباب ها نیز میل نمود



    مواد لازم ترشی هالوپینو
    فلفل هالوپینو 15 عدد آب جوشیده شده 2 پیمانه
    سیر 2 حبه درشت شکر 4 قاشق سوپخوری
    سرکه سفید 1 پیمانه نمک 2 قاشق سوپخوری


    سر تمام فلفل ها را جدا کنید. دقت داشته باشید این فلفل ها بسیار تند هستند و وقتی با آنها کار می کنید اصلا دستهایتان را به صورت یا چشمتان نزنید



    hallopino-3.jpg




    فلفل ها را به شکل حلقه ای برش دهید. دقت کنید برش ها زیاد قطور یا نازک نباشد. اگر قطور باشد هر برش حجم زیادی تندی به دهان وارد می کند و اگر زیاد نازک باشد می شکند و ترشی زیبایی نخواهید داشت



    hallopino-4.jpg




    سیرها را پوست بگیرید و روی سیر برش هایی بزنید



    لازم نیست سیر را خرد کنید چند برش داخل آن بزنید کافی است. از سیر درشت استفاده کنید



    hallopino-5.jpg




    سیرها را داخل تابه ای بریزید و آب را اضافه نمایید



    hallopino-6.jpg




    سرکه را نیز اضافه نمایید



    hallopino-7.jpg




    4 قاشق سوپخوری شکر در دستور داشتیم آن را نیز بیفزایید



    hallopino-8.jpg




    2 قاشق سوپخوری نمک نیز اضافه کنید



    hallopino-9.jpg




    ظرف را روی حرارت بگذارید تا مخلوط آب و سرکه به جوش آید . باید کمی صبر کنید و شعله گاز را کم کنید تا شکر و نمک در مخلوط آب و سرکه حل شوند



    hallopino-10.jpg




    وقتی شکر و نمک کاملا حل شد هالوپینوهای برش خورده را به مخلوط سرکه ای اضافه کنید



    hallopino-11.jpg




    حرارت را خاموش کنید و هالوپینوهای حلقه شده را داخل مخلوط سرکه ای استراحت دهید



    هر 3 دقیقه کمی فلفل ها را زیر و رو کنید تا تمام هالوپینو ها در تماس با مایع سرکه ای باشند



    hallopino-12.jpg




    بعد از 10 تا 15 دقیقه فلفل ها شروع به تغییر رنگ می کنند . همان طور که در تصویر می بینید قسمتهایی که بیشتر در سرکه بوده اند تغییر رنگ محسوس تری دارند. مجدد فلفل ها را زیر و رو کنید تا تمام فلفل ها تغییر رنگ دهند و بافت آنها نرم تر شود



    hallopino-13.jpg




    وقتی تقریبا تمام هالوپینوها تغییر رنگ دادند با انبر آنها را از داخل مخلوط سرکه ای بردارید و در شیشه ای تمیز و عاری از هر آلودگی بریزید



    hallopino-14.jpg




    شیشه باید کاملا تمیز باشد . به این منظور آن را با آب داغ به خوبی بشویید و آبکشی کنید و بگذارید تا به خوبی خشک شود



    شیشه را کاملا پر کنید و هالوپینوها را داخل ظرف بریزید. دقت کنید و با حوصله این کار را انجام دهید تا برش ها له نشود و شکل و ظاهر خود را به خوبی حفظ کند



    hallopino-15.jpg




    سپس مخلوط سرکه ای را با کمک ملاقه یا قاشق بزرگی داخل شیشه و روی فلفل ها بریزید



    hallopino-16.jpg




    شیشه را کاملا پر کنید تا تمام فضای بین برش فلفل ها از مخلوط سرکه ای پوشیده شود



    hallopino-17.jpg




    درب ظرف را ببندید و در دمای محیط قرار دهید تا کاملا خنک شود سپس آن را در یخچال بگذارید



    hallopino-18.jpg




    بعد از 10 روز ترشی قابل خوردن است اگر دوست دارید بافت آن نرم تر باشد می توانید بعد از دو هفته درب شیشه را باز کنید و ترشی هالوپینو را مورد استفاده قرار دهید



    بافت و رنگ ترشی بعد ازآماده مصرف شدن به شکل زیر در می آید



    hallopino-19.jpg
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    54ec2687d4791344.jpg

    ترشی سیب

    سیب 1 کیلوگرم

    سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری

    پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

    شکر 1 قاشق غذاخوری

    سرکه 1 لیتر

    نمک به میزان لازم



    طرز تهیه:

    سیب ها را پوست کنده ، چهار قسمت کرده و هسته آنها را درآورید.سپس در ظرف ریخته یک استکان آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا پخته شود. سیب را له کرده ، زنجبیل ، نمک و سرکه را روی آن می ریزیم و مجدد حرارت می دهیم تا غلیظ شود و آب آن تبخیر شود.بعد شکر را ریخته و از روی حرارت برمی داریم تا خنک شود.سیاه دانه را روی آن می ریزیم . ترشی را در ظرف مناسب ریخته ، در آن را محکم می بندیم تا جا بیفتد.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    54ec28fd15f32349.jpg

    ترشی میوه ها (کامل و خرد نشده)

    مواد اولیه:

    پیاز 250 گرم

    سیب ریز 10 عدد

    بادنجان 5 عدد

    هلوریز 5 عدد

    خیارریز نیم کیلوگرم

    فلفل ریز 100 گرم

    زعفران نصف قاشق چایخوری

    هویج ریز 100 گرم

    سیر 1 بوته

    آلو 25 گرم

    گل کلم ریز 1 عدد

    سرکه به میزان لازم

    نمک و ادویه ترشی به میزان لازم



    طرز تهیه:

    ادویه را به جز گلرنگ و بادیان و خمسنان می شوییم تا خشک شود.در ظرف پلاستیکی سرکه را با زعفران قاطی می کنیم.سیب و پیاز را که پوست کرده ایم داخل آن می ریزیم.خیار را شسته بعد از خشک کردن داخل سرکه می ریزیم.کلم ها را خرد می کنیم همراه با فلفل سبز به بقیه مواد می افزاییم.سیرها را پوست کنده تمام مواد را داخل سرکه می ریزیم.ادویه و نمک را به مواد افزوده و به مدت یک هفته یک دستمال روی سطل انداخته و در جایی خنک قرار می دهیم تا جا بیفتد.

    نکته:ادویه ترشی شامل : سیاه دانه، تخم گشنیز، گلرنگ، خمسنان، بادیان رایانه می باشد.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    57b994b446fa2ginger.jpg

    طرز تهیه ترشی زنجبیل


    ترشی زنجبیل از ترشی های خاص و متفاوتی است که به علت طعم و ظاهر خود با ترشی های دیگر متمایز است . وقتی ترشی زنجبیل را در دهان می گذارید طعمی تندی و شوری و شیرینی را با هم حس می کنید.ترشی زنجبیل را با زنجبیل تازه و جوان تهیه می کنند . در اکثر مواردی که سوشی سرو می شود ترشی زنجبیل نیز در کنار آن قرار دارد و اکثر رستورانهایی که سوشی عرضه می کنند مدلهای مختلاف ترشی زنجبیل را نیز ارائه می کنند. البته ترشی زنجبیل در کنار غذاهای ایرانی نیز بسیار خوش طعم است و طعم تازه ای به سفره های ایرانی می بخشد. برای آشنایی با طرز تهیه ترشی زنجبیل و کاربرد و خواص آن در ادامه مطلب با پرنیان همراه شوید



    مواد لازم ترشی زنجبیل
    زنجبیل تازه 350 گرم
    سرکه سفید 1/2 پیمانه
    تربچه 1 عدد درشت
    آب 1 پیمانه
    نمک 1 و 1/2 قاشق سوپخوری
    پودر شکر 1 قاشق سوپخوری


    طرز تهیه ترشی زنجفیل :



    پوست زنجبیل را بگیرید. برای گرفتن پوست زنجبیل یک تکه از آن را جدا کنید و در دست بگیرید



    ginger-1.jpg




    دقت کنید قسمتهایی از زنجبیل مانند غده های ریز و عمیق در سطح آن هستند آنها را کاملا جدا کنید تا روی زنجبیل اثری از غده های سیاه نبینید .برای برداشتن غده ها از چاقوی تیزبا تیغه کوتاه استفاده کنید

    سپس با قاشق یک لایه نازک از پوسته روی زنجبیل را بتراشید . پوست نازک رویه آن را جدا کنید می توانید از پوست کن هم استفاده کنید ولی با پوست کن فقط پوسته نازک رویه آن برداشته نمی شود و تراشیدن پوسته نازک با قاشق کوچک بهتر است



    ginger-2.jpg




    تمام سطح زنجبیل را پوست بگیرید ولی دقت داشته باشید که پوست باید کاملا نازک برداشته شود و اگر ضخیم باشد از قسمت داخلی گوشته زنجبیل برداشته اید



    ginger-3.jpg




    سپس زنجبیل را با رنده یا چاقو مورب برش دهید و برش های نازک و طولی از زنجبیل جدا کنید



    ginger-4.jpg




    تربچه را نیز حلقه ای برش دهید فقط دقت داشته باشید که برش ها باید از عرض باشد و نازک زده شود



    ginger-5.jpg




    زنجبیل های برش خورده را در ظرفی بریزید و روی آنها نمک بپاشید



    ginger-6.jpg




    شیشه های ترشی را از قبل آماده نمایید شیشه ها باید خوب شسته و سپس خشک شوند و قطره ای رطوبت و آب روی آن نماند



    تربچه های برش خورده را داخل شیشه بریزید و سپس زنجبیل هایی که نمک پاشی شده اند روی حلقه های تربچه بریزید



    ginger-7.jpg




    درب شیشه را ببندید و مایه سرکه ای را آماده کنید



    در تابه کوچکی آب ، سرکه و شکر را بریزید و روی حرارت زیاد گرما دهید تا به جوش آید سپس هم بزنید تا شکر حل شود



    ginger-8.jpg




    بعد از حل شدن شکر مایه سرکه ای را روی زنجبیل ها و تربچه های خرد شده بریزید تا نزدیک درب ظرف شیشه را پر کنید



    ginger-9.jpg




    به شیشه پر شده ضربه های ریز و سریع بزنید تا حباب های هوا خارج شود



    به اطراف شیشه ضربه بزنید تا تمام حباب ها خارج شود اگر سر شیشه خیلی خالی است مجدد کمی مایه سرکه ای بریزید و تا برجستگی لبه ظرف از مایه پر شود



    درب ظرف را محکم ببندید



    ginger-11.jpg




    شیشه ترشی را در دمای محیط بگذارید تا به دمای محیط برسد و سپس آن را در یخچال بگذارید تا آماده شود



    حدود 1 هفته زمان نیاز است تا ترشی زنجبیل طعم بگیرد و آماده مصرف شود بعد از 1 هفته درب ظرف را باز کنید و ترشی را تا اتمام در یخچال نگهداری نمایید



    ginger-12.jpg
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    5840c7484f35ctorshi-felfe.jpg

    طرز تهیه ترشی فلفل دستور اصلی تهیه انواع مختلف


    ترشی فلفل یکی از خوش طعم ترین ترشی ها است و با انواع غذاهای ایرانی و فرنگی سرو می شود. ترشی فلفل انواع مختلفی دارد ترشی فلفل تند، ترشی فلفل سبز، ترشی فلفل هالوپینو، ترشی لیته فلفل ، ترشی فلفل دلمه ای و ترشی فلفل کبابی انواع مختلف ترشی فلفل هستند . اکثر این ترشی ها روش تهیه مشترکی دارند .



    مواد لازم ترشی فلفل
    فلفل سبز بلند 500 گرم نمک 2 قاشق غذاخوری
    سرکه سفید 3 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری
    آب 2 پیمانه سیر تازه 2 حبه درشت

    مراحل تهیه ترشی فلفل سبز در منزل :



    فلفل ها را به خوبی بشویید و خشک کنید



    دقت کنید که فلفل ها تازه باشند و حالت نرم شدگی یا گندیدگی نداشته باشد



    torshi-felfel-1.jpg




    فلفل ها را بعد از شستن و خشک کردن حلقه ای برش دهید



    دقت کنید از چاقوی تیز استفاده کنید تا فلفل ها له نشود



    برش ها باید خیلی نازک یا ضخیم نباشد



    torshi-felfel-2.jpg




    شیشه ترشی را به خوبی بشویید و خشک کنید



    می توانید کمی شیشه را گرما دهید تا به خوبی خشک شود



    سیر تازه را پوست بگیرید و داخل شیشه بیندازید



    می توانید این مقدار ترشی فلفل را در دو شیشه تهیه کنید



    torshi-felfel3.jpg




    فلفل های حلقه شده را داخل شیشه بریزید



    torshi-felfel4.jpg




    در ظرفی آب و سرکه سفید را مخلوط کنید



    کمی هم بزنید تا آب و سرکه کاملا مخلوط شود



    torshi-felfel5.jpg




    نمک و شکر را به مخلوط آب و سرکه اضافه نمایید



    ظرف را روی حرارت قرار دهید



    torshi-felfel6.jpg




    حرارت را زیاد کنید و مخلوط آب ، سرکه سفید، نمک و شکر را هم بزنید و روی حرارت نگه دارید تا به جوش برسد



    نمک و شکر را در مخلوط آب و سرکه سفید حل کنید و حدود 30 ثانیه بجوشانید



    سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مایه در دمای محیط سرد شود



    torshi-felfel7.jpg




    مایه ترشی باید به دمای محیط برسد و فقط کمی گرم تر از دمای بدن باشد



    در این مرحله آب ترشی فلفل را داخل شیشه و روی فلفل های حلقه شده بریزید



    torshi-felfel8.jpg




    درب ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید



    بهتر است دو سانتی متر تا لبه ظرف مواد ترشی را بریزید و کمی از لبه خالی باشد



    می توانید ترشی فلفل را در یخچال نگهداری کنید



    torshi-felfel9.jpg




    ترشی فلفل به 2 هفته زمان برای رسیدن و آماده مصرف شدن نیاز دارد



    بعد از باز کردن درب ترشی فلفل آن را در یخچال نگهداری کنید تا مدت طولانی تر خوش رنگ و خوش طعم باقی بماند



    ترشی فلفل را می توانید در کنار انواع غذاهای سنتی سرو نمایید



    همچنین ترشی فلفل در تهیه انواع پیتزا ، ساندویچ ، فینگرفود و اسنک ها نیز می تواند استفاده شود



    اگر مایل هستید ترشی فلفل را در زمان کوتاه تری آماده مصرف کنید بعد از تهیه و آماده سازی آن شیشه ترشی را داخل قابلمه مناسبی بگذارید و تا 2/3 قابلمه را از آب پر کنید



    قابلمه را روی حرارت بکذارید و بعد از جوش آمدن ظرف ترشی فلفل را 5 تا 7 دقیقه بجوشانید در این حالت ترشی فلفل بعد از 3 روز قابل مصرف خواهد بود



    البته در این روش حتما ترشی بعد از باز شدن باید در یخچال نگهداری شود



    torshi-felfe10.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا