کیک و شیرینی کراکر‌های ساده و رژیمی برای همه‌ی سلیقه‌ها

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 212
  • پاسخ ها 13
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
کراکر خانگی ساده در ۵ دقیقه

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه


کراکر‌های خانگی ۵ دقیقه‌ای با وجود سادگی، اما بسیار معطر و خوشمزه هستند. در این کراکر‌ها چند نوع ادویه استفاده می‌شود و بسیار خوشبو و خوش طعم هستند. در اینجا شما می‌توانید از مقداری آرد گندم کامل استفاده کنید تا ظاهری تیره و پر سبوس داشته باشید. این خمیر همان طور که از اسمش پیداست تنها در ۵ دقیقه درست می‌شود، اما همان کراکر‌های تجاری و چه بسا بهتر است.

مواد لازم:

  • آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه (آرد کامل، تازه آسیاب شده یا آرد معمولی بسته بندی)
  • پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پودر چیلی: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا: ۱/۴ قاشق چای‌خوری (دودی یا معمولی)
  • کره: ۴ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک دریا: مقداری برای پاشیدن روی کراکر


طرز تهیه:

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

۲. مواد خشک را اندازه گرفته و داخل کاسه مخلوط کن بریزید کره را به قطعات کوچک برش بزنید و با آرد مخلوط کنید به طوری که به شکل نخود دربیایند. آب را افزوده و تا زمانی که فقط ترکیب شوند، بهم بزنید.

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه


انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه


۳. روی سینی فر یا سنگ پیتزا کمی آرد بپاشید. خمیر را را روی آن وردنه بکشید. با استفاده از کاتر پیتزا آن را به شکل دلخواه برش بزنید. روی آن نمک دریا بپاشید.

انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه


انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه


۴. به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

نکات مهم

  • اگر خمیر کراکر به حد کافی نازک نشود، ترد و شکنند نخواهد شد، اما هنوز هم خوشمزه و قابل استفاده است.
  • لبه‌ها نازک‌تر خواهند بود، آن‌ها را درآورید و بقیه کراکر را به مدت ۲ دقیقه دیگر بپزید.
  • سینی کراکر را بگذارید داخل فر بماند تا خنک شود. به این شکل کراکر‌ها تردتر می‌شوند.
  • برای یک دستورالعمل سنتی طولانی مدت، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب به دستورالعمل اضافه کنید و قبل از وردنه کشیدن خمیر، بگذارید ۸ تا ۱۲ ساعت بماند.
 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کراکر پنیری کتوژنیک و کم کربوهیدرات

    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه


    این یکی کراکر واقعا خوب است و برای افرادی که به دنبال یک رژیم کم کربوهیدرات هستند، یک پیشنهاد عالی است. می‌دانید که پنیر یکی از خوراکی‌های پیشنهادی افراد دنبال کننده رژیم‌های کتویی و کم کرب است. این کراکر هم سرشار از پنیر است و خودش یک غذای کامل و مقوی است؛ بنابراین برای همراهی با غذا‌های مایع بسیار بهتر است. در اینجا هم از پنیر موزارلا، پارمزان و خامه‌ای استفاه شده است که به جای آرد گندم هم از آرد بادام استفاده می‌شود.

    یک نوع دیگر از این کراکر با همین فرمول، اما با حذف پنیر پارمزان درست می‌شود که آن هم همینقدر خوب است، اما من این یکی را، چون کاملتر است انتخاب کردم. برای طعم‌دهی و معطر کردن هم از رزماری و نمک دریا استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید به جای رزماری از سبزی معطر مورد علاقه خودتان استفاده کنید.

    مواد لازم:

    • پنیر موزارلا: ۱ پیمانه، رنده شده
    • پارمزان رنده شده: ۱ پیمانه
    • آرد بادام: ۱ پیمانه
    • پنیر خامه‌ای: ۵۵ گرم
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد
    • نمک دریا: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • رزماری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    ۱. فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سلسیوس روشن کنید.

    ۲. پنیر موزارلا، پارمزان، پنیر خامه‌ای و آرد بادام را داخل کاسه مناسب مایکروفر مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه در مایکروفر گرم کنید اگر مایکروفر ندارید از حرارت غیر مستقیم استفاده کیند. بلافاصله مواد را با استفاده از چنگال یا اسپاتول بهم بزنید تا آرد بادام و پنیر‌ها به طور کامل مخلوط شوند. پنیر باید کمی ذوب شده باشد.

    ۳. چند دقیقه‌ای بگذارید پنیر و آرد بادام خنک شوند سپس تخم‌مرغ، نمک و رزماری خرد شده را اضافه کنید. توجه کنید که خمیر برای کراکر‌های پنیر آنقدر داغ نیست، چون تخم‌مرغ داخل آن خواهد پخت. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. اگر پنیر سفت شود، مخلوط کردن آن دشوار خواهد شد بنابراین می‌توانید به مدت ۲۰ ثانیه دیگر آن را در مایکروفر گرم کنید.

    ۴. توپ خمیر را روی یک کاغذ روغنی بزرگ قرار دهید. کاغذ دیگری روی خمیر پهن کنید و با استفاده از دست یا وردنه، خمیر را پهن کنید تا لایه‌ای نازک شود. آن را داخل سینی فر بگذارید و با کاتر پیتزا به شکل کراکر‌های کوچک مربعی، برش بزنید. در صورت دلخواه روی آن‌ها، پنیر پارمزان بپاشید.

    ۵. کراکر‌های کم کرب پنیری را در دمای ۲۳۰ درجه سلسیوس به مدت ۱۰ دقیقه برای هر سمت بپزید یعنی ۲۰ دقیقه در کل. اگر کراکر شما خیلی نازک است زمان پخت را کوتاه‌تر کنید مثلا ۵ تا ۷ دقیقه برای هر سمت. بگذارید کراکر‌های کم کربوهیدرات شما به مدت ۵ دقیقه روی توری خنک کننده بماننند تا خنک شوند سپس آماده سرو هستند. نوش جان!

    نکات مهم

    • اگر بخواهید پس از پخت از کاتر پیتزا برای برش کراکر استفاده کنید، می‌توانید کراکر‌ها را به مدت طولانی‌تری در فر بگذارید تا تردتر شوند.
    • هر چه خمیر نازک‌تر باشد، کراکر شما هم تردتر خواهد شد.
    • می‌توانید پارمزان را حذف کنید؛ و موزارلا را ۲ برابر کنید.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کراکر چیا و بادام زمینی بدون گلوتن

    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه


    کراکر چیا و بادام زمینی یکی از آن کراکر‌های سالم و محبوب کودکان است. این نوع با موادی ساده و شبیه کراکر گراهام درست می‌شود. می‌توانید آن را درست کرده و به عنوان میان وعده بچه‌ها در مدرسه، داخل کیف‌شان بگذارید. کار کردن با این خمیر به واسطه وجود بادام زمینی بسیار راحت است و یک خمیر نرم و لطیف خواهید داشت.

    مواد لازم:

    • کره: ۴ قاشق غذاخوری، ذوب شده
    • کره بادام زمینی: ۱/۲ پیمانه
    • شکر: ۱/۴ پیمانه
    • عسل: ۲ قاشق غذاخوری
    • دانه چیا: ۳ قاشق غذاخوری
    • دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
    • جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    • آرد گندم کامل: ۱ و ۱/۲ پیمانه
    • آب: ۱/۴ پیمانه


    طرز تهیه:

    ۱. فر را با حرارت ۱۸۵ درجه سلسیوس روشن کنید.

    ۲. در کاسه‌ای بزرگ و مناسب مایکروفر کره را ذوب کنید.

    ۳. کره بادام زمینی، شکر، عسل، چیا، دارچین، وانیل و جوش شیرین را اضافه کرده و بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

    ۴. یک پیمانه ارد بریزید و فقط در حد ترکیب شدن بهم بزنید.

    ۵. بقیه آرد و ۱/۴ پیمانه آب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر خمیر هنوز قلمبه و سفت به نظرم ی‌رسد می‌توانید یک قاشق غذاخوری آب بیشتر اضافه کنید، اما هنوز هم مقداری سفت باقی خواهد ماند. دست‌تان را گرم کنید و این کار به چسبیدن خمیر کمک می‌کند. خمیر را به شکل توپ درآورید؛ و به برش‌های مساوی تقسیم کنید.

    ۶. یک سینی ۲۲ در ۳۳ سانت را کاغذ بگیرید.

    ۷. یک بخش از خمیر را داخل سینی بگذارید. به آرامی با دست روی خمیر کارکرده و آن را پهن کنید. بهتر است خمیر را از سمت وسط به سمت بیرون فشار دهید تا به گوشه‌های سینی برسد.

    ۸. خمیر را فشار دهید تا کل سینی را بگیرد البته با ۳ سانت فضای خالی از سمت لبه‌های سینی. توجه کنید که لبه‌های خمیر خیلی ضخیم‌تر از وسط آن نباشد. شما به دنبال خمیری یکدست و با ضخامت یکسان هستید.

    ۹. با استفاده از چاقو، کراکر را برش بزنید. من ابتدا سه برش افقی می‌زنم سپس به صورت عمودی برش می‌زنم. یک چنگال را برداشته و با استفاده از چنگک‌های آن، خمیر را سوراخ کنید، به طوری که سوراخ تا ته خمیر هم برود.

    ۱۰. با استفاده از لبه‌های کاغذ، آن را از سینی خارج نید. این فرایند را با بقیه خمیر انجام دهید.

    ۱۱. دو خمیر را داخل سینی را در فر گذاشته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. ابتدا با ۸ دقیقه شروع کنید. بعد از پخت به مدت ۵ دقیقه بگذارید بماند سپس با دقت کاغذ کراکر‌های آماده رویی را از داخل سینی درآورید و بگذارید که لایه دوم به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزند.

    ۱۲. بگذارید به طور کامل خنک شوند. کراکر‌ها بعد از یک روز نرم خواهند شد.
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کراکر پرفیبر و کم کربوهیدرات

    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

    این کراکر جزو آن‌هایی ست که بافتی زیبا و شبیه گرانولا بار دارد. این کراکر چند دانه با استفاده از سوپرفود و ادویه‌های معطر ساخته شده و بدون گلوتن، بدون غله، پالئو، بدون شکر و بدون لبنیات است. البته این نوع به دلیل تخم‌مرغ گیاهی نیست بلکه وجترین است. همچنین از آجیل در آن استفاده نشده است.
    بافت آن بسیار ترد و ظاهری دانه‌دار دارد. این کراکر برای یک اسنک همراه فیلم سینمایی و یا برای بعدازظهر‌ها عالی است. ضمن اینکه به دلیل پرفیبر بودن کاملا سیر کننده است. کمی پنیر را هم با آن همراه کنید تا کاملا سیر سیر شوید. این دستور حاوی ۳۰ کراکر است.
    مواد لازم:

    • آرد بادام: ۱/۲ پیمانه
    • تخم کتان آسیاب شده: ۱/۲ پیمانه
    • دانه کنجد: ۱ قاشق غذاخوری + ۱ قاشق چای‌خوری
    • نمک: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
    • تخم‌مرغ: ۱ عدد بزرگ
    • اورگانو: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
    • پودر آویشن: ۱/۸ قاشق چای‌خوری
    • اسپری آشپزی
    • نمک درشت
    • فلفل تازه آسیاب شده

    طرز تهیه:
    ۱. فر را با حرارت ۱۶۵ درجه روشن کنید.
    ۲. مواد خشک را داخل کاسه بریزید به استثنای نمک درشت و فلفل آسیاب شده و آن‌ها را خوب بهم بزنید. تخم رغ را افزوده و با استفاده از دست خمیر با هم ورز دهید تا زمانی که همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

    ۳. دو کاغذ مومی را با اسپری یا روغن چرب کنید. روی کاغذ را هم چرب کرده. خمیر را وسط کاغذ قرار دهید. یک تکه دیگر خمیر را از سمت چرب روی آن پهن کنید. به آرامی روی خمیر فشار دهید.
    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

    ۴. با اسفاده از وردنه، خمیر را وردنه بکشید تا زمانی که یک لایه صاف و یکدست شود. خمیر باید کاملا نازک باشد. کاغذ رویی خمیر را برداشته و کنار بگذارید. با دقت یک سینی فر را زیر کاغذ حاوی خمیر بگذارید.
    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

    ۵. با استفاده از چاقو، به ارامی کراکر را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. بهتر است موقع برش چاقو را به سمت پایین فشار دهید و پس از پایان برش بالا بیاورید. روی آن نمک دریا و فلفل سیاه بپاشید.
    انواع کراکر ساده، معطر و بدون گلوتن برای همه نوع سلیقه

    ۶. کراکر‌ها را به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر بپزید. به آرامی از فر درآورده و بگذارید بطور کامل خنک شود سپس جدا کرده و میل کنید.


    منابع: realbalanced ،theleangreenbean ،eatwell101 ،melissaknorris ،tasteofhome ،wellvegan ،food52 ،thespruceeats foxandbriar ،elephantasticvegan ،thespruceeats ،pinchofyum





     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا