- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
روش تهیه
نکات مهم در تهیه کنسرو
- برای شروع کار، قارچها را تمیز بشویید و سپس به صورت درشت خرد کنید. (اگر قارچها ریز هستند، نیازی به خرد کردن نیست.)
- مقداری آب درون یک قابلمه ریخته و بگذارید آب به جوش آید.
- حال نمک، آبلمیو و زردچوبه را در آب ریخته و بعد از یک دقیقه سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد.
- در این مرحله قارچها را درون شیشههای سالم و تمیز بریزید و محلولی که آماده کردهاید را روی قارچها بریزید.
- درب شیشهها را محکم ببندید و در قابلمهای که حاوی مقداری آب است قرار دهید. (آب باید تا نصف ارتفاع شیشهها باشد.)
- حال قابلمه حاوی آب و شیشهها را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه آب درون قابلمه بجوشد.
- بعد از گذشت این زمان، شیشهها را از آب خارج کرده و اجازه دهید کاملا سرد شوند.
- در نهایت کنسروهای خود را در یخچال قرار دهید.
نکات مهم در تهیه کنسرو
- دقت داشته باشید، 10 دقیقه بهترین زمان ممکن برای تهیه کنسرو قارچهاست؛ زمان بیشتر باعث میشود که قارچ شما سفت و لاستیکی شود.
- استفاده از زردچوبه، در این کنسرو اختیاری بوده و برای خوشرنگ شدن ظاهر کنسرو است؛ بر حسب ذائقه و سلیقه خود میتوانید آن را حذف کنید.
- برای ماندگاری بیشتر، در زمان استفاده از این کنسرو، از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.