طرز تهیه پنکیک بدون شیر به ۳ روش ساده و خوشمزه

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
پنکیک بدون شیر

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
ین پنکیک به دلیل داشتن تخم مرغ برای افراد گیاهخوار مناسب نیست، ولی تخم مرغ باعث افزایش ارزش غذایی آن شده و می‌تواند گزینه مناسبی برای کودکان و ورزشکاران باشد.

مواد لازم
آرد معمولی3/4 پیمانه
آب3/4 پیمانه
بکینگ پودر1.5 قاشق چای‌خوری
تخم مرغ1 عدد
شکر2 قاشق غذاخوری
وانیل (اختیاری) 1/2 قاشق چای‌خوری
گلاب (اختیاری)1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه




    • تخم مرغ را در ظرفی بشکنید، وانیل، گلاب و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن، آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
    • آب را به مخلوط تخم مرغی فوق اضافه کرده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
    • آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید؛ سپس در دو مرحله به مخلوط فوق اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
    • کف تابه نچسبی را با کمی روغن یا کره چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
    • یک ملاقه یا سه قاشق غذاخوری از مایه پنکیک را در تابه بریزید و حرارت را کم کنید.
    • وقتی سطح پنکیک پر از حباب شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.
نوش جان ...
281776_473.jpg
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    پنکیک بدون شیر و تخم مرغ

    این پنکیک نوعی پنکیک رژیمی و مناسب برای گیاهخواران است که در آن از شیر و تخم مرغ استفاده نمی‌شود. این پنکیک نسبت به پنکیک‌های معمولی ارزش غذایی و کالری کمتری داشته و یک عدد از این پنکیک حاوی ۷۰ کیلوکالری است.
    مواد لازم
    آرد گندم
    1 پیمانه
    بیکینگ پودر2 قاشق چای‌خوری
    نمک1/4 قاشق چای‌خوری
    شکر2 قاشق غذاخوری
    آببه میزان لازم​

    طرز تهیه

    1. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و یک بار الک کنید، سپس نمک و شکر را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید.
    2. ۱/۲ پیمانه آب به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. اگر غلظت مایه حاصل شبیه ماست بود، نیازی به افزودن آب نیست، ولی اگر مایه غلیظ و سفت بود، کمی دیگر آب اضافه کنید تا غلظت آن مانند ماست شود.
    3. مواد را خوب هم بزنید تا دانه‌های شکر حل شده و مایه یکدستی حاصل شود.
    4. کف یک تابه نچسب را با کمی روغن، چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
    5. دو سه قاشق غذاخوری از مایه پنکیک را کف تابه بریزید، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا روی پنکیک حباب‌های ریزی حاصل شود.
    6. حدود سه الی چهار دقیقه طول می‌کشد تا سطح پنکیک پر از حباب شود، در این موقع پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
    7. وقتی سطح پنکیک‌ها به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآمد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف سرو قرار دهید.
    8. پنکیک‌ها را به صورت گرم و با گاناش، عسل یا تکه‌های میوه میل کنید.
    نوش جان ...


    281777_474.jpg
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    پنکیک بدون شیر موزی

    این پنکیک یکی از ساده‌ترین انواع پنکیک بوده که خیلی سریع آماده می‌شود و می‌تواند گزینه مناسبی برای صبحانه بچه‌ها باشد.
    مواد لازم
    موز رسیده
    2 عدد
    تخم مرغ2 عدد
    آرد گندم1 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر1/2 قاشق چای‌خوری
    شکلات خرد شده (به دلخواه)1-2 قاشق غذاخوری
    نمک1/4 قاشق چای‌خوری​

    روش تهیه


    1. موز‌ها را پوست گرفته و له کنید.
    2. تخم مرغ، آرد، نمک، بdکینگ پودر و تکه‌های شکلات را به موز له شده افزوده و خوب بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
    3. مایه پنکیک موزی شما آماده است؛ مقداری از مایه را درون تابه ریخته و هر دو طرف آن را بپزید.
    این پنکیک معطر و خوشمزه را در کنار شیره خرما یا عسل، به عنوان یک صبحانه یا میان‌وعده مغذی میل کنید.

    281779_974.jpg
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا