نکته اول
: ۱ و ۱/۲ تا ۲ قاشق غذاخوری شکلات نوتلا (شکلات صبحانه) را به شکل مدور با قطر تقریبی نیم سانتی متر روی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم در فریزر قرار دهید تا شکلات سفت شود. توجه داشته باشید که قطر شکلات نوتلا نباید خیلی نازک و یا خیلی کلفت باشد. چرا که اگر قطر شکلات نازک باشد به هنگام جا به جایی به راحتی خواهد شکست و برعکس اگر خیلی کلفت باشد قطر پنکیک را زیاد خواهد کرد.
نکته دوم
:در ارتباط با تهیه پنکیک مغزدار این است که، اگر در هنگام تهیه پنکیک، شکلات از مابین پنکیک آب شد و به داخل تابه نفوذ کرد بهتر است تابه را قبل از تهیه پنکیک بعدی به خوبی تمیز کنید. چرا که باعث می شود پنکیک های بعدی ظاهری نامطلوب و سوخته پیدا کنند.
نکته سوم
:این که از مقدار کمی کره برای تهیه پنکیک استفاده کنید در کل برای این میزان مواد به ۲ قاشق غذاخوری کره نیاز خواهید داشت و مجموعا ۷ پنکیک در نهایت خواهید داشت. البته این بستگی به میزانی که از مواد پنکیک استفاده می کنید دارد!
به گزارش آکاایران: توصیه می شود شکلات های تخت شده را در ۲ سینی مجزا قرار دهید و هر بار یکی از سینی ها را استفاده کنید تا مانع از آب شدن شکلات ها در هنگام طبخ شود.
برای تهیه پنکیک از تابه مخصوص پنکیک و یا تابه های نچسب که سالم هستند استفاده کنید.
*برای تهیه پنکیک مغزدار ابتدا شکلات های نوتلا و یا هر شکلات صبحانه دیگری که در دسترس دارید را به صورت مدور روی کاغذ روغنی پهن کنید و در فریزر به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید.
*مواد خشک شامل آرد، نمک ( به میزانی که مابین دو انگشت جای گیرد)، شکر، وانیل و بکینگ پودر را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید.
*وسط ظرف حاوی مواد خشک را گود کنید و تخم مرغ و شیر را به آرامی به آن اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا زمانی که کاملا صاف و یکدست شوند.
*از مواد به اندازه ۱/۴ پیمانه بردارید و کف تابه که با ۱/۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده گرم شده است بریزید. سپس یکی از شکلات ها را روی آن قرار دهید و سریعا از مواد پنکیک کمی کمتر *از دفعه اول روی شکلات بریزید و سطح پنکیک را صاف کنید.
*در نهایت زمانی که اطراف پنکیک به رنگ طلایی تغییر رنگ داد پنکیک را برعکس کنید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
این کار را تا انتها ادامه دهید و در صورت تمایل پنکیک ها را با تکه های میوه تازه سرو نمایید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: