سروینگ 3 یا 4 عدد
مواد مورد نیاز
پنکیک حلقه ای سیب
1 عدد سیب
½ قاشق چای خوری دارچین
برای مایه پنکیک :
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
¾ پیمانه شیر
1 پیمانه آرد
2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری دارچین
یک پینچ نمک
.
♨️طرز تهیه♨️
.
سیب را پوست میکنیم سپس آن را به صورت ورقه هایی با ضخامت 2 سانتی متر برش میدهیم.
با استفاده از یک قاشق چای خوری ، هسته و قسمت مرکزی برش های سیب را جدا میکنیم و آن ها را داخل یک کاسه ی متوسط قرار میدهیم.دارچین را با برش های سیب خوب مخلوط میکنیم تا همه ی برش ها با دارچین پوشیده شوند.
در یک کاسه ی بزرگ ، تخم مرغ ، کره ، وانیل ، و شیر را با یکدیگر مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
حالا یک تابه را را روی حرارت متوسط گرم کرده و مقداری کره داخل آن ذوب میکنیم.
حالا هر برش سیب را ابتدا به مایه پنکیک آغشته میکنیم و سپس داخل تابه قرار میدهیم.
زمانی که یک طرف آن طلایی شد ، آن را بر می گرداریم و طرف دیگر را سرخ میکنیم.
در آخر با بستنی ، مربی یا هر چیز دیگری که دوست داریم سرو میکنیم.
نوش جان
مواد مورد نیاز
پنکیک حلقه ای سیب
1 عدد سیب
½ قاشق چای خوری دارچین
برای مایه پنکیک :
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
¾ پیمانه شیر
1 پیمانه آرد
2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری دارچین
یک پینچ نمک
.
♨️طرز تهیه♨️
.
سیب را پوست میکنیم سپس آن را به صورت ورقه هایی با ضخامت 2 سانتی متر برش میدهیم.
با استفاده از یک قاشق چای خوری ، هسته و قسمت مرکزی برش های سیب را جدا میکنیم و آن ها را داخل یک کاسه ی متوسط قرار میدهیم.دارچین را با برش های سیب خوب مخلوط میکنیم تا همه ی برش ها با دارچین پوشیده شوند.
در یک کاسه ی بزرگ ، تخم مرغ ، کره ، وانیل ، و شیر را با یکدیگر مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
حالا یک تابه را را روی حرارت متوسط گرم کرده و مقداری کره داخل آن ذوب میکنیم.
حالا هر برش سیب را ابتدا به مایه پنکیک آغشته میکنیم و سپس داخل تابه قرار میدهیم.
زمانی که یک طرف آن طلایی شد ، آن را بر می گرداریم و طرف دیگر را سرخ میکنیم.
در آخر با بستنی ، مربی یا هر چیز دیگری که دوست داریم سرو میکنیم.
نوش جان