کیک و شیرینی 10شیرینی ساده و خوش‌مزه

Ati._.S81

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/16
ارسالی ها
1,648
امتیاز واکنش
3,336
امتیاز
537

شیرینی نخودچی بدون فر​

p5rekzukpthp.jpeg



مواد لازم:

  • آرد نخود چی: ۱ لیوان
  • هل: ۲ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • کره: ۱ لیوان
طرز تهیه:
۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.
۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.
۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمیکنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.
۴. کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن میکنیم و با قالب‌های دلخواه شکل میدهیم. روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت‌ها در یخچال نگهداری میکنیم.
 
  • پیشنهادات
  • Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    شیرینی بادامی

    qbyhpcxnik9p_jpeg.jpg


    مواد لازم:

    پودر بادام: ۲ لیوان
    پودر شکر: ۱.۵ لیوان
    گلاب: کمتر از نصف لیوان
    خلال پسته: به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    ۱. ابتدا پودر بادام را با دوسوم پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را کم‌کم اضافه کنید که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید و بتوان آن را در دست فرم داد و به شکل بادام یا توت درآورد.
    ۲. این خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود.
    ۳. از مواد خمیر به اندازه یک فندق بردارید و آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. از یک خلال پسته برای دسته میوه استفاده کنید و در انتهای توت‌فرنگی فرو کنید.
    ۴. پودر شکر را با کمی پودر لبو یا هر رنگ خوراکی مجاز مخلوط کنید و بعد توت‌های آماده شده را در پودر شکر رنگی بغلتانید تا جلوه بهتری داشته باشند.
    ۵. این شیرینی را در ظرف دردار تا مدت‌ها می‌توانید در جای خنک نگهداری کنید. شیرینی بادامی بسیار مقوی و مغذی است و احتیاج به پخت ندارد
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    شیرینی کنجدی

    im3cq7w1dmes_jpeg.jpg


    مواد لازم:

    پودر هل: ۱/۲ قاشق چای خوری
    وانیل‏: ۱/۴ قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
    تخم مرغ: ۱ عدد
    شکر: ۱/۲ پیمانه
    کنجد: به مقدار لازم
    آرد: ۱ پیمانه
    ماست‏ شیرین: ۱/۲ پیمانه
    روغن مایع: به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    ۱. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
    ۲. مواد خشک (آرد، بگین پودر، شکر، هل، وانیل) را با هم ترکیب کنید.
    ۳. ماست را به مواد خشک افزوده و ترکیب کنید.
    ۴. در آخر تخم مرغ را به آن افزوده و مواد را خوب با هم ترکیب کرده تا خمیر یکدستی حاصل شود.
    ۵. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و به آن روغن نسبتا زیاد بیافزایید. صبر کنید تا روغن داغ شود.
    ۶. سپس حرارت را کم کنید و از خمیر به اندازه یک قاشق در ماهیتابه ریخته، رویش کنجد بپاشید و مثل کوکو یک طرف که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود.
    سایرنکات
    برای اینکه خوب پف کند و پوک شود، بعد از اینکه از مواد با قاشق داخل ماهیتابه ریختی یه قاشق روغن داغ را روی مواد بریزید. در ضمن حدودا ۵ الی ۶ ثانیه بعد با این کار روی شیرینی هم خودش را کامل می‌گیرد و برگرداندنش آسان‌تر می‌شود.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    باسلوق
    xwhgacttiind_jpeg.jpg

    مواد لازم:

    نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
    آب: دوونیم پیمانه
    جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
    شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
    پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
    گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
    پودر نارگیل: به مقدار لازم
    مغز گردو: به مقدار لازم
    مغر پسته: به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    ۱. نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط می‌کنیم. وقتی حل شد، حرارت را روشن می‌کنیم. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم.
    ۲. شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.
    ۳. مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.
    نکات:
    باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    قطاب یزدی

    5z5nrwguqxvi_jpeg.jpg


    مواد لازم:

    آرد: ۲ لیوان
    ماست: یک لیوان
    زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
    روغن جامد: نصف لیوان
    بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
    مواد میانی قطاب:
    گردو، بادام، پسته و فندق چرخ شده: یک لیوان
    پودر شکر: یک لیوان
    پودر هل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
    گلاب: یک‌سوم فنجان
    طرز تهیه:
    ۱. برای تهیه قطاب می‌توانید از هر مغزی به تنهایی یا مخلوط چند مغز استفاده نمایید. مغز‌ها را چرخ کرده و با پودر شکر و پودر هل و گلاب مخلوط کرده و به صورت خمیر درآورید.
    ۲. برای تهیه خمیر قطاب هم ابتدا، ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و در ظرف گودی بریزید.
    ۳. زرده‌های تخم‌مرغ و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آورید.
    ۴. خمیر را در ظرف دربسته بگذارید و دو ساعت به آن استراحت دهید.
    ۵. در مرحله بعد خمیر را روی سطح صاف به قطر چند میلی باز کنید و با لیوان یا قالب گرد، قالب بزنید و از مواد میانی، روی خمیر قالب زده شده بریزید و آن را به صورت گل جمع کنید و بپیچید که مواد از آن بیرون نریزد.
    ۶. در ظرف گودی مقداری روغن بریزید و آن راخوب داغ کنید و قطاب‌های پیچیده شده را در روغن داغ سرخ کنید و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها کشیده شده و سرد شوند.
    ۷. سپس روی آن‌ها پودر شکر بپاشید و در ظرف مناسب در بسته بگذارید. این شیرینی مخصوص یزد بوده و در ایام عید بیشتر تهیه می‌شود.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    شیرینی موزائیکی شکلاتی
    jlca5kbvpxzf_jpeg.jpg


    مواد لازم:

    بیسکوییت پتی بور خرد شده: ۲ بسته
    کره: ۱۵۰ گرم
    پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
    شکر: ۱/۲ لیوان پودر
    گردو: به میزان لازم
    شیر: ۱/۲ لیوان
    طرز تهیه:
    ۱. بیسکویت‌های پتی بور را به شکل قطعات کوچک خرد می‌کنیم (این کار را با احتیاط انجام دهید تا بیسکویت‌ها زیاد خرد و له نشوند. حداقل ۱ سانتی‌متر). مغز گردو را نیز ریز خرد می‌کنیم.
    ۲. کره را ذوب کرده و شیر را گرم می‌کنیم.
    ۳. پودر کاکائو، پودر شکر، کره ذوب شده و شیر گرم را داخل کاسه ریخته و خوب به هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند (شیر را حتما گرم کنید تا از ماسیدن کره جلوگیری شود).
    ۴. سپس بیسکویت و مغز‌های خرد شده را داخل سس شکلات ریخته و به آرامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. روی سطح صاف سلفون پهن کرده و مواد را روی سلفون می‌ریزیم.
    ۵. لبه‌های سلفون را روی مواد برگردانده و کیک را با دست به شکل سوسیس فرم داده و رول می‌کنیم.
    ۶. شیرنی موزائیکی را حداقل به مدت ۲ ساعت داخل فریزر و روی سطح صاف قرار می‌دهیم تا فرم گرفته و آماده شود.
    ۷. بعد از اینکه سفت شد از فریزر خارج کرده و سلفون را باز می‌کنیم. رول را داخل پودر نارگیل غلطانده، سپس با فاصله یک تا یک ونیم سانتیمتر از هم برش زده و در ظرف مناسب سرو می‌کنیم.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    سوهان عسلی

    dzqzbiaurpxa_jpeg.jpg


    مواد لازم:

    شکر: یک لیوان
    عسل: یک قاشق غذاخوری
    روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
    کنجد: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    ۱. شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. کم‌کم ذوب می‌شود. عسل و روغن مایع را هم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا کاراملی شود.
    ۲. وقتی شکر ذوب شد کنجد را درون آن بریزید و به هم بزنید.
    ۳. کف یک سینی را از قبل کمی چرب کنید و سریع از مواد ذوب شده با قاشق با فاصله در دیس بریزید. بعد از چند دقیقه شیرینی خنک شده و از سینی جدا می‌شود.
    ۴. سوهان‌ها را در یک ظرف ریخته و روی آن‌ها را بپوشانید که در معرض هوا قرار نگیرند. شما می‌توانید در چند مرحله و به جای کنجد از چند نوع مغز استفاده کنید و سوهان عسلی متنوع درست کنید.

    نکته:
    برای درست کردن سوهان عسلی باید سریع عمل کنید، اگر مواد سرد شوند ریختن روی سینی دشوار می‌شود. به همین منظور به مقدار کم و در چند مرحله تهیه کنید.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    چیزکیک فوری
    bc7yjm14p852_jpeg.jpg

    مواد لازم:

    بیسکویت ساده: ۲۰۰ گرم
    کره: ۱۰۰ گرم
    پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
    خامه: ۲۰۰ گرم
    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
    ژله آناناس: یک بسته
    ژله توت فرنگی: یک بسته
    شکر: نصف لیوان (اگر دوست دارید شیرین باشد)
    یخ: چهار حبه
    طرز تهیه:
    ۱. بیسکویت را با دست خرد و با کره آب شده خوب مخلوط کنید تا شکل خمیری به خودش بگیرد، بعد کف یک ظرف سلفون بکشید و بیسکویت را در قالب ریخته و با ته لیوان صاف کنید و داخل فریزر بگذارید.
    ۲. حالا پنیر خامه‌ای، وانیل و شکر را خوب هم بزنید و خامه را به آن اضافه کنید. در یک ظرف دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود، چهار حبه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود، بعد ژله را به پنیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
    ۳. پنیر را به بیسکویت اضافه کرده و روی آن را کاملا صاف کنید و داخل یخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش و چند تکه یخ مخلوط می‌کنید و وقتی چیزکیک کاملا سفت شد، ژله را به آرامی روی آن بریزید و دوباره داخل یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌های سلفون را بکشید و به آرامی چیزکیک را از ظرف جدا کنید. به همین راحتی.

    نکته:
    برای اضافه کردن ژله به پنیر حتما صبر کنید تا ژله خنک شود، در غیر این صورت پنیر حالت یکدستی خود را از دست می‌دهد.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    نان برنجی کرمانشاهی

    635929442544441945.jpg



    مواد لازم:


    آرد برنج : 600 گرم
    روغن جامد یا کره : 300 گرم
    پودر شکر : 300 گرم
    تخم مرغ : دو عدد
    پودر هل : نصف قاشق چایخوری
    گلاب : 140 گرم
    خرفه برای تزئین : به میزان لازم

    طرز تهیه نان برنجی :
    ابتدا سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده را در ظرفی بریزید و با همزن برقی، آن را بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد. دو قاشق پودر شکر به سفیده اضافه کنید و مجددا آن را بزنید تا سفیده کشدار شده و بعد هل و بقیه پودر شکر را هم با مواد مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود. در نهایت، زرده‌های تخم‌مرغ و گلاب را به مواد افزوده و مخلوط کنید. آرد برنج را دوبار الک کنید و کم‌کم به مایه شیرینی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و در ادامه سفیده زده شده را هم با مواد مخلوط کنید. خمیر آماده شده را به مدت یک شبانه‌روز در ظرف در بسته استراحت دهید.
    فر را از قبل گرم کنید وکف سینی فر را با ورق کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست آن را گرد کنید و با فاصله روی کاغذ روغنی بچینید و با مهر روی آنها را مهر بزنید و کمی دانه خرفه بپاشید. شیرینی را به مدت 10 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی‌گراد در طبقه بالای فر قرار دهید. بعد از خاموش کردن فر، اجازه دهید شیرینی در فر بماند و خنک شود. وقتی کاملا سرد شد، از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف مناسب چیده و روی آنها را بپوشانید. لازم به ذکر است می‌توانید به خمیر این شیرینی مقداری زعفران آب کرده اضافه کنید و نان برنجی زعفرانی تهیه کنید. نان برنجی را با روغن محلی کرمانشاه درست کنید و از عطر و طعم این شیرینی ساده لـ*ـذت ببرید.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537
    کلمپه کرمان

    635929442554901315.jpg


    مواد لازم:

    آرد: 900 تا 1000 گرم
    روغن جامد یا کره: 350 گرم
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    شکر: 250 گرم
    شیر و آب ولرم: یک فنجان
    پودر هل یا عرق هل: مقدار لازم
    خرما: نیم کیلو
    گردوی خرد شده: یک لیوان
    پودر زنجبیل، هل و جوز هندی: از هر کدام به میزان لازم
    پودر پسته: برای تزئین به میزان لازم

    طرز تهیه کلمپه کرمان :
    ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با هل یا وانیل و روغن مخلوط کنید. آرد را قبلا الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه نمایید. سعی کنید آب و شیر را به میزان مساوی با مواد افزوده و خوب هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
    هسته خرما‌ها را درآورید و با جوز هندی رنده‌شده و پودر زنجبیل و گردوی خرد شده، مخلوط نموده و خمیری‌شکل شود و این خمیر، مواد میانی کلمپه است. از خمیر، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست آن را باز کنید و از مواد میانی، مقداری وسط خمیر باز شده بگذارید و دوباره آن را ببندید و با فاصله در سینی فر چیده و روی آن مهر بزنید و پودر پسته بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده و در ظرف دردار گذاشته و این شیرینی ارزان و خوشمزه را همراه با چای یا شیر داغ از مهمانان خود پذیرایی نمایید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    تاپیک بعدی
    بالا