کراکر خانگی ساده در ۵ دقیقه
کراکرهای خانگی ۵ دقیقهای با وجود سادگی، اما بسیار معطر و خوشمزه هستند. در این کراکرها چند نوع ادویه استفاده میشود و بسیار خوشبو و خوش طعم هستند. در اینجا شما میتوانید از مقداری آرد گندم کامل استفاده کنید تا ظاهری تیره و پر سبوس داشته باشید. این خمیر همان طور که از اسمش پیداست تنها در ۵ دقیقه درست میشود، اما همان کراکرهای تجاری و چه بسا بهتر است.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. مواد خشک را اندازه گرفته و داخل کاسه مخلوط کن بریزید کره را به قطعات کوچک برش بزنید و با آرد مخلوط کنید به طوری که به شکل نخود دربیایند. آب را افزوده و تا زمانی که فقط ترکیب شوند، بهم بزنید.
۳. روی سینی فر یا سنگ پیتزا کمی آرد بپاشید. خمیر را را روی آن وردنه بکشید. با استفاده از کاتر پیتزا آن را به شکل دلخواه برش بزنید. روی آن نمک دریا بپاشید.
۴. به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
نکات مهم
کراکرهای خانگی ۵ دقیقهای با وجود سادگی، اما بسیار معطر و خوشمزه هستند. در این کراکرها چند نوع ادویه استفاده میشود و بسیار خوشبو و خوش طعم هستند. در اینجا شما میتوانید از مقداری آرد گندم کامل استفاده کنید تا ظاهری تیره و پر سبوس داشته باشید. این خمیر همان طور که از اسمش پیداست تنها در ۵ دقیقه درست میشود، اما همان کراکرهای تجاری و چه بسا بهتر است.
مواد لازم:
- آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه (آرد کامل، تازه آسیاب شده یا آرد معمولی بسته بندی)
- پودر پیاز: ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر سیر: ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر چیلی: ۱/۴ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۱/۴ قاشق چایخوری (دودی یا معمولی)
- کره: ۴ قاشق غذاخوری
- عسل: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک دریا: مقداری برای پاشیدن روی کراکر
طرز تهیه:
۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سلسیوس روشن کنید.
۲. مواد خشک را اندازه گرفته و داخل کاسه مخلوط کن بریزید کره را به قطعات کوچک برش بزنید و با آرد مخلوط کنید به طوری که به شکل نخود دربیایند. آب را افزوده و تا زمانی که فقط ترکیب شوند، بهم بزنید.
۳. روی سینی فر یا سنگ پیتزا کمی آرد بپاشید. خمیر را را روی آن وردنه بکشید. با استفاده از کاتر پیتزا آن را به شکل دلخواه برش بزنید. روی آن نمک دریا بپاشید.
۴. به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
نکات مهم
- اگر خمیر کراکر به حد کافی نازک نشود، ترد و شکنند نخواهد شد، اما هنوز هم خوشمزه و قابل استفاده است.
- لبهها نازکتر خواهند بود، آنها را درآورید و بقیه کراکر را به مدت ۲ دقیقه دیگر بپزید.
- سینی کراکر را بگذارید داخل فر بماند تا خنک شود. به این شکل کراکرها تردتر میشوند.
- برای یک دستورالعمل سنتی طولانی مدت، ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب به دستورالعمل اضافه کنید و قبل از وردنه کشیدن خمیر، بگذارید ۸ تا ۱۲ ساعت بماند.