دستور پخت فهرست 30 غذای ساده ، سریع و خوشمزه برای شام

Ati._.S81

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/16
ارسالی ها
1,648
امتیاز واکنش
3,336
امتیاز
537

برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟​

استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.


ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.

مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو​

استانبولی پلو


استانبولی پلو

تعدادزمان لازم پخت
برای 6 نفر1 ساعت و 15 دقیقه

طرز تهیه استانبولی پلو:​

ابتدا برنج را تمیز کنید و با آب ولرم بشویید . بعد گوجه فرنگی ها را بشویید و آب آن را بگیرد و به همراه آب معمولی پیمانه کنید و روی برنج بریزید ، به حدی که 4 انگشت از سطح برنج بالاتر به ایستد.

به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و آب آن را بچشید تا خیلی شور نشود. چون برنج به صورت کته درست میشود باید در میزان ریختن نمک دقت کنید و کم کم نمک را بریزید تا به مزه دلخواه برسید.

بعد 3 تا 4 قاشق روغن هم داخل آب برنج بریزد و بگذارید تا برنج یکی دو ساعت خیس بخورد. گوشت را به صورت خیلی ریز خرد کنید ( به صورت قیمه ای ) و به همراه پیاز سرخ کرده تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.

بعد 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت تفت داده شده بریزید تا گوشت با حرارت کم بپزد.در حین پخت ، به آن رب و کمی نمک هم اضافه کنید .

بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد و آب آن تبخیر شد . برنج را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و آب آن تبخیر شود.

اگر حس کردید آب برنج کم است و مغز برنج کمی خام است به آن یکی دو پیمانه آب یا آب گوجه فرنگی اضافه کنید.

استانبولی پلو


طرز درست کردن استانبولی پلو

بعد از تبخیر کامل آب برنج ، وسط آن را باز کنید و گوشت قیمه را وسط آن قرار دهید و بعد با برنج روی آن را بپوشانید .

در قابلمه را محکم ببندید و روی حرارت کم قرار دهید تا برنج دم بکشد.این برنج را میتوانید در فر هم به مدت نیم ساعت با حرارت 350 درجه و یا یکساعت با حرارت 300 در جه هم دم کنید.

استامبولی را میتوانید با گوشت چرخ کرده و یا رب گوجه فرنگی هم تهیه کنید. که در اینصورت باید حدود یک لیوان از رب مرغوب استفاده کنید.

برای پیمانه کردن برنج هم بهتر است به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم تا 2 پیمانه آب در نظر بگیرید.

اگر هم از گوشت چرخ کرده استفاده کردید ، بهتر است گوشت را با پیاز سرخ کنید و یک قاشق رب را در یک لیوان آب مخلوط کنید و داخل گوشت بریزید تا به آرامی گوشت بپزد و آبش کشیده شود.

استامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و گوشت قیمه ای خیلی بهتر میشود.

استانبولی با رب و گوشت چرخ کرده​

استامبولی پلو جزو پلوهای مخلوط به حساب میاید که میتوان آن را با گوشت چرخ کرده ، گوشت تکه ای و گوشت مرغ تهیه نمود. مصرف آب گوجه فرنگی تازه در تهیه این غذا بجای رب گوجه فرنگی بسیار مناسب تر و لذیذ تر است. ولی در صورت مصرف رب گوجه فرنگی باید از رب خوشرنگ و خوش طعم استفاده کنید.

باید برنج را پیمانه کرد و به اضای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت.

در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده و یا هر گوشت دیگری ،ابتدا گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی تفت دهید و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن بریزید و اجازه دهید در حرارت ملایم پخته شوند تا آبش کاملا کشیده شود و بعد از آن استفاده کنید.

نکاتی برای خوشمزه تر کردن استانبولی پلو :​

برای تهیه استانبولی استفاده از برنج ایرانی طعم بهتری خواهد داشت هر چند طبخ آن دشوارتر از برنج های وارداتی است و ممکن است شفته شود، ولی با رعایت 2 نکته میتوانید این مشکل را حل کنید.

1- می توانید آب جوش کمتری در برنج بریزید و در صورت نیاز بعدا کمی آب اضافه کنید یا کمی زودتر در قابلمه را ببندید.

2- سعی کنید از برنجی استفاده کنید که قبلا آن را طبخ کرده اید.

نکاتی که در پایین گفته شد کاملا سلیقه ای است و شما می توانید به میل خودتان میزان آن را کم و زیاد کنید.

  1. استفاده از آب مرغ استانبولی پلو را خوشمزه تر میکند.حتی میتوان استانبولی پلو را با مرغ هم تهیه کرد .
  2. در صورت رنگ نداشتن گوجه ها از یکی دو قاشق رب هنگام تفت دادن گوجه ها استفاده کنید.
  3. عصاره گوشت و یا مرغ برای لذیذ تر شدن استامبولی پلو استفاده میشود.
  4. برای اینکه ته دیگ برنج به دلیل وجود رب گوجه فرنگی نسوزد از قابلمه تفلون یا شعله پخش کن استفاده کنید تا ته دیگ خوبی به دست بیاورید.
  5. دارچین یا ادویه پلویی عطر خوبی به غذا می دهد.
  6. میتوانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کنید و هنگام سرو پلو لابه لای آن بریزید.
  7. استفاده از زعفران عطر و رنگ غذا را چند برابر می کند.
  8. پیشنهاد میکنیم گوجه فرنگی ها را ابتدا کبابی کنید و بعد پوره کنید و در غذا بکار ببرید چون مزه متفاوت تری خواهید داشت.
  9. برای اینکه شکل و شمایل غذا بهتر شود در هنگام تفت پیاز از فلفل دلمه ای سبز یا قرمز نگینی شده هم میتوانید استفاده کنید.
  10. برای عطر و طعم بهتر پلو میتوانید نصف پیمانه برنج دودی به غذایتان اضافه کنید تا هم عطر غذا را بی نظیر کند و هم این کار باعث میشود کسانی که با بوی گوشت در پلو مشکل دارند، از طعم غذا لـ*ـذت ببرند و بوی گوشت را کمتر احساس کنند.
  11. سعی کنید از قابلمه هایی استفاده کنید که در آن خوب بسته شود و سوراخ داشته باشد . تا از دم کنی استفاده نکنید. چون باعث خوش قیافه تر شدن غذا میشود. البته این نکته را در مورد انواع پلو و چلو کاربرد دارد.

نکات تکمیلی در مورد استانبولی پلو​

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پیشنهادات
  • Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ


    آموزش کباب کوبیده مرغ


    طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

    مواد لازم سس کباب​

    آموزش درست کردن کامل کباب کوبیده مرغ​

    مرغ را با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید. و پیازها را هم با رنده ریز یا دستگاه خرد کن خرد کنید و آب آن را جدا کنید.اگر آب پیاز را کامل نگیرید باعث میشود کباب ها شل و تلخ شوند.

    کباب کوبیده مرغ


    کباب کوبیده مرغ را چجوری درست کنیم ؟

    سپس مرغ را با پیاز کاملا ورز دهید تا با هم مخلوط شوند و در حین چنگ زدن ادویه های گفته شده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. هنگام سیخ زدن باید از مواد کوبیده حدود 70 تا 80 گرم بردارید تا کلفت نشود و نریزد.

    طرز تهیه کباب کوبیده مرغ


    روش پخت کامل کباب کوبیده مرغ

    بعد از 5 دقیقه ورز دادن میتوانید به اندازه مقداری که گفته شد از مواد بردارید و به همان ترتیب که کباب کوبیده را به سیخ میکشید این کباب را به همان شکل سیخ کنید.

    در این فاصله سس کباب را درست میکنیم .به این شکل که کره را در ظرفی روی حرارت ذوب میکنیم و زغفران را با آن مخلوط میکنیم و با قلمو روی کباب ها میکشیم.وقتی که همه کباب ها را به سیخ کشیدید میتوانید روی زغال یا کباب پز گازی آنها را بپزید و در انتها از سس کره و زعفران برای براق شدن و چربتر شدن این کباب ها استفاده کنید.

    کباب کوبیده مرغ


    روش پختن کباب کوبیده مرغ

    نکات تکمیلی در مورد کوبیده مرغ​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز پخت و تهیه کباب تابه ای خانگی​

    اگر که هـ*ـوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید و این غذای ساده رو نوش جان کنید.


    مواد لازم کباب تابه ای


    مواد مورد نیاز برای کباب تابه ای !

    مواد لازم برای کباب تابه ای​

    مواد لازممقدار لازم
    مواد لازم کباب تابه ای
    گوشت چرخکرده500 گرم
    فلفل دلمه ای حلقه ای1 عدد
    گوجه فرنگی3 عدد
    پودر زعفران1/2 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
    سیب زمینی حلقه شده1 عدد متوسط
    پیاز رنده شده1 عدد
    پودر سیر1/2 قاشق چایخوری
    پاپریکا1/2 قاشق چایخوری
    گرد لیمو1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای​

    پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. بعد گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه با دست خوب ورز میدهیم . آنقدر ورز میدهیم تا کاملا به خورد هم بروند.

    پخت کباب تابه ای


    مرحله ورز دادن مواد کباب تابه ای!

    در یک تابه مقداری روغن میریزیم ادویه پایریکا را هم به آن اضافه میکنیم و چند ثانیه تفت میدهیم .سپس نصف پیمانه آب جوش اضافه میکنیم و در کنار آب جوش گرد لیمو و زعفران را مخلوط کرده و بعد از یک جوش کوچک سس را از روی حرارت برمیداریم.

    گوشت های ورز داده شده را به اندازه و حالت دلخواه خود فرم دهید و در تابه روغن با حرارت ملایم رو به بالا سرخ کنید.

    سرخ کردن کباب تابه ای


    سرخ کردن کباب های تابه ای

    دو طرف گوشت را سرخ کنید تا گوشت آب بیندازد و بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت ها ،گوجه فرنگی های حلقه ای برش زده و فلفل دلمه ای ها و نیز سیب زمینی ها را در تابه، کنار گوشت ها میچینیم . کمی نمک روی سیب زمینی ها میپاشیم و سس گوجه ای که آماه کرده بودیم روی آنها میریزیم .

    در تابه را گذاشته و اجازه میدهیم همه مواد با حرارت پایین به مدت نیم ساعت بپزند و جا بیفتند.

    پس از نیم ساعت کباب تابه ای ما آماده سرو است که میتوانید در کنار سبزیجات با برنج و یا نان نوش جان کنید.

    کباب تابه ای خانگی


    تصویر نهایی کباب تابه ای یا همان کباب ماهیتابه ای

    ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای :​

    • بهتر است از مخلوط گوشت گوساله و گوشت گوسفند برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.
    • دقت کنید اگر چربی گوشت بیش ازاندازه باشد ،هنگام پخت اندازه و سایز کباب تابه ای تغییر میکند و کباب تابه ای جمع میشود.
    • هر چه مقدار گوشت گوسفندی کباب ها بیشتر باشد، کباب تابه خوشمزه تر خواهد شد.
    • برای لذیذتر شدن کباب تابه ای مقداری گلپر هم به آن اضافه کنید تا طعم متفاوت تری از کباب را امتحان کنید.
    • برای معطر کردن کباب یک قالب کره را روی آن خرد کنید.
    کباب ماهیتابه ای


    • هرگز از تخم مرغ در کباب تابه ای استفاده نکنید. چون باعث سفت شدن کباب می شود.
    • کباب هارا با حرارت بسیار کم بپزید تا مغز پخت شوند.
    • در صورت رقیق شدن مایه کبابتان مقداری آرد نخود چی و یا آرد سیب زمینی به آن اضافه کنید.
    • آب پیاز را پس از رنده کردن حتما بگیرید.
    • روغن را حتما داغ کنید تا کباب ها هنگام سرخ شدن وا نروند.

    نکات تکمیلی در مورد کباب تابه ای​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد مورد نیاز شیرین پلو






    شیرین پلو


    روش پخت شیرین پلو خوشمزه​

    ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب ونمک خیس کنید.

    سپس سـ*ـینه مرغ را با کمی آب در حدی که روی گوشت را بپوشاند و به همراه مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه و همچنین یک عدد پیاز خرد شده میپزیم .

    در این فاصله خلال بادام و پسته را در گلاب خیس میکنیم .زرشک ها در آب خیس میدهیم و بعد 2 عدد پیاز باقی مانده را رنده میکنیم و در یک تابه که روی حرارت قرار دادیم و مقداری روغن زیتون داخل آن ریختیم تا گرم شود تفت میدهیم تا سرخ شود.

    هویج ها را هم پوست میگیریم و به صورت خلال های 2 سانتی متری خرد میکنیم و در یک تابه دیگر با کمی روغن تفت میدهیم تا هویج ها هم نرم شوند.بعد به هویج ها به اندازه 1 الی 2 قاشق غذا خوری شکر به همراه کمی زعفران و نصف پیمانه آب اضافه میکنیم و در تابه را میبندیم تا هویج ها خوب بپزد ولی لح نشوند.و وقتی آب هویج بخار شد باز هم با همان روغنی که داخلش است کمی تفتش میدهیم.

    در مرحله بعد باید تلخی خلال پرتقال را از بین ببرید و برای این کار باید چند بار خلال ها را در آب بریزید و آب آن را خالی کنید و در مرحله بعد چند بار در آب جوش بریزید و بعد از یکی دو بار قل زدن آب جوش را خالی کنید. و در در مرحله آخر 3 تا 4 ق غ شکر و کمی زعفران داخل آن بریزید و بگذارید تا آب آن کم شود ولی غلیظ نشود.بعد خلال ها را از آب جدا میکنیم و آب آن را کنار میگذاریم تا بعدا استفاده کنیم.

    در مرحله بعد مرغ پخته شده را از آب خارج میکنیم و به تکه های کوچکتر میبریم و این تکه ها را به تابه پیاز رنده شده و سرخ شده اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم . سپس زرشک ها را هم از آب خارج میکنیم تا آب آن گرفته شود و در کنار مرغ ها تفت میدهیم . دقت کنید بعد از اضافه شدن زرشک ها مدام هم بزنید تا زرشک نسوزد.سپس هویج و خلال پرتقال آماده شده را داخل تابه مرغ ها میریزیم و هم میزنیم. در این مرحله باید مواد را تست کنید تا اگر احتیاج به شیرینی بیشتری داشت به آن شکر یا همان آب شیرینی که از خلال پرتقال کنار گذاشتیم اضافه کنیم .

    در تابه را بندید و اجازه دهید همه مواد به مدت 15 الی 20 دقیقه در کنار هم بپزند و ترکیب شوند. بعد ار ترکیب شدن مواد خلال پسته و بادام را هم از گلاب خارج میکنیم و به بقیه مواد اضافه میکنیم تا با هم مخلوط شوند.

    برنج را آبکش میکنیم و بعد از اینکه دم کشید و خواستیم سرو کنیم مواد شیرین پلو را به صورت لایه به لایه در ظرف مورد نظر به همراه برنج میکشیم.

    نکات تکمیلی در مورد شیرین پلو​

     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم برای ارمنی پلو با بال مرغ​


    ارمنی پلو

    طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ

    برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کرده و بگذارید رنگ بیاندازد.
    قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.
    بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
    قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بالها را کف قابلمه بچینید.
    کمی نمک و فلفل روی بالها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.
    در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته شود، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.
    ارمنی پلو با بال مرغ

    نکات تکمیلی در مورد ارمنی پلو​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم ناگت مرغ​


    ناگت مرغ


    طرز تهیه ناگت مرغ

    ابتدا مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس دو عدد زرده تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید و به مرغ اضافه نمایید.

    در ادامه نمک ، فلفل ، آویشن ، کره و نیمی از پودر کنتاکی را افزوده و مواد را خوب ورز دهید. مقداری از پودر کنتاکی باقی مانده را روی یک سطح صاف بپاشید و گوشت را با قطر یک تا یک و نیم سانتی متر را روی آن باز کنید.

    سپس باقی پودر را روی گوشت بپاشید و آن را به شکل دلخواه قالب بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، بعد ناگت ها را حسابی سرخ کنید.

    ناگت های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شد ، سپس آن ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و در صورت تمایل کمی پنیر بریزید و با سس گوجه یا مایونز سرو نمایید.

    پخت ناگت مرغ


    نکات مهم در تهیه ناگت مرغ:​

    نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    مواد لازم برای پیراشکی مرغ


    مواد پیراشکی مرغ


    مواد مورد نیاز برای تهیه ی پیراشکی مرغ​

    طرز تهیه کامل پیراشکی مرغ​

    ابتدا مایه خمیر را با شکر به شیر اضافه میکنیم و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و بعد شیر خشک و کره را اضافه میکنیم و کاملا باهم مخلوط میکنیم.

    در این فاصله شیر هم با مایع خمیر و شکر مخلوط شده و به مخلوط تخم مرغ ها و کره اضافه میکنیم سپس آرد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که مواد خمیری شکل شود و بعد روی یک سطح صاف که آرد پاشی هم کردیم خمیر را قرار میدهیم و با کف دست خمیر را ورز می دهیم .

    پیراشکی مرغ


    طرز تهیه خمیر پیراشکی مرغ

    خمیر را باید انقدر ورز دهید تا دیگر به کف دست نچسبد.سپس خمیر را در جای گرم و به مدت 2 ساعت در ظرفی که در آن را پوشاندیم قرار میدهیم تا استراحت کند.

    (اگر شیر خشک در دسترس نداشتید میتوانید از نصف لیوان ماست استفاده کنید.و همچنین بجای کره میتوانید از نصف لیوان روغن مایع استفاده کنید)

    در حین استراحت خمیر پیراشکی میتوانید مایع میانی پیراشکی را آماده کنید.که ابتدا پیاز ها را نگینی خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود سپس مرغ های خرد شده را به داخل پیازها اضافه میکنیم.

    و درحین تفت دادن مرغ و پیاز نمک را هم مخلوط میکنیم . بعد قارچ ها را هم اضافه میکنیم و برای اینکه قارچ ها آب نندازند باید حرارت شعله را زیاد کنیم,

    پیراشکی مرغ خانگی


    پیراشکی مرغ خانگی را چگونه درست کنیم ؟​

    تا آب قارچ ها تبخیر شود.و بعد از اینکه آب قارچ ها کاملا جمع شد فلفل و زرد چوبه و پودر سیر را مخلوط میکنیم,

    و کمی تفت میدهیم و بعد حرارت را کم میکنیم.پنیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر فلفل دلمه ای های رنگی نگینی خرد شده را هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم روی حرارت با بقیه مواد کمی تفت بخورد.

    خمیر پیراشکی که آماده شد مجددا روی سطح صاف و آرد پاشی شده پهن میکنیم و با دست به مدت 2 الی 3 دقیقه ورز میدهیم سپس خمیر ها را به اندازه یک کیوی بر میداریم و با وردنه به شکل بیضی یا ورقه های دایره ای شکل باز میکنیم و از مواد میانی سرد شده لایه خمیر میریزیم و خمیر را به حالت بقچه ای یا قطابی می پیچانیم,

    پیراشکی مرغ


    شکل زیبای پیراشکی مرغ خانگی

    روی خمیر ها را با زرده تخم مرغ می مالیم تا هنگام پخت طلایی رنگ شوند. و خمیر پیراشکی آماده شده را داخل سینی فر میچینیم و با دمای فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا رویشان طلایی شود. و یا حتی میتوانید در روغن داغ هم سرخ کنید.

    پخت پیراشکی مرغ


    دستور پخت پیراشکی مرغ

    نکات تکمیلی در مورد پیراشکی مرغ​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    طرز تهیه خوراک مرغ و سس تند برای آن​

    در ادامه با طرز تهیه خوراک مرغ و سبزیجات چینی و دو روش دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات آشنا میشوید.


    مواد لازم :

    طرز تهیه :
    تکه های مرغ را همراه با آب درون قابلمه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
    حالا روغن زیتون و سبزیجات را به آن بیفزایید تا همه مواد پخته شده و آب خوراک تقریباً نصف شود.

    تهیه ی خوراک مرغ



    نکاتی در مورد این غذا :
    خوراک فوق را تحت هیچ شرایطی سرخ نکنید و به صورت بخارپز یا آب پز مصرف نمایید.
    در کنار این غذا می توانید از نان سنگک به جای نان های دیگر استفاده نمایید.
    حتماً در کنار غذاهای خود حداقل نصف لیوان ماست کم چرب یا ماست پروبیوتیک نیز استفاده نمایید.

    روشی دیگر برای تهیه خوراک مرغ و سبزیجات:

    مواد لازم:

    خوراک مرغ


    طرز تهیه:
    ابتدا تمام مواد را به صورت خلالی برش میزنیم. سیب زمینی های خلال شده را سرخ کرده و کنار میگذاریم.بعد درهمان ظرف و روغن اول پیاز را تفت میدهیم تا کمی سبک شود سپس سـ*ـینه های مرغ را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت دادن به مقداری که رنگ آنها برگردد خلال های هویج و فلفل دلمه ها را اضافه میکنیم و تفت میدهیم قارچها را اسلایسی خورد میکنیم و به مواد اضافه کرده و با حرارت بالا تفت میدهیم تا آب نیندازد 1قاشق آبلیمو را هم اضافه میکنیم تا رنگ قارچها سفید بماند.

    زردچوبه، رب، نمک وفلفل غذا را اضافه کرده بعد از کمی تفت دادن 1/2 لیوان آب اضافه کرده و میگذاریم با حرارت خیلی ملایم پخته شود و جا بیافتد بعد در ظرف مناسبی ریخته و با سیب زمینی های سرخ شده(یا در فر کبابی شده) تزیین میکنیم. این غذا را میتوانید هم با نان سرو کنید هم با برنج.

    خوراک مرغ و سبزیجات به روش چینی

    مواد لازم:

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز، قارچ، کدو سبز، هویج و فلفل دلمه ای را به صورت خلال های بلند یکدست برش داده و هر یک را جداگانه در مقداری کره تفت دهید. مواد را طوری تفت دهید که تُردی خود را از دست ندهند. برای مثال هویج بیشتر از کدو باید تفت داده شود. مرغ را نیز به طور یکدست و جداگانه در مقداری کره تفت دهید. جوانه ماش را هم در کمی کره تفت دهید.

    در آخر تمام مواد را در تابه ای بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید. روی آن کنجد و پس از آن سویا سس بریزید و همه را مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و با سُس تند سرو کنید.

    مواد مورد نیاز برای تهیه سُس تند:

    سس تند


    طرز تهیه :

    با پشت چاقو روی سیر بزنید تا له شود. سپس پیازچه و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کنید. کره را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید، گرم که شد سیر و پیازچه را اضافه کنید و تفت دهید. بعد سویا سس، سس کچاب، آب پرتقال، فلفل قرمز و مقداری نمک را بیفزایید. حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود. در آخر فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    نکات تکمیلی در مورد خوراک مرغ​

     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    ساندویچ فیله مرغ

    ساندویچ خوشمزه‌ای که به راحتی آماده می‌شود و مطابق میل بچه‌ها هم هست. پخت این ساندویچ حداکثر 20 دقیقه طول می‌کشد.



    طرز تهیه ساندویچ مرغ- غذای سریع



    مواد لازم برای تهیه‌ی ساندویچ مرغ:

    • کره: 1 عدد کوچک یا 2 ق غ‌خوری
    • پودر سیر: 1 ق چ‌خوری
    • نان باگت کوچک: 1 عدد
    • پیاز: 1.2 پیاز متوسط
    • سـ*ـینه مرغ: 1 عدد بزرگ
    • قارچ: 4 عدد حلقه حلقه شده
    • پنیر ورقه‌ای: 2 عدد
    • سس مایونز: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه: به مقدار لازم
    • فلفل قرمز: به مقدار لازم
    • نمک: به مقدار لازم
    • آویشن: کمی

    طرز تهیه‌ی ساندویچ فیله‌ی مرغ:

    ابتدا کره را داخل ماهیتابه ریخته و بعد پودر سیر را روی آن ریخته و با قاشق با هم مخلوط کنید و اجازه داده تا کره ذوب شود. سپس نان باگت را از وسط قاچ زده و کره را داخل نان بمالید. پیاز را خرد کرده و کنار گذاشته. سپس فیله مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و له کنید. نان را از طرفی که به کره آغشته شده داخل ماهیتابه قرار داده تا برشته شود. حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ له ‌شده را داخل آن بریزید و فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، آویشن، پیاز و قارچ را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید. در آخر پنیر را روی مواد گذاشته تا آب شود. مواد را داخل نان ریخته. می‌توانید کمی سس مایونز هم روی ساندویچ خود بریزید.
     

    Ati._.S81

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/16
    ارسالی ها
    1,648
    امتیاز واکنش
    3,336
    امتیاز
    537

    فیله مرغ با سس پستو

    برای تهیه این غذا از فیله مرغ و سس پستو استفاده می‌کنیم.

    مواد لازم فیله مرغ با سس پستو:

    • فیله مرغ: 4 عدد
    • گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: 3 عدد
    • سس پستو: به مقدار لازم
    • پنیر موزارلا: به مقدار لازم
    • فلفل سیاه: کمی
    • روغن: به مقدار لازم

    طرز تهیه فیله مرغ با سس پستو:

    ظرف مورد نظرتان را با روغن کمی چرب کنید و مرغ را داخل ظرف فر گذاشته و سس پستو را روی آن اضافه کنید. سپس گوجه‌های حلقه شده را روی موادتان گذاشته و کمی فلفل به آن بزنید و در آخر روی موادتان را خوب با پنیر موزارلا بپوشانید. در آخر ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر به دمای 200 درجه‌ی سانتی‌گراد بگذارید.



    طرز تهیه خوراک مرغ با سس پستو



    این غذا گزینه مناسبی برای شام است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا