کیک غذای فرشته

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
کیک غذای فرشته (به
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
: Angel food cake) یک نوع کیک سبک است که در آن تنها از سفیدهٔ تخم مرغ استفاده می شود و فاقد روغن و کره است.



Please, ورود or عضویت to view URLs content!

کیک غذای فرشته، معمولاً برای بهتر پف کردن کیک غذای فرشته از قالب‌های میان تهی و خرطومی استفاده می‌شود.


ترتیبنام مادهٔ غذاییمقدار
۱سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ)۶ عدد
۲کرم تارتاریک دوم قاشق چایخوری
۳نمکیک هشتم قاشق چایخوری
۴شکر۵۰ گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
۵آرد (الک شده)۶۰ گرم، یک دوم پیمانه
۶وانیلیک دوم قاشق چایخوری
۷در صورت تمایل پودر نارگیلیک دوم پیمانه

۱. چون کیک به سرعت آماده می شود فر را با درجهٔ ۱۷۰ درجه گرم کرده آماده می‌کنیم. ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر می‌گذاریم. معمولاً برای پخت کیک غذای فرشته از قالب‌های حلقه‌ای استفاده می‌شود. در این نوع کیک نباید داخل قالب را چرب کرد. ظرفی نیز که برای بهم زدن سفیده استفاده می‌شود باید کاملاً شسته و تمیز باشد.

۲. سفیدهٔ تخم مرغ و کرم تارتار و نمک را در ظرفی با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم می‌زنیم که تمامی آن کف کند سپس شکر را قاشق به قاشق به آن اضافه کرده بقدری بهم می‌زنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد وانیل را اضافه کرده بهم می‌زنیم.

۳. آرد را بار دیگر از الک گذرانیده به مایه اضافه می‌کنیم در صورت تمایل پودر نارگیل را هم اضافه کرده مخلوط می‌کنیم.

۴. کیک را در قالب (اگر موجود باشد میان تهی) ریخته و در فر ۱۷۰ درجه قرار می‌دهیم تا ۳۰ دقیقه بپزد.

۵. کیک بهتر است مدتی در قالب باقی بماند سپس آن را با احتیاط از قالب بیرون می‌آوریم.
 

پیوست ها

  • 1565271253753.png
    1565271253753.png
    166.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
5
بازدیدها
95
تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا