آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
چشم به هم زدیم و به اواسط ماه رمضان رسیدیم، پای ثابت سفره‌های افطار هم که چیه؟ معلومه انواع آش اونم آش‌های خوشمزه اصیل ایرانی که ترجیحا توش کشک و رشته هم باشه… در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لـ*ـذت ببرین.

2049707_502.jpg


مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سفید

  • لوبیا سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سبزی آش خورد شده: ۴۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز)
  • اسفناج درشت خورد شده: ۴۰۰ گرم
  • رشته آشی: ۲۰۰ گرم
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
2049708_192.jpg


مراحل تهیه آش لوبیا سفید

۱. ابتدا لوبیا سفید که از شب قبل خیسش کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.

2049709_552.jpg


۲. برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.

2049710_874.jpg


۳. حالا اجازه بدین تا لوبیا کاملا بپزه.

2049711_529.jpg


۴. بعد از حدود ۱ تا ۲ ساعت که لوبیا پخت، سبزی آش و اسفناج رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی هم بپزه.

2049712_978.jpg


۵. بعد از حدود سه ربع تا یک ساعت که سبزی هم پخت، رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن وبعد اجازه میدیم تا رشته‌ها بپزن و حجیم بشن.

2049713_252.jpg


۶. وقتی آش پخت مجددا کمی سیرداغ و پیازداغ بهش اضافه میکنیم تا آشمون مزه بگیره و بعد به مقدار دلخواه کشک هم میریزیم و میذاریم تا کشک کمی بجوشه.

2049714_823.jpg


۷. دیگه آش خوشمزمون حاضره و میتونیم باز تزیین نعنا داغ، کشک و … سروش کنیم، نوش جان

2049715_145.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا