آش دنگو

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 204
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
آش دنگو سرشار از خواص بسیار فروان بخاطر حبوبات موجود در آن است . طرز تهیه این آش محلی متعلق به کهگیلویه و بویراحمد را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمایید.
مواد لازم برای آش دنگو
  • عدس
  • لوبیا چشم بلبلی
  • لیزک (گیاهی است دارویی که در فصل بهار در استان کهگیلویه و بویراحمد می روید)
  • ماش
  • نخود
  • گندم
  • ادویه
  • زردچوبه، نمک و آب به مقدار لازم
%D8%A2%D8%B4-%D8%AF%D9%86%DA%AF%D9%88.jpg
source.gif


طرز تهیه آش دنگو
ابتدا آب مورد نیاز را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن گندم را اضافه می کنیم (گندم به نسبت مواد دیگر باید زیادتر بپزد و همچنین زمان پخت آن از سایر مواد بیشتر است).

بعد از چند دقیقه که گندم پخت، نخود را اضافه می کنیم و در ظرف را می بندیم و منتظر می مانیم تا کاملا پخته شود. بعد از پخت کامل گندم و نخود بقیه مواد را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد کاملا با هم پخته شوند.

نکات تکمیلی در مورد آش دنگو
آش دنگو جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش دنگو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
# نمناک
 

برخی موضوعات مشابه

بالا