- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه آش ماست خراسان
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت
مواد اولیه برای 8 نفر :
ماست 1کیلو
مرغ 2قطعه (سـ*ـینه)
برنج 2لیوان
لپه 1لیوان
سیر 10حبه
پیاز 6عدد
شوید 5قاشق غذاخوری (خشک)
نعنا 3قاشق غذاخوری (خشک)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران 1قاشق مرباخوری (آبکرده(برای تزیین))
برگ بو 3عدد
طرز تهیه :
جهت تهیه آش ماست در ابتدا مرغ را شسته و به همراه 1عدد پیاز و برگ بو بپزید و بعد درشت تکه تکه کنید.سیر را رنده زده یا بکوبید و بعد با مقداری نمک و زردچوبه یا زعفران مخلوط کنید.پیاز را رنده زده یا ریز خرد کنید و در مقداری روغن داغ سرخ کنید.
لپه را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بار سوم با مقداری آب و روغن بگذارید کاملا بپزد و آبش تمام شود.برنج را با حدود 4تا5لیوان آب روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد سیر را به آن بیفزایید.
پس از 15 دقیقه تکه های مرغ و شوید را اضافه کنید ، 10 دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید(دقت کنید برنج کاملا پخته باشد.)
ماست را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا صاف شود و برای اطمینان آن را از صافی رد کنید.ماست را با آش مخلوط کرده و سریع هم بزنید تا نیرد.سپس آن را در ظرف کشیده و با بقیه پیازداغ و نعنا داغ و کشک مخلوط شده با زعفران مخلوط کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل ماست را بعد از هم زدن کمی گرم کنید و بعد به آش اضافه کنید.
2)میتوانید از مقدار مرغ بیشتری در آش استفاده کنید.
3)در صورت تمایل مقداری زعفران هم داخل آش بریزید تا خوش عطرتر شود.
نوش جان
فودسوران
مجله تصویر زندگی
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت
مواد اولیه برای 8 نفر :
ماست 1کیلو
مرغ 2قطعه (سـ*ـینه)
برنج 2لیوان
لپه 1لیوان
سیر 10حبه
پیاز 6عدد
شوید 5قاشق غذاخوری (خشک)
نعنا 3قاشق غذاخوری (خشک)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران 1قاشق مرباخوری (آبکرده(برای تزیین))
برگ بو 3عدد
طرز تهیه :
جهت تهیه آش ماست در ابتدا مرغ را شسته و به همراه 1عدد پیاز و برگ بو بپزید و بعد درشت تکه تکه کنید.سیر را رنده زده یا بکوبید و بعد با مقداری نمک و زردچوبه یا زعفران مخلوط کنید.پیاز را رنده زده یا ریز خرد کنید و در مقداری روغن داغ سرخ کنید.
لپه را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بار سوم با مقداری آب و روغن بگذارید کاملا بپزد و آبش تمام شود.برنج را با حدود 4تا5لیوان آب روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد سیر را به آن بیفزایید.
پس از 15 دقیقه تکه های مرغ و شوید را اضافه کنید ، 10 دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید(دقت کنید برنج کاملا پخته باشد.)
ماست را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا صاف شود و برای اطمینان آن را از صافی رد کنید.ماست را با آش مخلوط کرده و سریع هم بزنید تا نیرد.سپس آن را در ظرف کشیده و با بقیه پیازداغ و نعنا داغ و کشک مخلوط شده با زعفران مخلوط کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل ماست را بعد از هم زدن کمی گرم کنید و بعد به آش اضافه کنید.
2)میتوانید از مقدار مرغ بیشتری در آش استفاده کنید.
3)در صورت تمایل مقداری زعفران هم داخل آش بریزید تا خوش عطرتر شود.
نوش جان
فودسوران
مجله تصویر زندگی