طرز تهیه آش ماست خراسان

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,554
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه آش ماست خراسان
4153.jpg



آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت


مواد اولیه برای 8 نفر :
ماست 1کیلو

مرغ 2قطعه (سـ*ـینه)

برنج 2لیوان

لپه 1لیوان

سیر 10حبه

پیاز 6عدد

شوید 5قاشق غذاخوری (خشک)

نعنا 3قاشق غذاخوری (خشک)

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زعفران 1قاشق مرباخوری (آبکرده(برای تزیین))

برگ بو 3عدد



طرز تهیه :
جهت تهیه آش ماست در ابتدا مرغ را شسته و به همراه 1عدد پیاز و برگ بو بپزید و بعد درشت تکه تکه کنید.سیر را رنده زده یا بکوبید و بعد با مقداری نمک و زردچوبه یا زعفران مخلوط کنید.پیاز را رنده زده یا ریز خرد کنید و در مقداری روغن داغ سرخ کنید.
لپه را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بار سوم با مقداری آب و روغن بگذارید کاملا بپزد و آبش تمام شود.برنج را با حدود 4تا5لیوان آب روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد سیر را به آن بیفزایید.
پس از 15 دقیقه تکه های مرغ و شوید را اضافه کنید ، 10 دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید(دقت کنید برنج کاملا پخته باشد.)
ماست را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا صاف شود و برای اطمینان آن را از صافی رد کنید.ماست را با آش مخلوط کرده و سریع هم بزنید تا نیرد.سپس آن را در ظرف کشیده و با بقیه پیازداغ و نعنا داغ و کشک مخلوط شده با زعفران مخلوط کنید.

نکات:
1)در صورت تمایل ماست را بعد از هم زدن کمی گرم کنید و بعد به آش اضافه کنید.
2)میتوانید از مقدار مرغ بیشتری در آش استفاده کنید.
3)در صورت تمایل مقداری زعفران هم داخل آش بریزید تا خوش عطرتر شود.
نوش جان



فودسوران

مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا