طرز تهیه آش کدو متفاوت

Fatemeh.~. asadi

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/03
ارسالی ها
3,931
امتیاز واکنش
8,047
امتیاز
689
محل سکونت
اردبیل
مواد لازم


● کدو ۴ الی ۳ کیلو

● برنج ۱/۵ پیمانه پلوپز یا ۳۰۰ گرم

● نخود ۱ پیمانه پلوپز

● گوشت گردن گوسفندی با استخوان ۶۰۰ گرم

● پیاز بزرگ دو عدد

● پیاز داغ چیپسی ۵ قاشق غذا خوری

● کشک به مقدار لازم حدود۵۰۰ گرم

● نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم



Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه


ابتدا پوست کدوها رو جدا کرده خرد کنید، من از یه نوع کدو سبز که در تصویر مشاهده می کنید استفاده کردم ولی می تونید از کدو سبز قلمی هم استفاده کنید، دوتا پیاز تفت بدین تا سبک بشه کمی زرد چوبه بزنید و با کدو و نمک بذارین تا بپزه و کدو نرم بشود



برای تهیه انواع آشها و هلیم ها من از گوشت گردن گوسفندی استفاده می کنم چون باعث کشدار شدنشون میشه، برنج را که از قبل خیس کردید با کمی نمک بذارین تا بصورت کته پخته و کاملا نرم بشه، گوشت و نخود با پیاز و کمی زردچوبه بذارین بپزد



ابتدا برنج رو اضافه کنید به کدو بعد نخود و گوشت رو با کوشتکوب دستی جدا بکوبید، نخود و آب گوشت را به کدو اضافه کنید، هر از گاهی به هم بزنید تا کاملا یکدست بشه بعد گوشت رو اضافه کنید، بعد از این بیشتر آش رو از یک جهت به هم بزنید این آش اینقدر به هم زده میشه تا مثل هلیم نرم و کشدار بشود



در این فاصله پیاز داغ چیپسی هم بهش اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید ولی مراقب باشید که کشک نمک داره و آش شور نشه، وقتی آش یکدست و کشدار شد، کشک اضافه کنید؛ مقدارش به ذائقه خودتون بستگی داره بذارین یه جوش بزنه و بعد در ظرف سرو بکشید و با نعنا داغ و کشک تزیین کنید



برای تهیه نعنا داغی که سبز خوشرنگ باشه، ابتدا روغن را داغ کنید حرارت خاموش بعد نعنای خشک پودر شده را بریزن داخلش، اگه نعنا زیاد حرارت ببینه رنگش تیره میشه، در صورت تمایل میتوانید از سیر داغ هم استفاده کنید
 

برخی موضوعات مشابه

بالا