طرز تهیه آش درشته،گمنه،یریشه

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 381
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

برای 5 نفر
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
گندم
3 لیوان
آب
4.5 لیوان
روغن
به میزان لازم
نمک
به میزان لازم
پیاز متوسط (خرد شده)
2 عدد
کشمش پلویی
1 لیوان
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
65173


سلام به همه آرزوی سلامتی برای همه.
امروز یه غذای جنوبی خوشمزه پختم
دزفولیا عزیز بهش میگن آش درشته،بختیاری عزیز میگن گمنه ،و عرب زبانهای عزیز (ما) میگیم یریشه خلاصه خوشمزه س
اول گندم رو پاک میکنیم و بعد تو یه ماهیتابه بو میدیم در حدی که رنگش قهوه ای روشن بشه مراقب باشید نسوزه .بعد به ازای هر لیوان گندم یک لیوان و نیم آب به گندم اضافه کنید وکمی روغن و نمک و بدید و بذارید آب بخوردش بره و مثل کته دمش کنید.
تو ماهیتابه پیاز را سرخ کرده و زردچوبه بزنید و کشمش پلویی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید و با بلغور دم کرده مخلوط کنید.
(میتونید بعد از اینکه آبش کم شد پیاز کشمش رو بزارید و یا در آخر مخلوط کنید.)
این روش پخت مامانمه و از بچگی این خوراک رو میخوردیم و کلی ازش خاطره خوش دارم.دوستان گلم روش پخت این خوراک که خیلی هم مقویه روشهای مختلفی داره. بعضی با گوشت چرخ کرده هم آمادش میکنن،و یا بجای آب ،آب مرغ میزنند، بعضی با ماهی میخورنش و بعضی با گوجه درستش میکنن هر کس دستور پخت داره واسه بقیه بگه .
پ.ن. گندم نیم کوب یا بلغور گندم دارای فیبر بسیاره ،قند رو کاهش میده ��'�نشاسته کمتری نسبت به برنج داره ،خیلی زود هم دم میکشه،طبع گرمی داره
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا