تاپیکی برای درست کردن انواع ترشی + تصویر

  • شروع کننده موضوع @nicedavil
  • بازدیدها 1,476
  • پاسخ ها 45
  • تاریخ شروع

@nicedavil

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/30
ارسالی ها
9,967
امتیاز واکنش
30,539
امتیاز
941
سن
20
محل سکونت
بآبُل
نحوه درست کردن پیاز ترشی خوشمزه
%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg

برای تهیه پیاز ترشی بهتر است است از پیازهای سفید و کوچک استفاده کنید. این ترشی را در 30 دقیقه می توانید درست کنید، سپس اجازه دهید ترشی جا بیفتد.
مواد لازم پیاز ترشی


پیاز پوست کنده 2 کیلو گرم
نعناع 1 کیلو گرم
سیر 500 گرم
سرکه به مقدار لازم
source.gif


%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg


طرز تهیه پیاز ترشی


نعناع را پاک کرده (می توان به جای نعناع تازه از 2 الی 3 قاشق غذاخوری نعناع خشک و نرم استفاده نمود.)و تمیز می شوییم. سپس آن را می گذاریم تا کمی خشک گردد.
پوست سیرها را می کنیم و آنها را با نعناع چرخ می کنیم. پوست پیازها را نیز می گیریم و پس از شستن، کاملاً خشک می کنیم.
داخل یک شیشۀ تمیز و خشک، یک ردیف پیاز می ریزیم و مقداری از مخلوط سیر و نعناع روی آن می ریزیم. سپس کمی نمک روی آن پاشیده و باز مقداری از مخلوط سیر را روی آن می ریزیم. باز هم یک ردیف پیاز می ریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر می کنیم.
پس از پر شدن شیشه، روی آن سرکه می ریزیم به طوری که سرکه روی پیازها را بگیرد. سپس در شیشه را بسته و آن را می گذاریم در جای تاریک تا جا بیفتد.


%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg


نکات تکمیلی در مورد پیاز ترشی
پیاز ترشی جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد
 
  • پیشنهادات
  • @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار
    %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg

    ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.


    مواد لازم:
    source.gif


    بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)

    سرکه به مقدار لازم

    سیر 250 گرم

    هویچ 200 گرم

    سبزی ترشی نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم

    فلفل سبز 50 گرم



    %D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg
    با

    طرز تهیه:

    ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.




    نکات تکمیلی در مورد بادمجان
    بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
    بادمجان را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    به این سبک بهترین “سیر ترشی” را تهیه نمایید + طرز تهیه
    %D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg

    با این آموزش شما می توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لـ*ـذت را از این ترشی معرکه ببرید.

    مواد لازم برای درست کردن سیر ترشی
    • سیر خشک
    • سرکه سیب ارگانیک
    • نمک

    %D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg
    source.gif


    طرز تهیه کامل سیر ترشی

    طرز تهیه سیر ترشی خانگی با نکات آن
    در این مطلب از آشپزخانه نمناک قصد داریم نحوه درست کردن سیر ترشی را خدمت شما سرآشپز های نمناکی آموزش دهیم،ابتدا باید نکاتی را در مورد سیر ترشی های تقلبی که در شمال کشور زیاد تولید میشوند بدانید.بیشتر فروشنده های سیر ترشی برای اینکه ترشی رسیده تری داشته باشند از ترفندها و تقلب هایی استفاده میکنند که تعدادی از آنها را به شما میگوییم.

    آنها از سرکه خرما که شیرین است به سیر اضافه میکنند چون سیر ترشی اصل و چند ساله طعم شیرینی دارد این سرکه این طمع را به آنها میدهد و سرکه بالزامیک را هم برای تیره کردن رنگ آن استفاده می کنند. ولی به دلیل گرانی سرکه بالزامیک به جای آن از سویا سس استفاده میکنند که تیرگی رنگ ترشی را فراهم میکند و چون سویا سس شور است دیگر نمک به آن اضافه نمی کنند.بعضی از افراد سود جو هم شکر قهوه ای را با سرکه معمولی و کمی سویا سس برای سیاه شدن رنگ آن مخلوط می کنند و به سیر اضافه میکنند و بعد از آن به اندازه 10 تا15 دقیقه مخلوط سیر و سرکه هارو میجوشانند تا مواد به خورد سیرها رفته و مثل سیر ترشی چند ساله نرم شود.

    %D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg


    نحوه درست کردن سیر ترشی خوشمزه

    برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیر ها را جدا میکنیم به طوری که حبه های آن از هم جدا نشود،قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. از سیر های که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید.سیرها را در داخل شیشه ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند.کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه سیب را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر ها را بگیرد سرکه می ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید. زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست.زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که میتوان بعد از 3 یا 4 سال هم آنرا خورد.

    سیر ترشی بعد از گذشت سالها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد. ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید.

    %D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C.jpg


    روش درست کردن سیر ترشی در خانه

    نکته در درست کردن سیر ترشی
    سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست میشود.

    شما در سیر ترشی از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری می توانید استفاده کنید به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک چراکه بالزامیک هم از نظز اقتصادی گران می باشد و هم طعم شیرینی به سیر ترشی می دهد که جالب نیست.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    Corn-Relish.2.jpg

      • زمان آماده سازی
      • 20 دقیقه
      • زمان پخت
      • 60 دقیقه
    • مواد لازم برای ترشی ذرت
      • کنسرو ذرت 5 قوطی
      • گوجه 450 گرم
      • فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده 1 و 1/2 فنجان
      • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 3/4 فنجان
      • خیار ریز خرد شده 1 فنجان
      • پیاز ریز خرد شده 1 فنجان
      • سرکه سیب 2 فنجان
      • شکر 1/2 فنجان
      • نمک 1 قاشق غذاخوری
      • دانه خردل 1 قاشق چایخوری
      • تخم کرفس 1 قاشق چایخوری



    Corn-Relish.3.jpg




    ترشی ذرت


    طرز تهیه: گوجه ها را بشویید، پوست بکنید، دانه های آنها را خالی کنید و دور بریزید. سپس گوشت گوجه ها را به قطعات ریز خرد کنید. برای راحت کندن پوست گوجه ها می توانید چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند و پوستشان راحتتر جدا شود. تمام مواد خرد شده یعنی گوجه، پیاز، فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز و خیار را داخل کاسه بزرگی بریزید. سپس ذرت ها را با آب داخل کنسرو به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. در کاسه دیگری سرکه، شکر، نمک، دانه خردل و تخم کرفس را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس به مواد خرد شده اضافه کنید.



    Corn-Relish.4.jpg




    مخلوط را داخل قابلمه یا ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت بپزد و آب اضافی آن تبخیر شود.




    شیشه هایی که می خواهید ترشی را در آن بریزید از قبل تمیز بشویید و کاملا خشک کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس داخل شیشه ها بریزید. درب آنها را محکم ببندید و تا زمانیکه جا بیفتند داخل یخچال نگهداری کنید.



    نکته‌ : با این مواد ۸ شیشه کوچک ترشی خواهید داشت. می توانید بجای کنسرو ذرت از ذرت تازه نیز استفاده کنید. دراین صورت دانه های 5 ذرت(بلال) را جدا کنید و به همراه یک لیوان آب به ترکیب اضافه کنید .

    این ترشی خوشمزه و خوش طعم را می توانید در کنار هر غذایی میل کنید. همچنین می توانید آن را داخل ساندویچ همبرگر، هات داگ یا حتی جوجه بریزید.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    quick-pickled-carrots-00.jpg

      • زمان آماده سازی
      • 20 دقیقه
      • زمان پخت
      • 10 دقیقه
    • مواد لازم برای ترشی هویج
      • هویج 1 کیلو
      • پیاز سفید بزرگ 1/2
      • آب 2 فنجان
      • سرکه سیب 2 فنجان
      • شکر 2 فنجان
      • دانه خردل 1 قاشق چایخوری
      • تخم کرفس 1 قاشق چایخوری
      • تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
      • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
      • زنجبیل تازه ریزخردشده 1/2 قاشق چایخوری
      • نمک 1/2 قاشق چایخوری

    ترشی هویج




    quick-pickled-carrots-01.jpg




    طرز تهیه: هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید.



    یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوش بیاید. سپس هویج های خرد شده را داخل آن بریزید و حدود 5 دقیقه هویج را بپزید تا کمی نرم شوند. دقت داشته باشید که قرار نیست هویج ها کاملا پخته و نرم شوند، همینکه کمی نرم شوند کافیست. بهتر است حالت تردی هویج حفظ شود. هویج ها را آبکشی کنید و در یک کاسه یا قابلمه بزرگ بریزید. پیازهای خردشده را اضافه کنید و ظرف را کنار بگذارید.



    quick-pickled-carrots-02-1.jpg



    باقیمانده مواد، یعنی سرکه سیب، دو فنجان آب، شکر، دانه خردل، تخم کرفس، تخم گشنیز، زردچوبه، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بجوشد.



    هرازچندگاهی آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل بشود. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مایع را بصورت داغ روی هویج و پیاز بریزید.



    quick-pickled-carrots-03.jpg



    چند دقیقه صبر کنید تا مایع کمی خنک شود و به دمای محیط برسد. سپس هویج ها و مایع را در 4 الی 5 شیشه بریزید. در شیشه ها را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. ترشی هویج بعد از 2-3 روز جا می افتد. این ترشی بدلیل استفاده از تخم گشنیز، تخم کرفس و زنجبیل عطر و طعم خاص و فوق العاده ای دارد.



    نکته: در مقایسه با سایر ترشی ها، در این ترشی از میزان سرکه کمتری استفاده شده است. به همین دلیل این ترشی را باید در یخچال نگهداری کنید. بهتر است این ترشی را حداکثر ظرف یکی دوماه پس از تهیه مصرف کنید.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    طرز تهیه ترشی بامیه و نکات مهم در تهیه آن
    tasvirezendegi-ir-42.jpg

    دستور تهیه ترشی بامیه

    بهتون توصیه می کنم ترشی بامیه رو درست کنید تا از خواص سرشار بامیه بهره ببرید به خصوص خانمهای باردار که میلشون به ترشی میکشه و حتی کسایی که بامیه دوست ندارن چون مزه ولزجی بامیه احساس نمیشه.





    مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه :
    2 حبه سیر بزرگ و خرد شده
    1 یا 2 عدد فلفل قرمز
    1 قاشق چایخوری تخم شوید
    500 گرم بامیه ی کوچک
    2 فنجان سرکه
    2 فنجان آب
    1 قاشق غذاخوری نمک

    سیر ، فلفل قرمز و تخم شوید رو توی شیشه بریزین.

    سرکه و آب رو همراه نمک بزارین روی حرارت تا بجوشه ، سپس بزارین تا کمی خنک بشه (سرد نشه).
    بامیه ها رو توی شیشه بریزین و با مخلوط سرکه شیشه ها رو پر کنین و داخل یخچال بزارین.
    بعد از سه هفته ترشی بامیه آماده ست.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    ترشی چغندر
    fo673.jpg



    مواد لازم :



    چغندر

    1 کيلو

    سرکه

    1 کيلو

    گل پر

    1 قاشق مربا خوري

    فلفل سياه نيم کوب

    1قاشق چايخوري

    موسير و سير

    50 گرم





    طرز تهيه :



    چغندر ها را بشوييد و روي آن را از گل و لاي به وسيله برس پاک کنيد. از آنجايي که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است،بهتر است براي تهيه ترشي از نوعي که پر رنگ تر است استفاده کنيد. حال اگر آن نوع موجود نبود و يا کم بود مي توانيد چند عدد چغندر پخته پررنگ و يا خام رنده کرده،تا رنگ چغندرها تعادل پيدا کند.

    چغندر را مي توانيد با آب سرد و يا سرکه بپزيد اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي شود،اما دوام آن کمتر شده و سريعتر کپک خواهد زد. اگر چغندر ها با سرکه پخته شود ،رنگ آن تيره تر و زمان نگهداري آن بيشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر مي شود.

    وقتي چغندر ها کامل پختند،مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و با اشکال مختلف در آوريد. براي زيباتر شدن برش ها مي توانيد از قالب هاي شيريني نيز استفاده کنيد.

    بعد از شکل دادن چغندرها را درون شيشه اي ريخته،به اندازه اي که به طور کامل سرکه روي چغندرها را بپوشاند،سرکه اضافه مي کنيم. به ازاي هر يک کيلو سرکه، يک قاشق غذا خوري نمک به آن اضافه کنيد. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان سرکه،مي توانيد کم يا زياد کنيد. لابه لاي چغندر ها مقداري گلپر، موسير،سير و فلفل قرار دهيد. درب شيشه را محکم بسته و در يخچال نگهداري کنيد.

    از آنجايي که اين ترشي نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر است. زود خراب مي شود و طعم ورنگ خود را از دست مي دهد،بهتر است هميشه در جاي خنک نگهداري شود.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    fo735.jpg


    شپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید .این گیاه دارای خاصیت های زیادی است از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر میباشد ...

    مواد لازم :

    شپله

    نمک

    سرکه




    طرز تهیه :



    شپله را شسته و دم آنرا گرفته ودر آب جوشیده سرد شده نمک بریزید به مدت ۵ الی ۶ روز شپله را در آن ریخته و طی این مدت هر روز آب نمک آنرا عوض و در یخجال نگه داری کنید وپس از آن شپله را از آب نمک خارج کرده و با آب روی حرارت گذاشته و وقتی به جوش آمد آب آنرا دور بریزید و مجدداْ یک بار دیگر اینکار را تکرار تا تلخی شپله گرفته شود دقت کنید زیادنجوشد چون ترشی شپله شما نرم میشود .



    شپله را بعد ازجوشیدن روی صافی بریزید تا آبش برود یک ساعتی صبر کرده و شپله ها را در شیشه مخصوص ترشی ریخته و روی آن سرکه بریزید وچنانچه دوست داشتید کمی هم نمک اضافه کنید و در آنرا محکم کرده و در جای خنک ویا در یخچال نگهداری کنید بعد از بیست الی یکماه ترشی آماده میشود .



    شپله گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی کشور از جمله کرمانشاه و همدان و... میروید .



    این گیاه دارای خاصیت زیادی است از جمله در درمان درد های مفاصل و کاهش چربی خون موثر میباشد وضد تشنج و اسپاسم میباشد.به عنوان تحريک‌کننده و محافظ کبد می باشد و باعث بهبود عملکرد کبد می شود.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    طرز تهیه ترشی گل کلم
    torshi-gol-kalam.jpg


    مواد لازم ترشی گل کلم
    گل کلم ۱ عدد
    هویج ۵۰۰ گرم
    فلفل سبز تند ۵ عدد
    سیب زمینی ترشی ۵۰۰ گرم
    سرکه به میزان لازم
    ترخون به میزان لازم
    گلپر به میزان لازم
    نمک به میزان لازم
    دستور طرز تهیه
    پس از شستشو و خشک کردن تمام سبزیجات ، ابتدا گل کلم ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم . توجه داشته باشید زیبایی این ترشی به اندازه گل کلم ها خیلی بستگی دارد و اگر خیلی درشت و یا خیلی ریز خرد شوند روی زیبایی ترشی تاثیر می گذارند.

    سپس پوست هویج ها را می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. سیب زمینی ترشی را نیز پوست می گیریم و با اندازه مناسب خرد می کنیم. اگر از ترخون تازه استفاده می کنید آنرا ساطوری کنید و روی مواد ترشی بریزید.

    اگر از ترخون خشک استفاده می کنید آنرا با دست خرد کنید و روی مواد ترشی بریزید. مواد ترشی را داخل ظرف بزرگی می ریزیم و پودر گلپر را نیز اضافه می کنیم. خوب مواد را مخلوط می کنیم تا گلپر به تمام مواد ترشی برسد.

    حالا مواد ترشی را به همراه فلفل سبز تند داخل شیشه مناسب می ریزیم و روی مواد ترشی مخلوطی از سرکه و نمک می ریزیم تا حدی که روی تمام مواد را سرکه بگیرد. ترشی را در جای مناسبی قرار می دهیم تا حدود ۱۵ روز تا آماده مصرف شود.

    قرمز شدن رنگ ترشی
    در این ترشی می توانیم مواد دیگری نیز اضافه کنیم تا هم روی رنگ آن تاثیر بگذاریم و هم روی مزه اش. مثلا برخی دوست دارند رنگ ترشی که درست می کنند قرمز باشد. برای این منظور مقداری لبو بگیرید و داخل ترشی بریزید.

    ترشی گل کلم فوری
    شما می توانید ترشی گل کلم را به صورت فوری تهیه نمایید به صورتی که دو ساعت بعد از تهیه بتوانید از آن مصرف کنید. برای این منظور مواد ترشی را داخل سرکه بریزید و بگذارید با سرکه بپزند. مواد ترشی نباید بیش از حد بپزند که خیلی نرم شوند.
     

    @nicedavil

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/08/30
    ارسالی ها
    9,967
    امتیاز واکنش
    30,539
    امتیاز
    941
    سن
    20
    محل سکونت
    بآبُل
    fo687.jpg





    مواد لازم:


    هویج خلال شده

    2 پیمانه

    رب گوجه

    1 قاشق غذاخوری

    سیر رنده شده

    2 یا 3 حبه

    جوهر لیمو

    1 تا 5/1 قاشق غذاخوری

    فلفل سبز تند خورد شده درشت

    2 تا 3 عدد

    نمک

    نصف قاشق غذاخوری

    روغن مایع

    به اندازه لازم



    * نکته :( روغن نباید کم باشد چون این ترشی یک نوع ترشی روغن دار است )





    طرز تهیه:



    روغن مایع را در ماهیتابه ریخته هویج را اضا فه میکنیم کمی تفت میدهیم و بقیه مواد را اضافه میکنیم در ظرف را میکذاریم با حرارت ملایم که هویج نرم شود .

    روغن این ترشی باید زیاد باشد .

    این ترشی را میتوان تا 3 4 روز در یخچال نگهداری کرد.

    مواد لازم تقریبی میباشد میتوانید با چشیدن جوهر نمک و نمک ترشی را به دلخواه تغییر دهید .

    این ترشی بسیار خوشمزه می باشد پیشنهاد میکنم حتما درست کنید در ضمن طرز تهیه آن هم بسیار آسان و برای میز مهمانی هم مناسب است.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا