کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
#شیرینی_شکلاتی_شستی


کره خرددشده یک دوم پیمانه در دمای محیط
شکر قهوه ای روشن یک دوم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
آرد دوسوم پیمانه
پودر کاکائو یک چهارم پیمانه
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
جوی پرک یک پیمانه
شکلات آب شده 5 تا 6 قاشق سوپخوری
فر را با دمای 175 درجه گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
در ظرفی کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی شود. تخم مرغ و آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و جو را به کره اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. به اندازه یک قاشق از خمیر را با دست گلوله کرده و با فاصله در سینی بگذارید. شست خود را در آرد زده و وسط شیرینی ها را کمی فشار دهید تا گود شود. شیرینیها را به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. سپس به مدت دو دقیقه در سینی سرد کرده و روی پنجره فلزی بگذارید تا کاملا سرد شود. با قاشق کمی از شکلات آب شده را روی شیرینیها در گودی آن ریخته و بعد از بستن شکلات سرو کنید.
❣️❣️❣️
#شیرینی_کره_ای_پرسی

شکر 1 پیمانه یا 180 گرم
کره یا مارگارین یک و یک دوم پیمانه یا 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 ق س
وانیل یک چهارم ق چ
اسانس بادام یک دوم ق چ
آرد 4 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق چ
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر و کره را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و شیر و وانیل و اسانس بادام را افزوده کاملا بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به دفعات داخل مایه اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
خمیر را در پرس شیرینی ریخته آن را در سینی بدون چربی پرس کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی طلائی شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده بگذارید خنک شود.
می توانید از پودر بادام یا پسته و یا کنجد و شکلات و شکر رنگی برای تزیین استفاده کنید.

❣️❣️❣️
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #لوكوم_ايرميك
    شير 4 ليوان
    ايرميك(آرد سمولينا) 10 ق غ
    وانيل 2 ق م
    شكر 1 ليوان
    پودر نارگيل 2 ليوان
    كره 1 ق غ
    پودر نارگيل براي تزيين مقداري
    توي قابلمه شير ،شكر،ارد سمولينا و پودر نارگيل رو ريخته ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا بحرش بياد ي چند دقيقه ك جوشيد وانيل و كره را اضافه ميكنيم خوب همزده از رو حرارت برميداريم ميزاريم كاملا خنك بشه
    بعد از اينكه خنك شد دستمون رو خيس كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد ميكنيم يك مقدار رو با پودر نارگيل ميغلطونيم و يك مقدارر رو هم ك ب پودر نارگيل 1 ق غ پودر كاكائو زديم ميغلطونيم و داخل ظرف سرو چيده و سرو ميكنيم
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #کیک_با_مغزی_کرمفیل
    وکرم کاکائو
    مواد لازم:
    تخم مرغ: 2 عدد
    شکر: نصف لیوان
    ماست یا شیر: نصف لیوان
    کره یاروغن :۵ قاشق غذاخوری سرپر
    آرد: 1 لیوان
    بکینگ پودر: نصف ق غ

    طرز تهیه:
    دو تا تخم مرغ و نصف لیوان شکر رو حدود پنج دقیقه با همزن بزنید و بعد نصف لیوان ماست یا شیر و پنج قاشق کره آب شده رو به مواد قبلی اضافه کنید و یک لیوان آرد و نصف ق غ پکین پودر رو مواد الک کنید و هم بزنید. دستگاه رو گرم کنید و کمی چرب کنید و داخل هر خونه اندازه ی یک ملاقه بریزیدورویش کرمفیل ویاکرم کاکائوبریزیدوبعدباکمی ازموادکیک رویش رابپوشانیدو حدود پنج دقیقه زمان بدین تا بپزه...
    البته اگردستگاه نداشتین میتونیدداخل قالب بریزیدوداخل فربادمای ۱۷۵درجه بپزیرد
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    مواد میانی شیرینی مغربی
    #شیرینی_مغربی
    مواد میانی
    برای مواد میانی می توان از 200 گرم پودر آجیل بدون نمک و 70 تا 100 گرم شکر آسیاب شده یا پودر قند و یک عدد تخم مرغ که کم کم اضافه کنید و طعم دهنده دلخواه استفاده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ را به آن اضافه کرده تا جایی که خمیری به دست آید که بتوان به آن شکل داد.
    میتوان از پودر بادام بدون پوست به همراه هل یا رنده پوست پرتقال استفاده کرد. هم چنین از اسانس بادام یا دارچین یا وانیل هم به عنوان طعم دهنده می توان استفاده کرد. در صورت استفاده از فندق با گردو مخلوط کنید تا چربی مواد تراز شود. قبل از آسیاب کردن فندق یا بادام بهتر است آن ها را در فر برشته کنید به مدت 8 تا 10 دقیقه . اگر میخواهید مواد میانی سبز باشد می توانید از پودر پسته استفاده کنید.
    استفاده از پودر بادام به همراه پودر نارگیل بافت آن را پوک می کند.
    می توانید به ازای هر 200 گرم پودر آجیل یک قاشق سوپخوری کره آب شده اضافه کنید.
    به ازای هر 200 گرم آجیل میتوان از یک قاشق سوپخوری عرق بهار نارنج یا گلاب نیز استفاده کنید که در این صورت از تخم مرغ کمتری باید استفاده شود.
    می توانید از یک قاشق چایخوری پودر کاکائو برای تیره شدن مواد میانی استفاده کنید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    شیرینی مغربی
    #شیرینی_مغربی
    @shirini100
    کره یا مارگارین آب شده سرد یا به دمای محیط رسیده 80 گرم
    آرد سفید گندم مخصوص قنادی الک شده 250 گرم
    نمک یک چهارم ق چ
    وانیل یک دوم ق چ
    پودر قند یا شکر الک شده 1 ق س در صورت تمایل
    زرده تخم مرغ 1 عدد در صورت تمایل
    آب یا مخلوط آب و گلاب حدود 90 گرم

    یکی از شیرینیهای پرطرفدار فانتزی که خیلی درخواست داشته آموزش بدیم شیرینی های مغربی هست
    کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده ولی نجوشد و ترجیحا از الک ریزی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود اما کامل نبندد. آرد و نمک و وانیل و پودر قند را در کاسه ای ریخته و میان آن حفره ای ایجاد کنید. کره را در حفره میان آن ریخته و مخلوط کنید. در صورت نیاز با سر انگشت تمام گلوله ها را باز کنید. در صورت تمایل به استفاده از تخم مرغ آن را با آب دستور مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. تخم مرغ باعث می شود که رنگ شیرینی پس از پخت کمی تغییر کند. پس از اضافه کردن آب خمیر کمی شل میشود که با ورز دادن چسبندگی آن برطرف می شود. خمیر را زیاد ورز ندهید تا در حین استراحت به روغن نیفتد .خمیر را در حد لاستیکی و کشدار شدن ورز دهید و با پارچه پوشانده و نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از استراحت دادن خمیر اگر رنگ با آن به خوبی مخلوط نمی شود آن را خیس کرده و مجدد ورز دهید. در صورت استفاده از پودر کاکائو آن را با آب خمیری کرده و بعد اضافه کنید.
    اگر پس از استراحت خمیر شل بود کمی آرد به آن اضافه کرده و یک ربع استراحت مجدد دهید.
    زمان پخت شیرینی ها بستگی به دمای فر دارد و مدت زمان پخت تا زمانی که طلایی شوند می باشد.
    اندازه این شیرینی پس از پخت تغییر چندانی نمی کند و خمیر پف نمیکند.
    پس از پخت شیرینی ها را در شربت غلیط شده آب و شکر و کمی آبلیمو بگذارید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    کیک یک تخم مرغی

    مواد لازم برای کیک یک تخم مرغی :

    تخم مرغ : یک عدد
    آرد سفید : 250 گرم یا 2 پیمانه
    شیر : 1/5 پیمانه یا 150 گرم
    شکر آسیاب شده : یک پیمانه یا 200 گرم
    روغن جامد آب کرده : 1/2 پیمانه یا 100 گرم
    هل و وانیل : از هر کدام یک قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری





    طرز تهیه کیک یک تخم مرغی :

    تخم مرغ و شکر ساییده را به همراه هل و وانیل با هم خوب بزنید.
    سپس روغن را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید تا شکرها کاملا حل شوند.
    پس از آن شیر و پس از مخلوط شدن شیر، آرد را که با بیکینگ پودر مخلوط شده داخل این مواد ریخته وخوب مخلوط کنید.
    مواد آماده را درون ظرف مورد نظر که با کمی روغن جامد چرب شده ریخته و در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده با کمترین درجه قرار داده تا پس از بیست دقیقه تا نیم ساعت پخته شود.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    برای درست کردن گاناش شکلاتی، فکر شیر و خامه کم چرب را از سرتان بیرون کنید. برای داشتن یک گاناش عالی، غلیظ و خوشمزه حتماً حتماً از خامه با چربی بالای 30% استفاده کنید. علاوه بر این موقع داغ کردن خامه نگذارید خامه به مرحله قل زدن برسد و کمی قبل از جوش آن را از روی حرارت بردارید. چون نمیخواهیم چیزی از خامه بخار شود. فقط میخواهیم خامه در حدی داغ شود که شکلات را به خوبی در خود حل کند.
    در بعضی از دستورهای گاناش شکلاتی از کره استفاده نمیشود. اما ما در اینجا از مقداری کره هم استفاده کرده ایم. کره هم باعث میشود آن تجربه فوق العاده در دهان آب شدن گاناش را از دست ندهید و هم وقتی آن را روی کیک میریزید درخشش و زیبایی بیشتری دارد و کمی برق میزند. در نتیجه کیک شما جلوه زیباتری پیدا میکند.
    طرز تهیه گاناش شکلاتی:
    اگر شکلات شما تخته ای است آن را با چاقوی تیز به صورت قطعات خیلی کوچک خرد کنید یا با استفاده از رنده (متوسط) رنده کنید. کره را هم تکه تکه کنید و کنار بگذارید.
    خامه را در شیر جوشی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید. بگذارید کاملاً داغ شود. درست قبل از این که خامه شروع به بخار شدن کند آن را از روی حرارت بردارید و روی شکلات چیپسی (یا شکلات خرد شده) بریزید. بگذارید 5 دقیقه در همین حالت بماند سپس هم بزنید تا شکلات کاملاً در خامه حل و مخلوط یکدست شود.
    در این مرحله کره خرد شده که به دمای اتاق رسیده است را اضافه کنید. هم بزنید تا کره در مخلوط به خوبی حل شود.
    برای ریختن روی کیک 10 دقیقه صبر کنید و برای مالیدن روی کیک حدود 30 دقیقه صبر کنید.
    نکته ها:
    به هیچ وجه از کره ی سردی که تازه از یخچال خارج کرده اید استفاده نکنید. چون باعث میشود حل شدن آن زمان زیادی طول بکشد و حتی ممکن است موجب شود گاناش بافت تکه تکه پیدا کند. پس حتماً اجازه بدهید کره از قبل بیرون بماند و به دمای اتاق برسد. اما اگر فراموش کردید و مرتکب این اشتباه شدید برای یکدست شدن گاناش کمی دیگر خامه داغ (قاشق قاشق) اضافه کنید تا بافت یکنواخت حاصل شود.
    اگر میخواهید گاناش شکلات را طوری روی کیک بریزید که به نظر برسد مایع در حال ریختن از سطح کیک است باید به غلظت گاناش موقع ریختن روی کیک توجه داشته باشید. اگر بلافاصله و وقتی گاناش خیلی داغ و رقیق است آن را روی کیک بریزید، قطره ها تا پای کیک میرسند و در ضمن ضخامت لایه گاناش شکلاتی خیلی کم میشود. پس باید گاناش نه آنقدر سفت شده باشد که قابل ریختن نباشد و نه خیلی شل باشد. معمولاً بعد از 10 دقیقه (از زمان ریختن خامه داغ) این حالت ایجاد میشود.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #کوکی_هندوانه🍉🍉🍉
    کره نرم شده 3/4 پیمانه
    شکر 3/4 پیمانه
    تخم مرغ درشت 1 عدد
    عصاره بادام 1/2 ق چ
    آرد 2 پیمانه
    بیکینگ پودر 1/4 ق چ
    نمک 1/8 ق چ
    رنگ خوراکی سبز و قرمز
    شکلات چیپسی یا کشمش 1/3 پیمانه
    کره و شکر را با هم زن بزنید تا کرمی شود. تخم مرغ و اسانس بادام یا وانیل را اضافه کنید. در کاسه ای جداگانه آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک کرده به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست آید. نیمی از مواد را با رنگ خوراکی، قرمز کنید. باقیمانده مواد را نیمی سیز و بقیه را بیرنگ بگذارید. خمیرها را در کیسه فریزر به مدت 2 ساعت در یخچال گذاشته تا فرم بگیرد. روی سطح کار را آرد پاشی کنید خمیر قرمز را رول کرده به شکل استوانه در آورید خمیر بیرنگ و سبز را با وردنه پهن کرده و دور خمیر قرمز رول کرده و در کیسه فریزری برای تمام شب قرار دهید. سپس خمیر را برش زده در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و روی قسمتهای قرمز شکلات چیپسی بچینید و کنجد بپاشید در فر با دمای 175 درجه به مدت 9 تا 11 دقیقه
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ #چیز_کیک_انار

    برای کراست
    بیسکوییت گراهام کراکرز 2و1/2 پیمانه
    شکر 2 ق غ
    پودر دارچین 1/2 ق چ
    کره 1/2 پیمانه
    برای فیلینگ
    پنیر خامه ای هم دما با محیط 700 گرم
    شیر عسلی 400 گرم
    ابلیمو ترش 1/4 پیمانه
    عصاره وانیل 1/2 ق چ
    نمک 1 پنسه
    تخم مرغ هم دما با محیط 3 عدد
    برای سس انار
    شکر 3/4 پیمانه
    نشاسته ذرت 3 ق غ
    آب انار 2 پیمانه
    @shirini100
    بیسکوییت ها را خرد کرده و به همراه داچین و شکر و کره خوب با هم مخلوط کنید قالب گرد کمربندی چیز کیک را چرب کنید و مواد را کف آن بریزید و با پشت قاشق یا کف لیوان خوب پرس کنید و نیم ساعت در یخچال گذاشته. فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پنیر خامه ای را با هم زن بزنید تا پوک شود شیر عسلی را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید نمک و آبلیمو و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دور کند هم زن بزنید مواد آماده شده را روی کراست ریخته و به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید یک ساعت زمان دهید تا کیک خنک شود لبه ها را با چاقو جدا کرده و از قالب کمربندی خارج کنید. در تابه ای نشاسته ذرت و آب انار و شکر را روی حرارت متوسط گذاشته و مداوم هم بزنید تا سس غلیظ شود به طوری که پشت قاشق چوبی را بپوشاند از روی حرارت برداشته صبر کنید تا سس و چیز کیک خنک شوند سس را روی چیزکیک ریخته و با دانه های انار تزیین کنید حدود 2 ساعت در یخچال گذاشته سپس سرو کنید
    نکته
    بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها مواد را زیاد هم نزنید در حد مخلوط شدن کافیست
    بعد از 40 دقیقه زمان پخت چیز کیک را چک کنید اطراف آن فرم گرفته
    ولی وسط آن هنوز نرم است تا همین حد کافی است بیش از حد نپزید

    ❣️❣️
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #مافین_کدو_حلوایی

    @shirini100
    کره نرم شده 1/3 پیمانه
    شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    شیر 1/4 پیمانه
    کدو حلوایی پخته 3/4 پیمانه
    آرد 1و1/2 پیمانه
    بیکینگ پودر 3/4 ق چ
    جوش شیرین 1/2 ق چ
    نمک 1/2 ق چ
    دارچین 1/2 ق چ
    جوز هندی 1/2 ق چ
    پودر میخک کمی
    شکر 1/4 پیمانه
    در کاسه ای کره و شکرقهوه ای و تخم مرغ و شیر و پوره کدو حلوایی را با هم زن بزنید تا یکدست شود. در کاسه ای جدا آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین و جوز هندی را الک کنید و به مخلوط کدو اضافه کنید. قالب های مافین را خوب چرب کنید و با مواد 3/4 آنها را پرکنید و روی آن شکر بپاشید به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر 180 درجه تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید از فر خارج کرده 5 دقیقه زمان دهید تا خنک شود از قالب جدا کرده گرم سرو کنید.
    بسته به ذائقه مقدار دارچین و جوزهندی و میخک را میتوانید کم یا زیاد کنید
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    587
    بالا