طرز تهیه انواع ترشی ذرت

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • کنسرو ذرت 5 قوطی
  • گوجه 450 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده 1 و 1/2 فنجان
  • فلفل دلمه ای قرمز خرد شده 3/4 فنجان
  • خیار ریز خرد شده 1 فنجان
  • پیاز ریز خرد شده 1 فنجان
  • سرکه سیب 2 فنجان
  • شکر 1/2 فنجان
  • نمک 1 قاشق غذاخوری
  • دانه خردل 1 قاشق چایخوری
  • تخم کرفس 1 قاشق چایخوری


Corn-Relish.3.jpg




ترشی ذرت


طرز تهیه: گوجه ها را بشویید، پوست بکنید، دانه های آنها را خالی کنید و دور بریزید. سپس گوشت گوجه ها را به قطعات ریز خرد کنید. برای راحت کندن پوست گوجه ها می توانید چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند و پوستشان راحتتر جدا شود. تمام مواد خرد شده یعنی گوجه، پیاز، فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز و خیار را داخل کاسه بزرگی بریزید. سپس ذرت ها را با آب داخل کنسرو به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. در کاسه دیگری سرکه، شکر، نمک، دانه خردل و تخم کرفس را ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس به مواد خرد شده اضافه کنید.



Corn-Relish.4.jpg




مخلوط را داخل قابلمه یا ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانیکه به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت بپزد و آب اضافی آن تبخیر شود.



شیشه هایی که می خواهید ترشی را در آن بریزید از قبل تمیز بشویید و کاملا خشک کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس داخل شیشه ها بریزید. درب آنها را محکم ببندید و تا زمانیکه جا بیفتند داخل یخچال نگهداری کنید.



نکته‌ : با این مواد ۸ شیشه کوچک ترشی خواهید داشت. می توانید بجای کنسرو ذرت از ذرت تازه نیز استفاده کنید. دراین صورت دانه های 5 ذرت(بلال) را جدا کنید و به همراه یک لیوان آب به ترکیب اضافه کنید .

این ترشی خوشمزه و خوش طعم را می توانید در کنار هر غذایی میل کنید. همچنین می توانید آن را داخل ساندویچ همبرگر، هات داگ یا حتی جوجه بریزید.
Corn-Relish.2.jpg

این ترشی به نسبت سایر ترشی ها طعم ملایم تری دارد . اگر ترشی تند و تیزتری را می پسندید می توانید شکر را حذف کنید.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    طرز تهیه ترشی ذرت؛ جدید و خوش طعم




    وب‌سایت نمناک:
    ذرت دانه هایی طلایی و شیرین بوده که تقریبا می توان در بیشتر غذاها از این طلایی خوشمزه استفاده کرد. از نشاسته و آرد ذرت در انواع دسر گرفته تا غذاهای اصلی و اینک در تهیه ترشی می توان از آن استفاده کرد. طرز تهیه ترشی ذرت کار ساده ایست و هر یک از شما عزیزان به سادگی و در مدت زمانی اندک می توانید این ترشی خوشمزه و زیبا را درست کرده و آن را نوش جان کنید.

    1926270_632.jpg


    مواد لازم ترشی ذرت

    • آب: 6 پیمانه
    • ذرت کامل: 8 عدد بزرگ
    • سرکه سیب: ½4 پیمانه
    • پیاز قرمز: 1 عدد بزرگ
    • شکر: ¾پیمانه
    • نمک: ¼پیمانه
    • فلفل چیلی قرمز: 7 عدد
    • برگ بوی خشک: 1 عدد
    1926271_264.jpg


    طرز تهیه ترشی ذرت

    1. سرکه، 6 پیمانه آب، شکر، نمک و برگ بو را در ظرفی بریزید و آن ها را به جوش آورید. مایع را هم بزنید تا شکر کامل در آن حل شود. 3 عدد از فلفل چیلی ها را از میان (به صورت طولی) بشکافید و به همراه بقیه فلفل ها آن ها را با مواد دیگر مخلوط کنید. اجازه دهید تا در حدود 10 دقیقه این مخلوط خنک شود.

    2. در این فاصله ذرت ها را با یک چاقوی تیز به قطعاتی با طول 4 سانتی متر برش بزنید. پیازها را نازک ورقه ورقه کنید و آن ها را به همراه ذرت ها در 4 شیشه درب دار تمییز با ظرفیت 1 لیتر قرار دهید.

    3. سرکه را که هنوز گرم است بر روی شیشه ها بریزید، اگر مقداری از این مایع باقی ماند آن را دور بریزید. درب ظرف ها را نبندید و آن ها را به مدت 1.5 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند، سپس درب ظرف ها را بگذارید.

    4. حداقل به مدت 1 روز و حداکثر 2 روز آن ها را در یخچال نگه دارید. ذرت ها را سرد سرو کنید.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    طرز تهیه ترشی بلال شیری

    مواد لازم
    بلال شیری
    ۴ عدد
    فلفل تند۲ عدد
    سیر به دلخواه چند حبه
    سرکه قرمز و نمکبه میزان لازم
    دانه فلفل سیاه، سیاه دانه کمی​

    زمان لازم برای آماده سازی مواد ترشی ۲ ساعت

    دستور تهیه

    • شیر بلال‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را با کمی آب روی شعله بگذارید تا بپزند.
    • سپس آن‌ها را به صورت حلقه‌ای نازک برش بزنید. برای این کار از یک چاقوی تیز استفاده کنید.
    • سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید.
    • اکنون درون شیشه‌های خشک و تمیز حلقه‌های بلال بچینید به این صورت که یک ردیف بلال بگذارید و روی آن یک ردیف سیر و فلفل بچینید. این کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. (توجه کنید که سیر و فلفل سبز حتما خشک باشند، اگر خیس باشند ترشی کپک می‌زند.)
    • سپس مخلوط نمک و سرکه را روی آن بریزید تا همه‌ مواد در سرکه غوطه ور شوند.
    • در شیشه را ببندید و آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
    • پس از دو هفته ترشی بلال شیری شما آماده سرو است.

    264032_480.jpg


    ۳. طرز تهیه ترشی ذرت و فلفل دلمه‌ای


    مواد لازم (برای ۸ شیشه کوچک)
    کنسرو ذرت
    ۵ قوطی
    گوجه۴۵۰ گرم
    فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد شده۱ و ۱/۲ فنجان
    فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده ۳/۴ فنجان
    خیار ریز خرد شده ۱ فنجان
    پیاز ریز خرد شده۱ فنجان
    سرکه سیب ۲ فنجان
    شکر۱/۲ فنجان
    نمک۱ قاشق غذاخوری
    دانه خردل۱ قاشق چایخوری
    تخم کرفس۱ قاشق چایخوری​

    زمان لازم برای آماده سازی مواد ترشی ۲ ساعت

    دستور تهیه

    • در قدم اول گوجه‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. دانه‌های گوجه را جدا کنید و گوشت آن را به صورت نگینی ریز و خرد کنید. (اگر گرفتن پوست گوجه‌ها سخت است می‌توانید گوجه‌ها را چند دقیقه در آب جوش بگذارید تا پوست گوجه‌ها راحت‌تر جدا شوند).
    • فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز را بشویید و آن‌ها را نیز خرد کنید.
    • پیاز و خیار را پوست بگیرید و آن‌ها را هم خرد کنید.
    • همه‌ مواد خرد شده را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید.
    • سپس کنسرو ذرت را همراه با آب آن به مواد خرد شده اضافه کرده و همه‌ مواد را با هم مخلوط کنید.
    • در یک ظرف جدا سرکه، شکر، نمک، دانه خردل و تخم کرفس را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سس حاصله را به مواد خرد شده اضافه کنید.
    • اکنون مواد را در یک قابلمه یا یک تابه بزرگ بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا به جوش آید. به محض اینکه جوش آمد شعله را کم کنید و صبر کنید تا به مدت یک ساعت مواد بپزند و آب اضافی آن تبخیر شود.
    • در این مدت شیشه‌های مورد نظر برای نگهداری ترشی را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند.
    • پس از اینکه آب مواد تمام شد آن‌ها را در شیشه‌های خشک بریزید، در آن‌ها را محکم ببندید و در یخچال بگذارید تا ترشی برسد.
    • توجه کنید این ترشی به دلیل داشتن مقداری شکر طعم ملایمی دارد و تندی و تیزی آن کم است.
    • پس از حداقل یک هفته می‌توانید ترشی را همراه با انواع غذا‌ها نوش جان کنید.

    264024_681.jpg
     
    • لایک
    واکنش ها: Msz

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    fo4273.jpg


    طرز تهیه ترشی ذرت



    مواد لازم برای ترشی ذرت :

    پیاز متوسط یک عدد
    خیار یک عدد
    فلفل یک عدد
    گوجه‌ فرنگی دو عدد
    سرکه سیب دو پیمانه
    ذرت دو پیمانه
    آب نصف پیمانه
    شکر یک سوم پیمانه
    زردچوبه نصف قاشق چایخوری
    خردل یک قاشق چایخوری
    آرد ذرت یک قاشق سوپخوری
    گلپر یک قاشق سوپخوری


    طرز تهیه ترشی ذرت :

    ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه ‌فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید. سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه‌ ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود 40 دقیقه آرام بجوشانید. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.



    نکته برای تهیه ترشی ذرت :

    می توانید ذرت ها را مانند تصویر خرد کنید و هم می توانید آن ها را دانه دانه کنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا