طرز تهیه انواع پیتزاوپیراشکی

  • شروع کننده موضوع SH.Roohbakhs
  • بازدیدها 614
  • پاسخ ها 15
  • تاریخ شروع

SH.Roohbakhs

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/09/08
ارسالی ها
437
امتیاز واکنش
1,173
امتیاز
371
محل سکونت
کاشمر
بسم الله الرحمن الرحیم

طرز پخت پیتزا به شکل گل رز
مواد لازم برای پختن پتزا گل رز :

سیب زمینی کوچک 3 عدد

مایه میانی (شامل مایه ماکارونی، قارچ و فلفل دلمه)

پنیر پیتزا

ادویه و آویشن (به مقدار لازم)
قالب مافین
Pizza-Yonadi.jpg

طرز تهیه پیتزا گل رز :

ابتدا برای شروع سعی کنید از سیب زمینی کوچک استفاده کنید سپس سیب زمینی ها را بسیار نازک برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید ،بعد روی دستمال روغن اضافی را بگیرید و مایه میانی را آماده کنید(برای مایه می توانید هر چیزی که میل داشته باشید استفاده کنید، در این آموزش آشپزی از مایه ماکارونی، قارچ، فلفل دلمه و آویشن استفاده شده است). شما می توانید از قالب مافین تفلون(چند عددی) استفاده کنید یا از قالب مافین کاغذی استفاده کنید( در این آموزش از هر دو استفاده شده است).

در مرحله ی بعد قالب را چرب کنید و بعد کف قالب یک سیب زمینی گرد قرار دهید، بهتر است اطراف قالب را با سیب زمینی های سرخ شده بپوشانید، سیب زمینی ها را طوری کنار هم قرار دهید که شکل گل رز بگیرند و بعد وسط گل ها را با مواد میانی پر کنید و روی مواد میانی را پنیر پیتزا بریزید. در آخر سیب زمینی ها را در فر گرم شده طبقه وسط درجه 170 برای مدت زمان 20 دقیقه قرار دهید.
 
  • پیشنهادات
  • SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    پیراشکی ماهی!

    photo.jpg

    مواد لازم




    1. مواد لازم برای خمیر:
    2. 1 قاشق مرباخوری سرصاف مایه خمیر
    3. 1 قاشق مرباخوری سرصاف بیکینگ پودر
    4. 1 قاشق مرباخوری سرصاف نمک
    5. 1/2 لیوان شیر یا آب ولرم
    6. 1/2 لیوان ماست (هم دمای محیط)
    7. 1/4 لیوان روغن مایع
    8. 1 قاشق غذاخوری سرصاف شکر
    9. 3 لیوان آرد سفید
    10. مواد میانی خمیر:
    11. خوراک گوشت یا ماهی یا هر ماده دلخواه، با پنیر پیتزا یا بدون پنیر
    12. 1 عدد تخم مرغ زده شده برای رومال
    13. 1 ق غ شیر برای رومال
    مراحل
    2 ساعت
    1. اول شیر و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ولرم بشه یا 30 ثانیه حدودا داخل ماکروفر میذاریم.
      داغی شیر در حدی باشه که انگشت رو نسوزونه. اگر زیادی سرد یا گرم باشه خمیر مایه خراب شده و دیگه عمل نمیاد.
      بعد مایه خمیر رو روش میپاشیم و درِ ظرف رو میبندیم و 10 دقیفه تو جای گرم استراحت میدیم تا خمیر مایه پف کنه و عمل بیاد.






    2. بعد بیکینگ پودر رو روش میپاشیم و ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، با هم واکنش نشون میدن و خیلی سریع کف میکنه و پف میکنه بعد روغن و نمک رو میریزیم و آرد رو اضافه میکنیم.
      ممکنه کمی بیشتر یا کمتر از 3 لیوان آرد لازم داشته باشه، بستگی به نوع آردتون داره. مواد رو مخلوط کرده و ورز بدید، آرد زیاد اضافه نکنید که خمیر سفت بشه. خمیر خیلی لطیف و نرم و سفیده، 10 دقیقه ورز اصولی خمیر در کیفیت نهاییش خیلی تاثیر داره. اگه خوب نمیتونید ورز بدید، صدبار خمیر رو روی سطح کار بکوبید.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    3. بعد از ده دقیقه ورز، ظرف رو کمی چرب کنید و خمیر رو داخلش قرار بدید و روی خمیر کیسه فریزر بکشید و حوله آشپزخونه بندازید و دو ساعت بذارید تو جای گرم بمونه تا عمل بیاد و حجمش دوبرابر بشه.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    4. حجم خمیر رو بعد از دو ساعت مشاهده میکنید.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    5. وقتی خمیر عمل میاد، اگر انگشتتون رو توی خمیر فرو کنید جاش پر نمیشه!
      بعد با کمی ورز، پف خمیرو بگیرید وهوای خمیرو خارج کنید.
      بعد برای انواع پیراشکی و مصارف دیگه استفاده کنید.
      این خمیر خیلی عالیه

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    6. میتونید به اشکال مختلف و دلخواه شکل بدید و مواد دلخواه تون رو توش بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه، به مدت 35-40 دقیقه بپزید. البته دما و زمان بستگی به مدل فرتون داره.






    7. مثلا من خمیرو به شکل ماهی درست کردم.
      اول پشت یه سینی بزرگ رو کمی چرب کردم و یه چونه از خمیر رو، روش با وردنه باز کردم و از مواد دلخواهم روی خمیر به صورتی که در عکس میبینید قرار دادم.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    8. من خوراک تن ماهی ریختم، ولی خیلی ایده ی خوبی نبود من خیلی طعمشو نپسندیدم! تو یه کلیپ خارجی دیده بودم که داخل پیراشکی، ماهی سالمون و مقداری سبزیجات و مخلفات ریخت، منم خواستم یه مدل خوراک مربوط به ماهی داخل خمیرم بریزم )
      بعد یه لایه خمیر دیگه روش انداختم.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    9. بعد دورش رو با چاقو بریدم و به سینی فر منتقلش کردم، سینی من تفلون بود و نیازی به چرب کردن نداشت، شما میتونید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.(برای انتقال راحت تر) بعد دور خمیر رو با چنگال فشرده کردم.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    10. بعد براش چشم و دهن درست کردم و با نوک چاقو روش خط انداختم به شکل خطوط دُم و پولک های ماهی.
      بعد روی خمیر رو با یک تخم مرغ زده شده و کمی شیر رومال کردم.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    11. بعد داخل فر با دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه پختم، ولی ظاهرا زمانش زیاد بود و زیر و روی خمیرم کمی برشته شد ولی بازم روش نرم بود،
      دور بعدی خمیر رو با زمان 25 دقیقه پختم که خیلی بهتر شد. البته جنس سینی فر هم خیلی مهمه، سینی تفلون من باعث میشه زیر خمیرام، خیلی برشته بشه ولی وقتی روی سینی سرامیکی درستشون میکنم، زیرشون خیلی کم طلایی میشه.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!





    12. با سس گوجه و فرانسوی عالی میشه

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    طرز تهیه پیتزای ماهی
    مواد لازم:

    خمیر آماده پیتزا

    گوشت ماهی چرخ شده ۱۵۰گرم

    (کپور ماهیان)

    پیاز متوسط یک عدد

    فلفل دلمه ای یک عدد

    قارچ ۲۵۰ گرم

    پودرآویشن یک قاشق چایخوری

    نمک وفلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه :

    گوشت چرخ شده ماهی را با پیاز خرده شده ، نمک وفلفل وادویه تفت داده وروی خمیر آماده پیتزا ریخته ، قارچ ها را خرد کرده روی آن

    افزوده سپس پنیر پیتزای رنده شده را نیز اضافه کرده ، برش های فلفل دلمه ای وگوجه فرنگی را روی پنیر ریخته بعد باقی پنیر را روی

    مواد پخش می کنیم وپیتزا در فر داغ ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه یا کیک پز قرار داده تا آماده شود.می توان به جای گوشت

    ماهی چرخ شده از تکه های گوشت ماهی سرخ شده قزل آلا نیز استفاده کرد.
     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!

    پیتزایی همراه با سس گوجه غلیظ، ماهی تن، ریحان تازه، فلفل سبز و پنیر موتزارلا. این پیتزای لذیذ غذایی از جزیره سیسیل در ایتالیا است، جایی که ماهی هایی مثل تن، از غذاهای مرسوم و سنتی محسوب می شوند.
    مواد لازم برای
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و ریحان سیسیلی

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    فیله شده 2 عدد
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    تن 360 گرم
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    موتزارلا 180 گرم
    فلفل سبز 1عدد
    خمیر پیتزا دو ورقه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    2 قاشق سوپخوری
    سیر ریزخرد شده 1حبه
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    بکر 2 قاشق غذاخوری
    نمک دریا 1 قاشق جایخوری
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    تازه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
    ریحان تازه 20 برگ


    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    طرز تهیه پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی

    خمیر پیتزا را از فریزر خارج کنید.
    فر را از قبل روی درجه 230 درجه سلسیوس(450 درجه فارنهایت) گرم کنید.
    رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را در روغن زیتون روی حرارت کم اجاق کمی تفت دهید، سپس سیر و گوجه های فیله شده را به آن اضافه کرده بگذارین 5 دقیقه بماند تا حالت سس مانند پیدا کند.
    شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سس کمی سرد شود؛ سپس یک لایه نازک از این مخلوط به طور یکنواخت روی دو نان پیتزا با قطر 30 سانتی متر پهن کنید.
    ریحان خرد شده، فلفل سبزنواری خرد شده و تن ماهی را که با چنگال له شده؛ را به طور یکنواخت روی نان های پیتزا قرار دهید و پنیررا به طور مساوی روی آن ها پخش کنید.
    پیتزا را مستقیم روی سینی فر قرار دهید و 10 دقیقه بپذیرید. پیتزا را به 6 قسمت ببرید و سرو کنید.
    نکات تکمیلی در مورد پیتزای ماهی تن

    پیتزای ماهی تن جزو پیتزا میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
    پیتزای ماهی تن را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    این پیراشکی رو عید وقتی رشت بودم واسه تولد بابام درست کردم..جاتون خالی خیلی خوشمزه شد...چون خمیرمایه نداشتن مامان اینا، از دستوری واسه خمیرش استفاده کردم که خمیرمایه نخواد



    مواد لازم: مواد داخلی پیراشکی:

    ماست غلیظ: 1 پیمانه گوشت چرخکرده ، مرغ پخته

    جوش شیرین: 1 ق چایخوری پیاز

    بیکینگ پودر: 2 ق مرباخوری فلفل دلمه ای نگینی

    تخم مرغ: 2 تا هویج نگینی

    شکر: 2 ق سوپخوری ذرت

    روغن مایع یا کره آب کرده: 3 ق سوپخوری رب گوجه

    آرد: 3 تا 4 پیمانه قارچ نگینی

    نمک: نصف ق چایخوری نمک، فلفل، زرچوبه، آویشن

    طرز پخت:

    اول از همه آرد و نمک رو مخلوط و دو سه بار الک کردم تا سبک بشه (من از 3 پیمانه آرد شروع کردم، همه 4 پیمانه آرد رو از اول نریین به همون دلایلی که همیشه می گم، آردها سبک و سنگین دارن)...بعد جوش شیرین و بیکینگ پودر رو توی ماست ریختم (توجه کنین که ظرفتون جا دار باشه که وقتی ماست پف می کنه سرریز نشه) و مخلوط کردم و کنار گذاشتم

    IMG_8494.JPG

    تخم مرغ و شکر و روغن رو با همزن خوب زدم ...

    IMG_8495.JPG

    میشه هم با همزن دستی هم زد...بعد مخلوط ماست رو که خوب کف کرده به این مخلوط اضافه کردم

    IMG_8497.JPG

    حالا آرد رو کم کم به مایه اضافه می کنم

    IMG_8498.JPG

    و با قاشق چوبی یا پره های خمیرگیر همزن مواد رو مخلوط می کنیم

    IMG_8499.JPG

    تا جایی آرد رو می ریزیم که خمیر به دست نچسبه..بعد توی کیسه فریزر یکی دو ساعتی بهش استراحت می دیم

    IMG_8500.JPG

    تو این فاصله فیلینگ پیراشکی رو آماده می کنیم. شما از هر موادی می تونین استفاده کنین .من هم گوشتی و هم مرغی درست کردم. .. مثه سس ماکارونی دیگه، پیاز و گوشت (یا مرغ پخته ریش شده) رو با بقیه مواد تفت دادم...

    IMG_8501.JPG


    فقط دقت کنین که برای پیتزا و پیراشکی، کالزونه، لازانیا و ... (کلا غذاهای خمیری) مواد داخلی تون چرب و پر روغن نباشه..این خیلی مهمه

    IMG_8502.JPG

    فر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن کردم...یه کاسه آب هم میشه کف فر بذارین...البته من توی فر تستر کوچیک مامان درست کردم...فرگازش رو چون درجه هاش پاک شده ترسیدم استفاده کنم خراب بشه پیراشکی ها..سینی فر رو من فویل کشیدم و بعد چربش کردم..الزامی به فویل کشیدن نیست..چرب کردن هم کافیه

    خب من خمیر رو دو قسمت کردم ..یکی رو بزرگتر برداشتم...روی سطح کار آرد می پاشیم و خمیر بزگه رو با وردنه روش پهن کردم. به شکل مستطیل، کلفت نشه

    IMG_8504.JPG

    حالا با کمک وردنه، خمیر رو به سینی فر منتقل می کنیم...آقا ما یادمون رفت این کارو کنیم و رفتیم تاااااااا مرحله آخر...یهو جیغم رفت هوا : ماماااااااااااااااااان، مامانم طفلی مونده بود چی شده :aiwan_lightsds_blum:)..خلااااااااااصه مجبور شدیم دو تایی جناب ماهی رو با سلام و صلوات به سینی فر منتقل کنیم !!!

    از مواد فیلینگ وسط خمیر ریختم، جعفری خرد شده رو هم روش ریختم..کمی آویشن هم پاشیدم...حالا کناره های خمیر رو برشهای مورب یک اندازه می دیم

    IMG_8506.JPG

    راستشو بخواین من فقط می خواستم پیراشکی رو همینجوری توری و ضربدری درست کنم و اصلا طرح ماهی تو ذهنم نبود..واسه همینم شکل دمش رو درست در نیاوردم و قطر بدنه ش هم شبیه ماهی واقعی نیست.....یعنی بالا تنه ش تپل تر از پایینش نشد..جون آخرین مرحله تصمصم عوض شد...ولی شما هر شکلی که می خواین از اول تصمیم بگیرین!.....وقتی به آخرش رسیدم و یه نگاهی کردم گفتم خوبه فرم ماهی بدم بهش...و در نهایت سر ماهی رو درست کردم...اما شما از همون اول اگه تو ذهنتون شکل ماهی هست، فرم دمش رو دقیق در بیارین...خب می گفتم...یه کاسه آب کنار دستم گذاشتم و دونه دونه نوارها رو یکی ا زچی و یکی از راست روی هم آوردم...انگشتم رو یکم خیس می کردم و خمیر رو با اون به زیری می چسبوندم....توی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    می تونین دقیق تر ببینین،

    IMG_8507.JPG


    اینجا که می بینین، کله ماهی قراره شکل بگیره...یکم مایه گوشتی رو بیشتر از من بریزین تا از نوک کله ماهی یک بند انگشت فاصله داشته باشه...بعد یه طرف خمیر رو روی مواد آوردم...یکم روش رو با انگشت مرطوب خیس کردم و اون سمت خمیر رو هم روش آوردم تا بهم چسبید و شد کله ماهی...

    IMG_8508.JPG

    ببینین دهن ماهی هم شکل گرفته به راحتی...فقط کافیه که کااااملا لبه های خمیر بهم نچسبه...بعدم برای چشمش یه برش زیتون گذاشتم..می تونین مثل من یه تاب به خمیر بدین تا ماهی تون درحال شنا باشه مثلا :aiwan_lightsds_blum:))

    IMG_8509.JPG

    بقیه خمیر رو هم پهن کردم و قالب دایره زدم و از مواد مرغی یه طرفش ریختم و خمیر رو روش کشیدم و با دست کناره هاش رو پیچیدم..البته من نمی تونم مثه مامانم این مدلی رو خوشگل بپیچم...یعنی سمبوسه هایی که مامان وقتی بچه بودم درست می کرد و تند تند کناره هاش رو چین می داد واااااااای رویای من بود....یعنی من عاشق دستای مامانم هستم وقتی تند تند و ریز ریز دور پیراشکی ها رو چین می ده..با چنگال هم میشه این کارو کرد..ولی اونجوری خوشگلتره به نظر من

    IMG_8510.JPG

    وقتی همه آماده شد روشون رو با یه زرده تخم مرغ و خیلی کم شیر و خیلی خیلی کم زعفران که خوب زده بودم ، برس کشیدم و گذاشتم توی فری که خوب گرم شده

    IMG_8511.JPG

    یه ساعت یا تا زمانی که خمیر کاملا پخته بشه میذاریم بمونه....بعدش هم میشه حرارت بالا رو روشن کرد تا روش هم طلایی بشه

    IMG_8513_1.jpg

    همین دیگه...پیراشکی های خوشگل و خوشمزه مون آماده ست
     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    photo.jpg

    پیراشکی آفتاب گردان
    مواد لازم
    5-6 نفر
    1. خمیر_جادویی:(وفا) قابل استفاده برای پیراشکی، پیتزا
    2. ۳ لیوان آرد
    3. ۱ عدد تخم مرغ
    4. ۱ لیوان شیر یا آب و لرم
    5. ۳ق غذا خوری خمیر مایع
    6. ۶ ق. غ. روغن
    7. ۱ قاشق نمک
    8. ۴ قاشق شکر
    مراحل


    1. اول :خمیر مایع + شیر ولرم (انقدی که دست بتونه گرمیشو تحمل کنه) +۱ ق چ خ از شکر رو در ظرفی مخلوط کرده به مدت ۱۰ دقیقه میذاریم کنار تا عمل بیاد



      دوم :تخم مرغ + مابقی شکر+ روغن+ نمک را در کاسه ای دیگر مخلوط میکنیم
      چند قاشق آرد به شیر و مایع خمیر اضافه کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم

      سوم :در این مرحله اضافه کردن مابقی آرد به مواد هستش، تا جایی که به دست نچسبه


      .چهارم:بعد وردنه کرده داخلش رو با مایع ماکارونی پر میکنیم من اینبار به شکل آفتابگردون و ماهی درس کردم. روی زرده تخم مرغ مالیده در فر 180درجه به مدت 1ساعت میپزیم
    ۱۰ دقیقه خمیر رو کتک کاری میکنید و حسابی ورز میدید، و بعد توی یک ظرف که چربش کردیم به مدت ۱ ساعت میذاریم تا پف بکنه.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!

     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    رز تهیه پیراشکی و خمیر آن را برایتان آموزش داده ایم. در ادامه آنها، مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر هم ذکر کرده ایم که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید. در این مطلب نیز 4 مدل دیگر را آموزش داده ایم که امید است مفید واقع شود.

    مدل گل رز

    1. برای این طرح باید ابتدا خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، با وردنه باز کنید. سپس آن را به شکل نوارهای بلند و باریک برش دهید. برای هر گل رز، فقط یک نوار خمیری نیاز دارید. روی هر نوار خیارشور و فلفل دلمه‌ای خرد شده بریزید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    2. روی خیارشورها، یک لایه باریک ژامبون بگذارید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    3. از یک طرف خمیر را رول کنید و تا انتها بروید تا شکل گل رز به خود بگیرند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    4. سپس آنها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی و برشته شوند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    Please, ورود or عضویت to view URLs content!



    مدل ترکیه

    1. برای تهیه این مدل، از روی خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید. آن را روی سطح صاف باز کنید و به صورت مربع شکل دهید. به فاصله 1.5 سانتی‌متر از لبه های مربع، آن را برش دهید. به طوری که زاویه های دو مربع همچنان به هم متصل باشند (مطابق عکس). سپس مواد میانی را در مرکز مربع داخلی بگذارید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    2. از یک زاویه خمیر را به داخل رول کنید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    3. آنها را با احتیاط و با فاصله درون سینی فر بچینید. در صورت تمایل، می توانید روی آنها کنجد یا سیاه‌دانه بپاشید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    4. پیراشکی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی شوند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    مدل معمولی

    1. این مدل بسیار آسان است. تقریبا بیشتر خانم ها نیز این مدل پیراشکی را در خانه درست می کنند. می توانید برای هر پیراشکی به اندازه یک نارنگی خمیر را بردارید. با وردنه به شکل دایره باز کنید. یا می توانید خمیر را به طور کلی روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با قالب گرد، دایره های یک اندازه از آن در بیاورید. (روش دوم آسان تر و زیبا تر است.)

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    2. مایه میانی پیراشکی را در یک سمت دایره بریزید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    3. اگر پنیر یا ادویه خاصی می خواهید را به آن اضافه کنید. در این مرحله، لبه های دایره را با کمی آب خیس کنید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    4. نیمه دایره را روی لبه دیگر آن برگردانید. با انگشت کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    5. سپس با چنگال، لبه های آن را شکل دهید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    6. پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. آنها را 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا برشته و طلایی شود.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    مدل ماهی

    1. به اندازه یک پرتقال بزرگ از خمیر پیراشکی بردارید. آن را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. دو طرف طول مستطیل را با چاقوی تیز به صورت اریب برش بزنید. خطوط باید از بیرون به داخل باشند. تا انتها هم نباید برش دهید. بخش میانی خمیر باید سالم بماند تا مواد میانی را آنجا بگذاریم. پس از ریختن مایه در وسط خمیر، یک نوار برش خورده از سمت راست روی سس بیاورید. در مرحله بعد، یک نوار از سمت چپ و همین کار را تا انتهای خمیر تکرار کنید. (مطابق عکس)

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    2. قسمت بالای خمیر را روی بافت حصیری میانی بیاورید. قسمت انتهایی را نیز با دست به شکل دم ماهی شکل دهید. پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. در قسمت کمر ماهی کمی قوس ایجاد کنید تا فرم طبیعی تری به خود بگیرد.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    3. آنها را 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن کاملا برشته و طلایی شود.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    149060980214049-irannaz-com.jpg

    دستور پخت پیتزا پیراشکی به شکل قلب


    در این مطلب از
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    برای مهمانی های شما عزیزان دستور پخت
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    پيراشكى قلبى با خمير جادويى را آماده کرده ایم. امیدواریم با طبخ این
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    شیک و مجلسی ، سلیقه و هنر خود را به مهمانان نشان داده و از طعم خوب ان لـ*ـذت ببرید.



    مواد لازم برای پيتزا پيراشكى قلبى :



    آرد 3 ليوان

    روغ مايع 6 قاشق غذاخوری



    نمک 1 قاشق چایخوری



    تخم مرغ 1 عدد



    شير يا آب 1 ليوان



    خمير مايه 3 قاشق چایخوری



    شكر 4 قاشق چایخوری



    طرز تهيه پيتزا پيراشكى قلبى :



    خمير مايه، شير ولرم كه دست نسوزه و 2 قاشق چایخوری شكر را داخل ظرفى ريخته مخلوط كرده و 10 دقيقه اجازه مى دهيم تا مايه عمل كف كند



    بعد در ظرف ديگرى مابقى شكر، تخم مرغ، روغن و نمک را با هم مخلوط كرده تا يكدست شوند و خمير مايه آماده را با چند قاشق آرد مخلوط كرده و به مواد قبلى اضافه كرده هم زده و سپس مابقى آرد را كم كم اضافه كرده تا جايى كه خمير جمع و به دست نچسبد



    روى سطحى آرد بپاشيد و 10 دقيقه خمير را ورز بدهيد و روى سطح كار بكوبيد و باز كنيد كه خمير نرم و لطيفى بدست بيايد.



    بعد خمير را داخل كيسه نايلون در جاى گرم به مدت يک ساعت استراحت مى دهيم تا حجم خمير دو برابر شود و پف كند. اين خمير بسيار عالى و بافت و ماندگارى خوبى دارد و كار با آن بسيار راحت است و تا چند روز در يخچال می توانيد نگه دارى كنيد



    اين خمير ترد و سبک و مناسب براى انواع غذاها، پيراشكى، كلوچه، نان صبحانه، پيتزا و نان هاى شكم پر هست يا به تنهايى در روغن سرخ كنيد مى توانيد استفاده كنيد.
     

    SH.Roohbakhs

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2017/09/08
    ارسالی ها
    437
    امتیاز واکنش
    1,173
    امتیاز
    371
    محل سکونت
    کاشمر
    photo.jpg

    پیتزا ماکارانی



      • 1 عدد تخم مرغ
      • 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
      • 3 قاشق غذاخوری ماست
      • 2 لیوان فرانسوی آرد
      • 1 پنس نمک برای تهیه خمیر
      • 1 پرس ماکارانی پخته شده و آماده
      • پنیر پیتزا به میزان لازم
      • آویشن برای تزیین
      • 1/2 لیوان روغن مایع
    ماست و نمک و بیکینگ پودر رو ترکیب کرده هم میزنیم و کمی زمان میدهیم تا حجم ماست دو برابر شود.
    1. تخم مرغ را اضافه کرده هم میزنیم تا یکدست شود و آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم زده تا غلظت پیدا کند بعد روغن را اضافه میکنیم و برای ورز دادن خمیر آماده میشویم.

      خمیر را ورز داده و گرد باز میکنیم (خمیر بسیار نرم و لطیفی است و زود حاضر ميشه) در روی کاغذ روغنی و در فر میگذاریم.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!

    1. پس از 20 دقیقه خمیر ما آماده است.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!




      سپس ماکارانی را روی خمیر باز کرده (من تهدیگ سیب زمینیشم گذاشتم) پنیر میریزیم و آب رویش اسپری کرده در صورت تمایل آویشن بزنید و در فر بگذاريم.

      Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    وقتی پنیر آب و طلایی شد پیتزای لذیذ ما امادست نوش جان

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا