طرز تهیه انواع فرنی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 379
  • پاسخ ها 6
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
فرنی یکی از بهترین خوراکی ها برای سفره افطار ماه رمضان است. شما به راحتی می توانید با این دستور به جای تهیه فرنی تک رنگ و ساده،فرنی سه رنگ درست کنید.

فرنی سه رنگ برای افطار ماه رمضان
مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ :
پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ خوری
آب : 1/4 پیمانه
آرد : برنج 3 قاشق سوپ خوری معادل 50 گرم
شیر : 500 میلی لیتر
شکر : 5 قاشق سوپخوری معادل 100 گرم
گلاب : یک یا دو قاشق سوپخوری


طرز تهیه فرنی سه رنگ
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا حل شوذ
آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ( اگر ژلاتین را به فرنی گرم اضافه کنید فرنی می برد ).
برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ، می تونید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.
مواد را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رو می تونید با مربا سرو کنید.
fereni-iftar.jpg

#سیمرغ
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    فرنی یک دسر است که از ترکیب آرد و شیر به دست می‌آید. از فرنی به عنوان یک میان وعده‌ی شیرین می‌توان استفاده کرد. اکثرا با این دسر آشنایی دارند و این دسر به خصوص در ماه مبارک رمضان بسیار کاربرد دارد. همچنین بسیاری از فرنی به عنوان غذای کمکی کودک استفاده می‌کنند.

    برای طرز تهیه فرنی می‌توان این دسر را هم با آرد برنج درست کرد و هم با استفاده از نشاسته. و به دو صورت گرم و سرد سرو می‌شود و هرکدام طرفدار خودش را دارد.

    فرنی

    مواد لازم:

    • آرد برنج الک شده 3 قاشق سوپ خوری
    • شیر ۲ لیوان
    • گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
    • شکر ۵ قاشق سوپ خوری
    • پودر دارچین برای تزیین به مقدار لازم
    1678484_295.jpg

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه فرنی ابتدا آرد برنج را الک کرده و سپس در کمی آب سرد حل کنید، حال آرد برنج را به همراه شیر و گلاب و شکر روی شعله اجاق گاز قرار دهید و مرتب فرنی را هم بزنید تا مایه به غلظت مورد نظر برسد.
    2. سپس آن را از روی شعله بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین تزئین کنید.
    3. اگر می‌خواهید فرنی را با شیره یا عسل میل کنید، شکر را از پخت فرنی حذف کنید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    فرنی بستنی:

    مواد لازم:

    • بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم
    • شکر ۱۱ قاشق غذا خوری
    • وانیل‏ نوک قاشق چای خوری
    • نشاسته ذرت ۷ قاشق غذا خوری
    • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرخالی
    • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
    • شیر ۳ لیوان
    • خامه‏ صبحانه ۳ قاشق غذا خوری
    1678546_385.jpg


    طرز تهیه:

    1. ابتدا شکر و نشاسته و بستنی و شیر رو باهم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت ملایم و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه
    2. وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و بهش پودر ژلاتین رو که به روش بنماری در کمی شیر حل کردید اضافه کنید
    3. وقتی مواد کمی خنک شد بهش وانیل و گلاب و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا و بعد داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه (تقریبا حداقل ۳ ساعت )
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    فرنی با ژله

    مواد لازم:

    • آرد برنج ۱۰۰ گرم
    • شکر ۲۰۰ گرم
    • شیر ۱ لیتر
    • گلاب ۱/۴ پیمانه
    • ورقه ژلاتین ۵ عدد
    • پودر ژله به طعم دلخواه ۱۰۰ گرم
    • آب جوش ۱ پیمانه
    1678547_325.jpg

    طرز تهیه:

    1. آرد برنج، شکر و شیر را در ظروف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی اجاق قرار دهید. پیوسته هم بزنید تا شیر بجوشد و فرنی غلیظ شود.
    2. گلاب را بیفزایید و فرنی را از روی حرارت بردارید.
    3. ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید؛ همین که نرم شد آن را درون فرنی بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید. به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا ژلاتین کاملا در فرنی حل شود.
    4. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود اما نبندد.
    5. پودر ژله را در آب جوش حل کنید. در سینی کوچکی بریزید. صبر کنید تا ژله در یخچال ببندد.
    6. آن ‌را به شکل دلخواه خرد کنید و در فرنی بریزید.
    7. فرنی را در قالب چرب کرده‌ای بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید.
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    فرنی مخصوص ماه رمضان

    مواد لازم:

    • شیر ۳.۵ پیمانه
    • نشاسته گندم ۱/۲ پیمانه
    • شکر ۱/۲ پیمانه
    • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
    • زعفران ۱/۴ قاشق چای خوری
    • خلال بادام ۱ قاشق مربا خوری
    • خلال پسته ۱ قاشق مربا خوری
    1678548_867.jpg

    طرز تهیه:

    1. ابتدا نشاسته را درون یک پیمانه شیر سرد حل کنید .
    2. وقتی نشاسته کامل حل شد ، شکر و بقیه شیر را درون ظرف مناسب (ترجیحا استیل) ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدهیم و دایم هم می زنیم تا گلوله نشود.
    3. هنگامی که غلظت فرنی مانند دوغ غلیظ شد(نباید خیلی غلیظ و سفت شود) حرارت را خاموش کرده و بلافاصله خلال ها و زعفران (را که قبلا در ۲ قاشق گلاب حل کرده اید) درون فرنی بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
      سپس داخل ظروف سرو ریخته وبه مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سرو کنید. نوش جان
    سایر نکات:

    • زعفران را در شروع کار درون گلاب حل کنید تا هنگام اضافه کردن بهتر در فرنی پخش شود
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    فرنی خرما

    مواد لازم:

    • شیر ۱.۵ لیوان
    • آرد برنج ۲ قاشق سوپ خوری
    • نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
    • خرما ۵ عدد
    • دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
    1678586_870.jpg

    طرز تهیه:

    1. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید
    2. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند
    3. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید
    4. اگر دوست دارید فرنی شیرین تری داشته باشید خرمای بیشتری به آن اضافه کنید
    سایر نکات:

    • اگر شما همیشه مواد اولیه دیگری در پخت فرنی استفاده میکنید میتونید استفاده کنید
    • مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید
    • یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد .
    • می توانید خرماها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
    • در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
    • اگر می خواهید فرنی شیرین تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
    • برای تهیه این فرنی می توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.
    • زمان نوشته شده برای تهیه و پخت بستگی به میزان شعله دارد.
    • تعداد نفرات نوشته شده نیز بستگی به میزان اشتهای شما دارد
    • نکته دیگر اینکه این دستور همان فرنی معمولی است فقط به جای شکر ، خرما به آن اضافه شده است
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    31187043-samatak-com.jpg

    طرز تهیه فرنی سه رنگ قالبی
    فرنی سه رنگ یکی از بهترین دسرها برای سفره افطار در ماه رمضان است اگر قصد دارید طرز تهیه فرنی سه رنگ قالبی را یاد بگیرید در اینجا سماتک شما را با طرز تهیه فرنی سه رنگ قالبی بیشتر آشنا خواهد کرد.



    مواد اولیه برای تهیه فرنی سه رنگ
    پودر ژلاتین : 1 قاشق سوپ خوری

    آب : 1/4 پیمانه

    آرد : برنج 3 قاشق سوپ خوری معادل 50 گرم

    شیر : 500 میلی لیتر

    شکر : 5 قاشق سوپخوری معادل 100 گرم

    گلاب : یک یا دو قاشق سوپخوری



    دستور پخت فرنی سه رنگ
    پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) قرار دهید تا حل شوذ آرد برنج را در شیر حل کنید شکر و گلاب را به آن افزوده و روی حرارت ملایم قرار دهید.مخلوط را مرتب به هم بزنید تا غلیظ شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.



    سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. ( اگر ژلاتین را به فرنی گرم اضافه کنید فرنی می برد ).



    برای سه رنگ شدن و مجلسی تر شدن فرنی ، می تونید فرنی را به سه قسمت تقسیم کنید به یک قسمت زعفران و به یک قسمت کاکائو اضافه کنید.



    مواد را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد این فرنی رو می تونید با مربا سرو کنید.



    فرنی سه رنگ قالبی را پس از مدتی می توانید پای سفره افطار گذاشته و نوش جان کنید
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا