طرز تهیه انواع حلوا

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 252
  • پاسخ ها 11
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
حلوای شکلات و گردو

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر



مواد لارم:

آرد 250 گرم
گردو 60 گرم
پودر قند 125 گرم
روغن جامد 125 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو یک دوم قاشق چای خوریگلاب یک تا دو قاشق سوپ خوری

Please, ورود or عضویت to view URLs content!


طرز تهیه:

1. آرد، روغن جامد و روغن مایع را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی رنگ آرد تغییر کرده و بوی خامی آن برود.



2. پودر کاکائو را افزوده و کمی هم بزنید تا رنگ حلوا شکلاتی شده و کاکائو کمی رنگ باز کند. در آخر گردوی پودر شده را نیز اضافه کرده و کمی هم بزنید تا گردو با مواد مخلوط شده و کمی تفت بخورد. شعله را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید تا کمی خنک شود/سماتک



3. سپس پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و با مواد شکلاتی به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله در صورت پودری بودن حلوا می توانید کمی گلاب کم کم اضافه کنید تا مواد خمیری و منسجم شود.



4. مواد اماده را داخل قالب مورد نظر پرس کرده و کنالر بگذارید تا کاملا خنک شده و به راحتی از قالب جدا شود.





5. قالب مورد استفاده در این حلوا سیلیکونی می باشد. در صورت در دسترس نبودن این قالب می توانید حلوا را داخل قالب مربع 23 سانتی متری که چرب کرده و کاغذ انداخته اید، پرس کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.



6. سپس به شکل مربع یا لوزی برش بزینید. (کاغذ روغنی را طوری داخل قالب بیندازید که دو لبه بلندتر باشد تا هنگام برش زدن به راحتی از قالب جدا کنید).
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    حلوا براونی

    مواد لازم:

    آرد: 2 پیمانه
    روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری
    کره: 30 گرم
    بیسکویت کره ای (پودر شده): 300 گرم
    کره (ذوب شده): 180 گرم
    شکلات: به مقدار لازم برای تزئین



    مواد لازم جهت تهیه شربت:

    آب: 2 قاشق سوپ خوری
    شکر قهوه ای: یک پنجم پیمانه
    نسکافه: 1 قاشق چای خوری

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    طرز تهیه:

    1. ابتدا آرد را جداگانه تفت داده و الک می کنیم. آرد باید طلایی شود، سپس داخل تابه ای آرد و روغن را ریخته و هم می زنیم تا دوباره آرد کمی سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.



    2. حالا شربت را کم کم به مواد اضافه کرده و تند تند هم می زنیم تا حلوا به اصطلاح جمع شود و آماده شود. در انتها کره را به حلوا اضافه کرده کنار می گذاریم تا از داغی بیفتد.



    3. سپس قالب های مینی منوپرشن که با بیس بیسکویتی از قبل پر شده است را از حلوا پر می کنیم و حلوا را داخل یخچال می گذاریم تا سفت تر شود و آماده سرو کردن شود. در انتها با شکلات تزیین می کنیم.



    طرز تهیه شربت:

    1. تمام مواد را داخل ظرف ریخته و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد و کمی قوام بیاید.



    طرز تهیه بیس بیسکویتی:

    پودر بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده تا خمیر منسجمی به دست بیاید. سپس قالب های مخصوص مینی منوپرشن را با مواد پر کنید. حدود 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا حلوا آماده شود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا