حلوای شکلات و گردو
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر
مواد لارم:
آرد 250 گرم
گردو 60 گرم
پودر قند 125 گرم
روغن جامد 125 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو یک دوم قاشق چای خوریگلاب یک تا دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. آرد، روغن جامد و روغن مایع را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی رنگ آرد تغییر کرده و بوی خامی آن برود.
2. پودر کاکائو را افزوده و کمی هم بزنید تا رنگ حلوا شکلاتی شده و کاکائو کمی رنگ باز کند. در آخر گردوی پودر شده را نیز اضافه کرده و کمی هم بزنید تا گردو با مواد مخلوط شده و کمی تفت بخورد. شعله را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید تا کمی خنک شود/سماتک
3. سپس پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و با مواد شکلاتی به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله در صورت پودری بودن حلوا می توانید کمی گلاب کم کم اضافه کنید تا مواد خمیری و منسجم شود.
4. مواد اماده را داخل قالب مورد نظر پرس کرده و کنالر بگذارید تا کاملا خنک شده و به راحتی از قالب جدا شود.
5. قالب مورد استفاده در این حلوا سیلیکونی می باشد. در صورت در دسترس نبودن این قالب می توانید حلوا را داخل قالب مربع 23 سانتی متری که چرب کرده و کاغذ انداخته اید، پرس کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
6. سپس به شکل مربع یا لوزی برش بزینید. (کاغذ روغنی را طوری داخل قالب بیندازید که دو لبه بلندتر باشد تا هنگام برش زدن به راحتی از قالب جدا کنید).
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
میزان سرو: 4 نفر
مواد لارم:
آرد 250 گرم
گردو 60 گرم
پودر قند 125 گرم
روغن جامد 125 گرم
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو یک دوم قاشق چای خوریگلاب یک تا دو قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. آرد، روغن جامد و روغن مایع را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کمی رنگ آرد تغییر کرده و بوی خامی آن برود.
2. پودر کاکائو را افزوده و کمی هم بزنید تا رنگ حلوا شکلاتی شده و کاکائو کمی رنگ باز کند. در آخر گردوی پودر شده را نیز اضافه کرده و کمی هم بزنید تا گردو با مواد مخلوط شده و کمی تفت بخورد. شعله را خاموش کرده و ظرف را کنار بگذارید تا کمی خنک شود/سماتک
3. سپس پودر قند و پودر هل را اضافه کرده و با مواد شکلاتی به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله در صورت پودری بودن حلوا می توانید کمی گلاب کم کم اضافه کنید تا مواد خمیری و منسجم شود.
4. مواد اماده را داخل قالب مورد نظر پرس کرده و کنالر بگذارید تا کاملا خنک شده و به راحتی از قالب جدا شود.
5. قالب مورد استفاده در این حلوا سیلیکونی می باشد. در صورت در دسترس نبودن این قالب می توانید حلوا را داخل قالب مربع 23 سانتی متری که چرب کرده و کاغذ انداخته اید، پرس کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
6. سپس به شکل مربع یا لوزی برش بزینید. (کاغذ روغنی را طوری داخل قالب بیندازید که دو لبه بلندتر باشد تا هنگام برش زدن به راحتی از قالب جدا کنید).