کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
#خامه_صبحانه_فرم_گرفته


✳️مواد لازم:
خامه صبحانه ۱ عدد ( وزن این خامه ها ۲۵۰ سی سی هست )
شکر ۶۰ گرم
وانیل (شکری) نصف ق م

✳️طرز تهیه :
* برای درست کردن این خامه ابتدا باید خامه رو شیرین کنیم ، برای اینکار خامه رو در ظرفی می ریزیم .

🔴نکته : قبل از شروع بکار، حتما خامه رو ۳-۲ ساعت در یخچال قرار بدین .

🔴 نکته : اگه خامه آب داشت ، حتما آب اونو دور بریزید .
* شکر رو اضافه کنید .

🔴 نکته : شکری که برای این خامه استفاده می کنید از نوع دانه ریز باشه.
* با قاشق اونا رو مخلوط کنید ، زیاد هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن . بیشتر از ۴۰-۳۰ ثانیه طول نکشه .
* بعد در ظرف رو بذارید و خامه رو بذارید توی فریزر . این خامه رو می تونید تا زمان انقضای خامه نگهداری کنید و هر وقت خواستید فرمش بدین .
* اجازه بدین خامه کاملا یخ بزنه .
* از فریزر در بیارید و بذارید کمی شل بشه . در همین حین به یه ظرف فلزی منتقل کنید ( من برای این منظور یه کاسه استیل دارم ) .
* هر وقت بافتش تقریبا مثل بستنی شد(یا زمانی که پره ها داخل خامه فرو رفتن ) می تونید فرمش بدین .
* از این به بعد در زمانهای مختلف عکس انداختم تا شکل خامه ، بافت و حجم اون رو ببینید .
* تا زمانیکه خامه به این شکل در بیاد با سرعت پایین هم بزنید و از این به بعد با سرعت زیاد .
* در مراحل آخر وانیل اضافه کنید
* همونطوریکه می بینید کم کم جای پره های همزن روی خامه می مونه .
* و اینهم خامه فرم گرفته …
@shirini100
✳️یه فوت کوزه گری :
استفاده از ظرف استیل این مزیت رو داره که بتونید زمان فرم گرفتن رو تشخیص بدین . معمولا برای فرم گرفتن خامه کسی نمی تونه به شما بگه چند دقیقه طول می کشه چون همزنها فرق می کنه و حتی بسته به تابستون و زمستون و نوع خامه ممکنه زمانهای مختلفی رو تجربه کنید.
ولی استفاده از ظرف استیل این کمک رو می کنه که شما بتونید زمان فرم گرفتن خامه رو متوجه بشید .
اوایل هم زدن بدنه کاسه استیل شما بخاطر دمای خامه ، به صورت برفکی هست .
* و بمرور که خامه رو هم می زنید این برفک از بین می ره و تبدیل به شبنم می شه . هر وقت این شبنم ها کل کاسه رو گرفتن بدونید که خامه شما کم کم داره آماده می شه، معمولا بعد از این حالت بیشتر از ۵ دقیقه دیگه کار نداره .

🔴نکته : برای اینکه پیشاپیش سوالات شما رو جواب داده باشم : من برای هم زدن این خامه، یخ زیر کاسه قرار ندادم .
* این هم بعد از ۵ دقیقه در هوای گرم (خرداد ماه) که ببینید زیاد تغییر فرم نمی ده.
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #خامه_صبحانه_فرم_گرفته


    ✳️مواد لازم:
    خامه صبحانه ۱ عدد ( وزن این خامه ها ۲۵۰ سی سی هست )
    شکر ۶۰ گرم
    وانیل (شکری) نصف ق م

    ✳️طرز تهیه :
    * برای درست کردن این خامه ابتدا باید خامه رو شیرین کنیم ، برای اینکار خامه رو در ظرفی می ریزیم .

    🔴نکته : قبل از شروع بکار، حتما خامه رو ۳-۲ ساعت در یخچال قرار بدین .

    🔴 نکته : اگه خامه آب داشت ، حتما آب اونو دور بریزید .
    * شکر رو اضافه کنید .

    🔴 نکته : شکری که برای این خامه استفاده می کنید از نوع دانه ریز باشه.
    * با قاشق اونا رو مخلوط کنید ، زیاد هم نزنید فقط درحد مخلوط شدن . بیشتر از ۴۰-۳۰ ثانیه طول نکشه .
    * بعد در ظرف رو بذارید و خامه رو بذارید توی فریزر . این خامه رو می تونید تا زمان انقضای خامه نگهداری کنید و هر وقت خواستید فرمش بدین .
    * اجازه بدین خامه کاملا یخ بزنه .
    * از فریزر در بیارید و بذارید کمی شل بشه . در همین حین به یه ظرف فلزی منتقل کنید ( من برای این منظور یه کاسه استیل دارم ) .
    * هر وقت بافتش تقریبا مثل بستنی شد(یا زمانی که پره ها داخل خامه فرو رفتن ) می تونید فرمش بدین .
    * از این به بعد در زمانهای مختلف عکس انداختم تا شکل خامه ، بافت و حجم اون رو ببینید .
    * تا زمانیکه خامه به این شکل در بیاد با سرعت پایین هم بزنید و از این به بعد با سرعت زیاد .
    * در مراحل آخر وانیل اضافه کنید
    * همونطوریکه می بینید کم کم جای پره های همزن روی خامه می مونه .
    * و اینهم خامه فرم گرفته …
    @shirini100
    ✳️یه فوت کوزه گری :
    استفاده از ظرف استیل این مزیت رو داره که بتونید زمان فرم گرفتن رو تشخیص بدین . معمولا برای فرم گرفتن خامه کسی نمی تونه به شما بگه چند دقیقه طول می کشه چون همزنها فرق می کنه و حتی بسته به تابستون و زمستون و نوع خامه ممکنه زمانهای مختلفی رو تجربه کنید.
    ولی استفاده از ظرف استیل این کمک رو می کنه که شما بتونید زمان فرم گرفتن خامه رو متوجه بشید .
    اوایل هم زدن بدنه کاسه استیل شما بخاطر دمای خامه ، به صورت برفکی هست .
    * و بمرور که خامه رو هم می زنید این برفک از بین می ره و تبدیل به شبنم می شه . هر وقت این شبنم ها کل کاسه رو گرفتن بدونید که خامه شما کم کم داره آماده می شه، معمولا بعد از این حالت بیشتر از ۵ دقیقه دیگه کار نداره .

    🔴نکته : برای اینکه پیشاپیش سوالات شما رو جواب داده باشم : من برای هم زدن این خامه، یخ زیر کاسه قرار ندادم .
    * این هم بعد از ۵ دقیقه در هوای گرم (خرداد ماه) که ببینید زیاد تغییر فرم نمی ده.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#لقیمات_یا_لیگمات

    مواد لازم برای ۲۰ عدد لقیمات:
    آرد همه منظوره (گندم) ، یک پیمانه
    شکر، یک قاشق چایخوری
    خمیر مایه فوری ، نصف قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری
    پودر هل ، نصف قاشق چایخوری
    روغن ، حیک قاشق چایخوری
    پودر زعفران حل شده در آب داغ، ۲ قاشق چایخوری
    آب یک دوم پیمانه

    همه ی مواد غیر از آب را با هم مخلوط کنید و آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانیکه یک خمیر غلیظ و حلیم مانند بدست بیاید.سپس زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید. ظرف خمیر را بپوشانید و یک ساعت صبر کنید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.
    سپس در یک قابلمه، دو لیوان روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و با شعله بالا منتظر بمانید تا روغن داغ شود. سپس بوسیله قاشق خمیر را جدا کرده و در روغن بیاندازید. برای سهولت در جدا شدن خمیر از قاشق، بهتر است قبلا قاشق را خیس کرده باشید.میتوانید از قيف هم استفاده کنید. توپک ها را در روغن حرکت دهید تا همه نواحی آن پخته شود. زمانی که به رنگ طلایی در آمدند،آنها را از روغن بردارید و توی صافی یا لای دستمال کاغذیِ آشپزخانه قرار دهید تا روغنهای اضافیِ آن از آن جدا شود.
    برای شیرین کردن لقیمات ها میتوان روشهای مختلفی بکار برد. من همیشه روی لقیماتها عسل میریزم و این روش را بیشتر دوست دارم. بیشتر خلیجی از شیره خرما استفاده میکنند. از شربت شکر هم برای اینکار استفاده میشود. بدین گونه که لقیمات ها در شربت شکر (شیره) فرو میکنند و حرکتشان میدهند تا آب شکرها جذبشان شود و شیرین شوند.
    از کنجد، پودر پسته و پودر دارچین برای تزیین آن استفاده میشود. این شیرینی را همان روز که پخته میشود، باید مصرف شود وگرنه مرغوبیت خود را از دست خواهد داد نوش جون خودتون وعزیزانتون
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#لقیمات_یا_لیگمات

    مواد لازم برای ۲۰ عدد لقیمات:
    آرد همه منظوره (گندم) ، یک پیمانه
    شکر، یک قاشق چایخوری
    خمیر مایه فوری ، نصف قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری
    پودر هل ، نصف قاشق چایخوری
    روغن ، حیک قاشق چایخوری
    پودر زعفران حل شده در آب داغ، ۲ قاشق چایخوری
    آب یک دوم پیمانه

    همه ی مواد غیر از آب را با هم مخلوط کنید و آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانیکه یک خمیر غلیظ و حلیم مانند بدست بیاید.سپس زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید. ظرف خمیر را بپوشانید و یک ساعت صبر کنید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.
    سپس در یک قابلمه، دو لیوان روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و با شعله بالا منتظر بمانید تا روغن داغ شود. سپس بوسیله قاشق خمیر را جدا کرده و در روغن بیاندازید. برای سهولت در جدا شدن خمیر از قاشق، بهتر است قبلا قاشق را خیس کرده باشید.میتوانید از قيف هم استفاده کنید. توپک ها را در روغن حرکت دهید تا همه نواحی آن پخته شود. زمانی که به رنگ طلایی در آمدند،آنها را از روغن بردارید و توی صافی یا لای دستمال کاغذیِ آشپزخانه قرار دهید تا روغنهای اضافیِ آن از آن جدا شود.
    برای شیرین کردن لقیمات ها میتوان روشهای مختلفی بکار برد. من همیشه روی لقیماتها عسل میریزم و این روش را بیشتر دوست دارم. بیشتر خلیجی از شیره خرما استفاده میکنند. از شربت شکر هم برای اینکار استفاده میشود. بدین گونه که لقیمات ها در شربت شکر (شیره) فرو میکنند و حرکتشان میدهند تا آب شکرها جذبشان شود و شیرین شوند.
    از کنجد، پودر پسته و پودر دارچین برای تزیین آن استفاده میشود. این شیرینی را همان روز که پخته میشود، باید مصرف شود وگرنه مرغوبیت خود را از دست خواهد داد نوش جون خودتون وعزیزانتون
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#لقیمات_یا_لیگمات

    مواد لازم برای ۲۰ عدد لقیمات:
    آرد همه منظوره (گندم) ، یک پیمانه
    شکر، یک قاشق چایخوری
    خمیر مایه فوری ، نصف قاشق چایخوری
    نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری
    پودر هل ، نصف قاشق چایخوری
    روغن ، حیک قاشق چایخوری
    پودر زعفران حل شده در آب داغ، ۲ قاشق چایخوری
    آب یک دوم پیمانه

    همه ی مواد غیر از آب را با هم مخلوط کنید و آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانیکه یک خمیر غلیظ و حلیم مانند بدست بیاید.سپس زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید. ظرف خمیر را بپوشانید و یک ساعت صبر کنید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.
    سپس در یک قابلمه، دو لیوان روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و با شعله بالا منتظر بمانید تا روغن داغ شود. سپس بوسیله قاشق خمیر را جدا کرده و در روغن بیاندازید. برای سهولت در جدا شدن خمیر از قاشق، بهتر است قبلا قاشق را خیس کرده باشید.میتوانید از قيف هم استفاده کنید. توپک ها را در روغن حرکت دهید تا همه نواحی آن پخته شود. زمانی که به رنگ طلایی در آمدند،آنها را از روغن بردارید و توی صافی یا لای دستمال کاغذیِ آشپزخانه قرار دهید تا روغنهای اضافیِ آن از آن جدا شود.
    برای شیرین کردن لقیمات ها میتوان روشهای مختلفی بکار برد. من همیشه روی لقیماتها عسل میریزم و این روش را بیشتر دوست دارم. بیشتر خلیجی از شیره خرما استفاده میکنند. از شربت شکر هم برای اینکار استفاده میشود. بدین گونه که لقیمات ها در شربت شکر (شیره) فرو میکنند و حرکتشان میدهند تا آب شکرها جذبشان شود و شیرین شوند.
    از کنجد، پودر پسته و پودر دارچین برای تزیین آن استفاده میشود. این شیرینی را همان روز که پخته میشود، باید مصرف شود وگرنه مرغوبیت خود را از دست خواهد داد نوش جون خودتون وعزیزانتون
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#بهشتی_


    مواد لازم :

    روغن صاف(جامدقنادی ) 1300 گرم
    خاک قند (نثار ) 1400 گرم

    آرد. 3 کیلو گرم

    پودر هل یک ق غ ذ

    پودر کاکائو ۲ ق غ ذ

    رنگ زعفرانی غلیظ مقداری

    طرز تهیه :
    * ابتدا روغن صاف و خاک قند را با دور کند همزن بزنید تا خوب پوک وسفید بشه هرچه بیشتر هم بخوره بهتراست .
    * سپس مخلوط پودر هل و آرد را کم کم اضافه کنید هرسری خمیرتون را زیرورو کنید بالیسک که یکدست شود.
    * وقتی از روغن صاف استفاده کنید خمیرتون کمی حالت پودری داره پس نیاز هست که از چرخ گوشت استفاده بشه و دو سه بار خمیر از چرخ گوشت بگذره . ولی با روغن جامد و کره این حالت پیش نمیاد خمیراماده شده باید ۲۴ ساعت داخل یخچال استراحت کنه تا آماده قالب زدن بشه .
    * خمیر بدست اومده را دوباره داخل همزن میریزیم تا کمی نرم شود می توانید به سه قسمت تقسیم کرده ورنگهای دلخواهی بهش اضافه کنید (زرد وکاکاعویی )
    * بعد خمیر را روی کاغذ روغنی به ارتفاع یک سانت باز کرده و روی خمیرسفید خرفه وروی خمیر زرد پودر پسته وروی خمیر کاکاعویی کنجد بریزیم و قالب بزنیم .
    * نکته : می توانید این شیرینی رو مثل شیرینی برنجی گلوله کرده و روش طرح بندازید باماسوره یا مهر .
    * شیرینی رو داخل سینی کاغذ شده ( بدون چرب کردن ) قرار بدهید وداخل فر بگذارید .
    * دمای فر ۱۶۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان 30 الی 40 دقیقه می باشد .
    * نکته : در مکروفر دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد
    * نکته .1.واسه روی شیرینی میتوانید از انواع رنگهای خوراکی هم پودری هم ابکی ونسکافه وپودر کاکاعو استفاده کنید.
    * نکته.2. وقتی ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد ( فقط یه کوچولو ) یعنی شیرینی پخته و آماده است میتوانید از خلال دندون هم واسه اینکار استفاده کنید .
    این دستور واسه بهشتی قالبی (خونگی ) بود👆👆👆👆
    @shirini100
    اما اگر بخواهیم بصورت قیف بزنیم یعنی بهشتی قیفی خمیرمان که اماده شد نیازی نیست بزارین یخچال. آروم آروم روغن مایع(نیم کیلو ) را اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر نرم شود و از قیف رد شود. روغن مایع احتمال دارد کم یازیاد نیاز باشد زیرا میزان جذب پودر قند و آردها باهم متفاوت است دقت کنین همه روغن مایع را یکجا نریزین .خمیر داخل همزن باشد وچنتا نمونه بزنین تا شل وسفتی خمیر مجاز شوداگه نیاز بود بقیه روغن مایع را اضافه کنین درضمن واسه سفت بودن راه چاره هست ولی واسه شل بودن نه.
    برای این نوع شیرینی ها بهتره قیف سیلیکونی تهیه کنید چون قیف های پارچه ای ومشمایی قدرت وکیفیت کافی ندارن پارچه ای روغن پس میده مشمایی پاره میشه.
    توجه داشته باشید که اندازه همه شیرینیها یکی باشه چون اونموقع یکی تو فر می پزه و دیگری خام می مونه.واسه تزیینات ؛می تونید واسه بهشتی سفید رنگ خرفه واسه بهشتی زعفرانی پسته واسه بهشتی کاکاعویی کنجد بریزید.
    یا اینکه سر یه ماسوره رو داخل زعفران یا زرده تخم مرغ کرده و بعد روی شیرینی ها بزنید.
    و اما برای اینکه شیرینی زعفرانی داشته باشیم ؛ با مقدار خیلی کمی آب ، زعفران دم کرده درست کنیدخیلی غلیظ واگه زعفران نبود رنگ زرد پودری . چون همونطوریکه می دونید وجود آب باعث سفت شدن شیرینی میشه پس واسه جلوگیری از سفت شدن رنگ زعفران را همراه روغن وخاکه قند اضافه کنید که کاملا جذب هم شوند.
    نکته ها .✏️✏️✏️✏️✏️✏️
    1- بعد از آماده کردن خمیر بهتره اونو بمدت یک روز استراحت بدین واسه بهشتی قالبی البته.
    2- هیچ موقع از قیف خیس یا نمدار استفاده نکنید چون سفت میکنه خمیرتون را
    3- دقت کنید اگه خمیرتون مدام هم نخوره سفت خواهد شد.پس بهتره که برای خونگی در مقدار کم درست کنید
    .4.واسه صاف درومدن شیرینی بهتره بعداز اماده شدن خمیر قبل از اضافه کردن روغن مایع خمیرتون را خوب ورز دهید یابقول قنادها( کف برید )یعنی باکف دست ورزش دهید .
    5.اگه بعداز پخته شدن شیرینیتون پرز داد یا بدست چسبید میتوانید قبل از فر گذاشتن یکم اب با ابپاش روی شیرینی بزنید که این مشکل را نداشته باشید.
    6.ماندگاری این شیرینی خیلی زیاده بشرطی که جای خشک وخنک نگهداری شود.
    انشالله که لحظات شیرینی را بااین شیرینی داشته باشید.شیرین کام باشید
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌#شیرینی_نخودچی_کارگاهی_

    مواد لازم.

    روغن جامد یا صاف قنادی. 1/500 گرم

    خاکه قند(نثار ) 1/500گرم

    ارد نخودچی. 2 کیلو

    ارد سفید. 1 کیلو

    پودر هل وزعفران مقداری
    طرز تهیه.

    ابتدا روغن وخاکه قندرا میریزین داخل همزن قشنگ بزنه پوک وسفیدش کنه(بادنده یک ) یکم رنگ زعفرانی میریزن تا خوش رنگش کنه(اگه اخرکاربریزین خمیرتون بریده بریده خواهدشد واذیتتون خواهد کرد ) بعد اردها وهل را کم کم اضافه کنید تموم که شد حدود یک ساعت میزارین یخچال استراحت کنه بعد میارین دوباره میریزن داخل همزن تا کمی نرم کنه بعد روی صفحه تخت وصافی پهنش میکنین به قطر یک سانتی متر بعد روی خمیررا باکنجد وپودر پسته تزیین میکنین بعد قالب میزنین وداخل سینی کاغذ دار گذاشته ومیزارین داخل فر بادرجه140 صنعتی و120 خونگی به مدت 40دقیقه بعدازفردراورده میزارین یخچال خودش را بگیره بعد میل میکنین.
    نکات.
    1.سعی کنید ارد نخود اعلا واصل را استفاده کنید ازبیرون هم که امادشو میخرید از جای مطمعن خریداری کنید که قاطی نداشته باشه مثلا ارد لپه.
    2.رنگ زعفرانی را بهمراه خاکه قند وروغن اضافه کنید که بعدا خمیرتون راسفت نکنه .
    3.علایم پخت تغییر رنگ دادن وتایم مشخص شده است شاید موقعی که هنوز داغه دست بزنید احساس کنید خمیره درحالی که پخته .عجله نکنید ونگران نباشید بعداز خنک شدن سفت خواهد شد.
    4.موندگاری بالایی دارد به شرطی که داخل ظرف دربسته وخنک نگهداری شود.
    5.اگه نخودچی گرد (قلقلی )دوست دارین به همین معیار حدود 100 گرم روغن مایع اضافه کنید که راحت تر بتونین فرم بدین البته باقیف هم امکانپذیره.
    6.حتی میتوانید بجای ارد سفید هم ارد نخود چی بزنیدیعنی همش ارد نخودباشه.یک دهم این دستور واسه خونگیه.
    امیداورم شیرینی سفرتون بااین شیرینی دوچندان بوده باشد.ایام بکامتان.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌@shirini100

    #کیک_هویج_و_کشمش
    مواد لازم:
    هویج رنده شده 3 پیمانه
    شکر قهوه ای ½ پیمانه
    کشمش ½ پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    شکر ¾ پیمانه
    روغن مایع ½ پیمانه
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    آرد 1 و ½ پیمانه
    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
    نمک ½ قاشق چای خوری
    دارچین 2 قاشق چای خوری
    گردوی خرد شده ½ پیمانه
    طرز تهیه: هویج رنده شده را با شکر قهوه ای مخلوط کرده به مدت یک ساعت کنار بگذارید بعد از یک ساعت کشمش را به آن اضافه کنید. ارد را همراه جوش شیرین، نمک و دارجین الک کنید.
    فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. در ظرف بزرگی تخم مرغ ها را بزنید تا کف کند شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده انقدر بزنید تا حجم آن دو برابر شده سفید و کشدار شود. روغن مایع و وانیل را به آن اضافه کنید و بزنید. آرد را کم کم اضافه کرده با همزن بزنید تا یک دست شود . در آخر هویج ها و گردوی خرد شده را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را بزنید. مواد را داخل قالب ریخته به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قراردهید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
    کرم_دانمارکی_
    اب یاشیر یا گلاب. 1 کیلو
    شکر. 500گرم
    ارد. 250 گرم
    اب را میزازیم روی اجاق جوش بیاد نصف شکررا داخل اب میریزیم نصف دیگش را باارد قاطی میکنیم مقداری وانیل هم اضافه میکنیم بعد که اب جوش اومد اردوشکرقاطی شده راکم کم میریزیم داخل اب جوش امده وبا مفتول یا همزن دستی هم میزنیم تابپزد مواظب باشیم تهش نسوزد کرم را میزاریم خنک بشه بعد استفاده میکنیم ونوش جان نماییم😋😋
    ‌شیرینی کشمشی

    ارد 3 کیلو
    خاکه قند(نثار ) 3.600
    روغن صاف(جامد قنادی ) 1.600
    تخم مرغ 30عدد
    کشمش(ترجیحا یساعت قبل خیس بخورد ) 1کیلو
    کرم دانمارکی 1کیلو (بسته به ذائقه )
    وانیل 1 قاشق چ خ
    ابتدا روغن و خاکه قند را با همزن مخلوط کنید(بادور متوسط دستگاه) بعد داخل ظرف بزرگتر خالی میکنیم وبادست ورز میدیم(به اصطلاح قنادی کف میریم )
    بعدکرم رااضافه مینماییم وخوب قاطیش میکنیم
    تخم مرغ را دونه دونه به ان اضافه کنید
    تا صاف و یکدست شود
    کشمش و وانیل و آرد را باهم به مخلوط بالا اضافه کنید
    برای مخلوط کردن آرد از قاشق استفاده کنید یا با دست مخلوط کنید تا زمانی که آرد آن دیگر دیده نشود(این قسمت واسه خونگی زن هاست )
    خمیر شما آماده قیف زدن در دیس است
    دمای 300درجه سانتیگراد
    مدت زمان پخت کوتاه

    نکته ها
    1)برای این نوع کشمشی روغن های خانگی(دان)بهترین گزینه است برای سهولت کار خودتان از روغن های خانگی استفاده کنید در غیر اینصورت روغن صاف را کاملا یکدست کنید

    2)مقدار کشمش بستگی به ذائقه شما دارد حتی میتوانید به جای کشمش گردوی خرد شده یا نارگیل و یا اصلا چیزی نریزید
    3)برای مخلوط کردن آرد توجه داشته باشید آرد کشمشی نباید زیاد مخلوط شود (تسمه)میشود پس به محض اینکه آرد شما مخلوط شد دست از هم زدن بردارید
    4)برای قیف زدن کشمشی فاصله یکی از مهمترین چیزهاست که معمولا رعایت نمیشود خمیر کشمشی تقریبا دوبرابر فضای خودش پهن میشود پس حتما با فاصله قیف بزنید
    5)لطفا دیس های کشمشی راچرب نکنید
    6)دمای فر کشمشی بالاست اما در دمای پایین هم میتوانید ان را پخت کنید فقط در نظر داشته باشید مدت ماندگاری و نرم ماندن آن کشمشی که در دمای بالا پخت میشود بیشتر است
    7)وقتی دیس را داخل فر گذاشتید لطفا همان جا تا پخته شدنش بمانید مدت پخت کشمشی کوتاه و و زمان سوخت ان هم خیلی سریع اتفاق می افتد دورش طلایی شد کافیه .نزارید همه جاش طلایی شود که سفت خواهد شد.
    8به محض بیرون اوردن از فر با کاردک کشمشی ها را از دیس جدا کنید
    9. میتوانیدکرم اصلا نزنید زیاد هم واجب نیست
    10.اگر میخواهید کشمشی تپل وگوشتی داشته باشید از خاکه قندش 200 گرم کم کنید البته یکم کدر خواهد بود شیرینیتون ولی نرم وتپل
    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‌پاستیل خانگی/ طرز تهیه پاستیل با پودر ژله و ژلاتین

    پاستیل خونگی

    یک بسته ژله مورد نظر و یک ونیم قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را با دو سوم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری حل کنید.
    وقتی مایه شفاف شد، توی قالبهای مورد نظر بریزید و بگذارید یخچال یا فریزر.

    برای اینکه بهم نچسبه:
    وقتی از قالب در آوردید دستانتان را با روغن مایع یا گلیسیرین خوراکی خیلی کم چرب کنید و آنها را کف دستتون کمی جابجا کنید که براقتر شوند و وقتی روی هم میریزید بهم نچسبند.
    برای نگهداری هم درظرف دربسته و در یخچال و نیم ساعت قبل از مصرف بیرون از یخچال قرار بدهید.
    نوش جان امیدوارم شما هم درست کنید و لـ*ـذت ببرید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    587
    بالا