کیک و شیرینی اموزش انواع شیرینی و دسر های فانتزی

Reyhanehghassemii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2021/01/14
ارسالی ها
1,912
امتیاز واکنش
1,416
امتیاز
467
@shirini100
. #کیک گوشت


مواد لازم جهت تهیه خمیر:

تخم مرغ 4 عدد
ماست 1لیوان
آرد الک شده 2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بکینگ پودر 2 ق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

مواد میانی :

پیاز درشت 1 عدد
گوشت چرخ کرده 250-300 گرم
قارچ به میزان دلخواه
فلفل دلمه به دلخواه
فلفل و نمک و ادویه به میزان لازم
رب گوجه 1 ق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه خمیر
تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید ، سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط کنید. مایه نسبتا " سفتی مثل شکل زیر بدست میاد.

طرز تهیه مواد میانی:

پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید. در واقع سس لازانیا درست کنید.
کف یک قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید.نصف خمیر رو بریزیدتوی قالب.مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید. بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بپوشونید. با سس کچاب به وسیله خلال دندون , روشو تزیین کنین
فر ر از قبل گرم کنید.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار بدید تا خمیر خوب بپزه و تا حدی پف کنه.
اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد بعد اوو به ظرفتون انتقال بدید و روشو با هرچیزی که خواستید تزیین کنید
 
  • پیشنهادات
  • Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #بیسکوییت_نارگیلی

    @shirini100
    کره 125 گرم
    پودر قند 110 گرم
    تخم مرغ 1 عدد
    پودر نارگیل 2 ق س
    عسل 2 ق س
    آرد 225 گرم
    بیکینگ پودر 2 ق چ
    ابتدا کره و پودر قند را با هم زن بزنید تا کاملا مخلوط شود. بعد تخم مرغ کامل را اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شود.
    بعد عسل و نارگیل را اضافه کرده داخل مواد ریخته هم بزنید.
    کمی بعد آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و کم کم به بقیه مواد مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی حاصل آید. توجه داشته باشید که خمیر به دست آمده کمی چسبنده است.
    با یک قاشق مرباخوری از خمیر برداشته داخل نارگیل غلطانده در سینی چرب شده قرار داده و در فر با حرارت 180 درجه حدود 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا طلایی شود.
    بعد از پخت نیمی از بیسکوییت ها را در شکلات آب شده بزنید و روی آنرا با پودر پسته یا ترافل تزیین کنید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #قرابیه_ارده

    ارده. 200 گرم
    روغن مایع 80 گرم
    پودر قند 150 گرم
    پودر هل یا وانیل 1/2 قاشق چایخوری
    آرد حدودا 360 گرم

    فر را با دمای 180 از 15 دقیقه قبل گرم کنید کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته کنار بزارید. ارده و پودر قند و روغن مایع و پودر هل را با هم مخلوط کرده ارد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید. تا حدی ارد بزنید که خمیر جمع بشه ممکنه زیاد بیاد بستگی به جنس اردها داره ارد اضافه نزنید. در اخر خمیر منسجم و نرمی به دست میاد از خمیر گلوله هایی اندازه گردو یا 20 گرم جدا کنید در دست گرد کرده با کمی فاصله داخل سینی بچینید به مدت 15 دقیقه تا زمانی که زیر شیرینی طلایی بشه میتونید بعد از خنک شدن کامل روی قرابیه ها پودر قند بپاشید
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ #فرنی_پرتقالی

    مواد لازم:
    وانیل: کمی
    کره: ۲۵ گرم
    شکر: ۴ قاشق سوپخوری
    آب پرتقال: (با تکه های پرتقال) نصف پیمانه
    شیر: ۱ لیوان
    آرد برنج: ۲ قاشق سوپخوری
    زرده تخم مرغ: ۱ عدد

    طرز تهیه:
    همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .

    در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .#شیرینی_فلورنتیس_بادامی
    @shirini100
    شکر ۱۷۵ گرم
    عسل ۷۵ گرم
    کره ۱۲۰ گرم
    خامه ۱۵۰ میلی لیتر
    بادام پرک ۲۰۰ گرم
    رنده پوست پرتقال ۱ عدد
    شکلات تلخ ۲۰۰ گرم

    خامه و شکر و عسل و کره را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که شکر حل شود قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بجوشد بادام و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و۳ تا ۵ دقیقه دیگر هم بزنید قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته مواد آماده شده را کف آن بریزید و پهن کنیدو به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خنک شوند به صورت دلخواه برش زده و شکلات تلخ را آب کنید و روی برشهای آماده شده بریزید.
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #کیک کشمشی ⁣⁣⁣⁣
    ارد ۲۵۰ گرم⁣⁣⁣⁣
    شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم⁣⁣⁣⁣
    تخم مرغ درشت ۳ عدد⁣⁣⁣⁣
    وانیل یک چهارم ق چ⁣⁣⁣⁣
    ماست ۱۲۰ گرم(ترجیحا ماست پرچرب و کم آب)⁣⁣⁣⁣
    روغن مایع ۱۲۰ گرم⁣⁣⁣⁣
    بیکینگ پودر ۲ ق مرباخوری⁣⁣⁣⁣
    کشمش پلویی ۱۰۰ گرم⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    تخم مرغ و وانیل شکر و با همزن چیزی حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه⁣⁣⁣⁣
    بعد روغن مایع رو اضافه کنید و حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید ⁣⁣⁣⁣
    ماست و هم اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید ⁣⁣⁣⁣
    ۲ ق از ارد و بردارید⁣⁣⁣⁣
    مابقی ارد و بیکینگ پودر و مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید ⁣⁣⁣⁣
    کشمش و با ۲ ق از اردی که داشتیم مخلوط کنید و به موادمون اضافه کنید.⁣⁣⁣⁣
    قالب مورد نظر و چرب و آردپاشی کنید یا کاغذ روغنی قرار بدید.⁣⁣⁣⁣
    مواد و داخل قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت قرار بدید⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #کیک وانیلی باسس کاراملی

    3عددتخم مرغ،1پ شکرو1 ق.چ وانیل رو بادورتندهمزن حسابی میزنیم تا کرم رنگ وکشداربشه،2/3پ روغن و50gکره آب شده رو اضافه میکنیم،کمی هم میزنیم،بعد2/3پ شیررو اضافه کرده ودوباره هم میزنیم، درآخر2پ آرد و2ق.چ بکینگ پودر رو که سه بارباهم الک کردیم بهش اضافه میکنیم، بادورکند همزن درحد مخلوط شدن میزنیم،مایه کیک رو تو قالب چرب شده میریزیم،میذاریم توفرازقبل روشن شده بادمای۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه
    اجازه میدیم خنک شه سپس ازقالب خارج میکنیم وسس کاراملی رو روی کیک میریزیم
    #سس_کاراملی:
    واسه درست کردن سس کاراملی یک لیوان شکر رو توی قابلمه میریزیم وروی حرارت کم میذاریم تا شکرآب بشه، نباید اولش باقاشق هم بزنید فقط قابلمه روتکون بدین،وقتی شکرآب شد باقاشق چوبی هم میزنیم تاکاملا یکدست شه،۷۰گرم کره رو اضافه میکنیم وهم میزنیم، درآخر۲۰۰گرم خامه صبحانه ونوک ق چ وانیل بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست شه،سس کاراملی فوق خوشمزه ما آمادس😋
    میتونید باقیموندشو تویخچال نگهداری کنید وموقع استفاده بنماری کنی
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    #موس_شكلاتي
    ٢٠٠ گرم شكلات تخته اي شيرين
    ١٥٠ گرم خامه قناديِ ( ميتونين از خامه صبحانه هم به همين مقدار استفاده كنيد فقط بايد مقدار شكري ك ميريزين بيشتر باشه )
    شير ٢ ليوان ( دسته دار فرانسوي )
    ژلاتين ٢ ق غذاخوري
    شكر 7ق.غ
    وانيل نوك قاشق مرباخوري
    پودركاكائو ٢ قاشق غذاخوري
    ١ عدد زرده تخم مرغ
    ابتدا شكلات رو بن ماري ميكنيم بعد شير رو روي حرارت گرم كرده خامه رو اضافه وقتي خامه اب شد پودر كاكائو و وانيل و اضافه وقتي حل شد شكلات بن ماري شده و هم ميزنيم با حرارت ملايم تا كاملا يك دست بشه ( ترجيحا با همزن دستي هم بزنيد ) بعد هم شكر و زرده رو باهم زن ميزنيم تا كاملا مخلوط شه و به مايع كه روي حرارت هست اضافه ميكنيم وقتي شكر حل شد از روي حرارت برداشته ژلاتين رو با نصف ليوان اب بن ماري كرده بوديم بهش اضافه و داخل قالب يا هر چيزي ك دوست داريم سرو كنيم ميريزيم
    من توي اين عكس داخل ليوان ريختم و اين مقدار دسر همين مقدار ليوان داخل تصوير شد ٣ ساعت در يخچال نگه ميداريم تا ببنده بعد روش كيك شكلاتي و شكلات رنده شده و گردو خرد شده ريختم و نوش جان ميكنيم
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    کیک چای و ارده و شیره😋 کیک چای ، ارده و شیره خرما یا شیره ی انگور😋
    استکان استفاده شده استکان کمر باریک(۸۰ گرم)

    3 عدد تخم مرغ
    1 لیوان شکر
    1 استکان روغن
    1 استکان چای سرد (می توانید از اب استفاده کنید)
    1 استکان ارده
    1 استکان شیره خرما
    1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری
    1 بسته پودر بیکینگ یا یک قاشق غذاخوری سر صاف
    3 لیوان آرد (اندازه لیوان 200 میلی لیتر ۳/۴ لیوان دسته دار فرانسوی خودمان)

    طرز تهیه آن: شکر ووانیل و تخم مرغ ها را با همزن به مدت 3تا 4 دقیقه بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود .سپس شیره خرما و یا انگور ، چای ، ارده و روغن را اضافه کرده و آنها را با همزن دستی مخلوط کنید. مواد خشک را اضافه کنید (ارد و بکینگ) و آنها را با همزن دستی مخلوط کنید قالب را چرب و ارد پاشی کنید و مخلوط را بریزید داخل قالب.
    2-3 قاشق غذاخوری را از مخلوط کیک جدا کرده و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 1 قاشق مربا خوری روغن را مخلوط کرده و روی مواد سفید بریزید و طرح بدید ، توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه البته زمان و درجه به فرتون بستگی داره#میلک_شیک_شکلاتی🍹🍫🍹🍭🍥
    @shirini100
    بستنی شکلاتی ۳ اسکو
    شیر ۶۰ میلی لیت
    کره بادام زمینی ۳ ق
    موز رسیده ۱ عد
    نمک ۱/۴ ق
    خامه برای تزیی

    همه مواد را به مدت ۲ دقیقا در بلندر با هم مخلوط کنید در لیوان ریخته با خامه تزیین کنید و سرو کنیدنچدغرپ
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    دستور پخت ایزومالت یاهمون ابنبات
    یاکاسه شکری
    400گرم شکر
    160گرم آب
    90گرم گلوکز
    💖💖💖💖💖💖
    مـــــوادراهم بزنید تاکامــــلأ مخلوط شود
    سپــــــس روی حرارت قـــــــراردهیـــد
    تابه درجــــــــه ی۱۵۰ درجــــــه ی سانتیگراد برسد....
    دوستانیکه دماسنج مایعات ندارند میتوانند نوک قاشق را به مواد بزنند وروی بشقاب بکشند اگرمثل نبات سریع سفت شداوکی است ویااینکه منظوراز۱۵۰ درجه ی سانتیگراداینکه
    دستورتون ابکی نباشه یعنی انقدربزارین بجوشه که مثل شیره ای شد دستورتون اماده س
    اون لحظه میتوانید رنگ مورددلخواه خودرا اضافه کنید
    💖💖💖💖💖💖
    آبنبات یاایزومالت را روی بادکنک هایی که ازقبل بااب سرد پرکردین وداخل لیوان قراردادین بریزین تا فرم بگیرد
    .......
    نکتــــــــه ی مهــــــــــــــــــم؟
    بادکنک هارا کاملا بااب پــــــــرکنین تاهیچ گونه هوایی نداشته باشد
    💖💖💖💖💖💖
    اصلا هم سخت نیست باحوصله بدون هیچ عجله ای وباصبر انجام بدین ان شالله که به نحواحسن درست کنین وکارکنین
    خداپشت وپناه تک تک شماها
    برگرفته از پیج رضا شکاری
     

    Reyhanehghassemii

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2021/01/14
    ارسالی ها
    1,912
    امتیاز واکنش
    1,416
    امتیاز
    467
    ‍ شیرینی برنجی

    ‍ آرد برنج 1 و 1/2 لیوان .
    پودر قند 3/4 لیوان .
    تخم مرغ 1 عدد .
    گلاب 1/4 لیوان
    روغن جامد یا روغن کرمانشاهی یا کره 3/4 لیوان
    تخم خرفه مقداری برای تزیین



    طرز تهیه : زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، پودر قند را الک کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس زرده تخم مرغ و روغن جامد را به پودر قند اضافه و مخلوط کنید ( روغن را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کناری قرار دهید تا روغن سرد شود سپس اضافه کنید ).



    گلاب و آرد برنج را به مایه شیرینی اضافه و خوب مخلوط کنید ، سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس سفیده های تخم مرغ را به مایه شیرینی اضافه کنید و آرام مخلوط نمایید تا یکدست شود.



    روی کاسه را بپوشانید و 24 ساعت خمیر را داخل یخچال استراحت دهید ، پس از این مدت زمان خمیر را از یخچال خارج کنید ، تکه های کوچکی از خمیر بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید.

    داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را با فاصله داخل سینی بچینید ، روی شیرینی ها با مهر مخصوص شیرینی یا ابزار طرح بزنید و تخم خرفه بپاشید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ( بدلیل تفاوت دمای فرها پس از 20 دقیقه شیرینی را چک کنید ).

    نکته ها : بدلیل اینکه انواع آرد برنج در جذب رطوبت متفاوت هستند ممکن است آرد کمتر یا بیشتری نیاز باشد ، تا حدی آرد اضافه کنید که بتوانید با دست به خمیر شکل دهید ، گلاب بیش از اندازه اضافه نکنید چون شیرینی خشک میشود.
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    587
    بالا