*انواع ترشیجات*

  • شروع کننده موضوع Zahra_rad
  • بازدیدها 420
  • پاسخ ها 21
  • تاریخ شروع

Zahra_rad

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2019/02/21
ارسالی ها
3,789
امتیاز واکنش
8,283
امتیاز
827
سن
21
محل سکونت
Shiraz
مواد لازم
  • فلفل سبز تند یا شیرین :نیم کیلو
  • سرکه :یک کیلو
  • نمک : به مقدار لازم
  • سیر : 2 بوته متوسط
  • ریحان و ترخون: چند شاخه
pepper-pickle-1.jpg


طرز تهیه ترشی فلفل
برای درست کردن ترشی با فلفل ابتدا فلفل ها را با آب سرد بشویید. با دستمال تمیز آن ها را بخوبی خشک نماید. برای تهیه ترشی فلفل بهتر است دم فلفل ها رو جدا نکنید، تا ترشی ظاهر زیباتری داشته باشد.

felfel.jpg


در این مرحله از طرز تهیه ترشی فلفل, 3 لیوان آب را به همراه 2 قاشق نمک درون قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد. بعد آب جوشیده را کنار گذاشته تا سرد شود و فلفل های شسته شده را به آب نمک ولرم اضافه کنید. برای مدت زمان 72 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از 72 ساعت درون آبکش ریخته تا آب اضافی آن خارج شود و فلفل ها را به کمک یک خلال کمی سوراخ می کنیم تا رطوبت آن ها خارج شوند و درون بطری شیشه ای درب داری قرار دهید.

سیر را به همراه ترخون و ریحان تمیز بشویید و روی پارچه ای قرار دهید تا کاملا خشک شود. و در لابه لای فلفل ها اضافه کنید.

d7444cdb2f170fdc0b5d7aeb16e5f355.jpg


بعداز پر شدن کامل شیشه سرکه را بر روی فلفل ها بریزید و اجازه دهید تا درب بطری به مدت یک روز باز بماند. بعد از یک روز درب بطری را محکم بندید و بطری را به مدت 8 تا 12 روز داخل یخچال قرار دهید.

onlineimageresize_com_pepperpickle3.jpg


papper.jpg




نکات طلایی برای تهیه ترشی فلفل
  • توجه داشته باشید که ظرف ترشی رطوبت نداشته باشد که باعث کپک زدن ترشی می شود.
  • مدت ماندگاری این ترشی7 ماه می باشد و بعداز این مدت زمان ترشی شروع به تجزیه شدن در سرکه می کند و کم کم فلفل ها بافت خود را از دست می دهند.
  • گذاشتن ترشی در آب نمک ولرم به این خاطر است تا تلخی فلفل گرفته شود.
  • فلفل های زده دار را قبل از تهیه ترشی از فلفل های سالم جدا کنید.
  • برای خوش طعم شدن
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    می توانید مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید.
 
  • پیشنهادات
  • Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    طعم ترش لیموی تازه، طرفداران زیادی دارد. علاوه بر اینکه شما می توانید لیموی تازه را برش داده و از آب آن در انواع غذاها و بر روی سفره ی خود از آن بهره ببرید، می توانید با درست کردن ترشی لیمو از ماندن و کهنه شدن لیموها در یخچال جلوگیری کرده و همیشه طعم تازه و ترش آن را در اختیار داشته باشید. طرز تهیه ترشی لیمو ترس بسیار ساده است و زمان زیادی از شما نمی گیرد.


    Pickled-Lemon-3.jpg


    معمولا ترشی ها، پای ثابت سفره های ماست، همچون
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و… . ترشی لیمو دارای طعم ترش طبیعی و منحصر به فردی می باشد که درست کردن آن خالی از لطف نیست و از مزه ی ترش آن می توان به همراه انواع غذاها لـ*ـذت برد.
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    در روش های متفاوتی که افزودنی های آن مانند سیر، فلفل تند، سیاه دانه، زیره و… با یکدیگر متفاوت اند، تهیه می گردد. با یکی از روش های درست کردن ترشی لیمو که بیشتر در عربستان رایج می باشد، در خدمت شما هستیم.

    مواد لازم:
    • لیموی تازه: 500 گرم
    • فلفل تند قرمز: 3 عدد
    • زردچوبه: یک قاشق غذاخوری
    • نمک: یک و نیم قاشق غذاخوری
    طرز تهیه ترشی لیمو:
    Pickled-Lemon.jpg


    در این ترشی برای اینکه تلخی لیموها کمی گرفته شود. بعد از شستن لیمو ها، آن ها را یک روز در دمای اتاق قرار دهید. بعد از آن لیمو ها را به قطعات دلخواه برش دهید و هسته آن ها را جدا نمایید.

    Pickled-Lemon-1.jpg
    لیمو ترش را در ظرفی همراه با زردچوبه، فلفل قرمز و نمک مخلوط می نماییم و می گذاریم به مدت سه روز در دمای اتاق بماند، روی ظرف را با پارچه ای تمیز ببندید و هرچند وقت یک بار هم بزنید. بعد از این مدت لیمو ها آب می اندازند و آب غلیظی بدست می دهند، سپس مواد را درون ظرف شیشه ای مورد نظر خود بریزید و در آن را ببندید و بگذارید در جای گرم به مدت یک ماه تا ترشی لیمو برسد. اگر در یخچال قرار دهید، ترشی دیرتر می رسد. در طرز تهیه ترشی لیمو می توانید آب نصفی از لیموها را بگیرید و با بقیه لیموها و مواد دیگر مخلوط نماید.
    Pickled-Lemon-4.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ترشی ها از جمله چاشنی های خوش طعمی می باشند که انواع مختلفی دارند که شما عزیزان می توانید با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده انواع ترشی های مخصوص به هر فصل را تهیه نمایید. ترشی پیاز یکی از انواع ترشی های متفاوت و خوشمزه است که در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی پیاز آشنا می کنیم.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    ، ترشی پیاز و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    از انواع ترشی هایی می باشند که طعمی بسیار خاص و ظاهری متفاوت نسبت به سایر ترشی ها دارند که شما همراهان عزیز و گرامی می توانید این ترشی های خوشمزه را در کنار اعضای خانواده خود به همراه غذاهای پلویی و گوشتی میل نمایید و از طعم آن ها لـ*ـذت ببرید.

    tarz-tahiye-torshiye-piaz-8.jpg


    مواد لازم
    • پیاز ریز : یک کیلوگرم
    • سرکه : به میزان لازم
    • نعنا : به میزان لازم
    • سیر : 250 گرم
    • نمک : به میزان لازم
    طرز تهیه ترشی پیاز
    برای درست کردن ترشی پیاز، ابتدا پیاز ها را داخل آب خیسانده تا پوست آن ها راحت تر کنده شود سپس آن ها را پوست کنده و خوب بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شوند.

    tarz-tahiye-torshiye-piaz-9.jpg


    tarz-tahiye-torshiye-piaz-7.jpg


    سیر را پوست کنده و نعناع را نیز خوب بشویید و به همراه سیر آن را کاملا ریز می کنیم. شیشه ای مناسب را که از قبل شسته و کاملا خشک کرده اید را بردارید و مخلوط سیر و نعناع را داخل آن بریزید پس از آن یک ردیف پیاز را بچینید و کمی نمک روی آن بریزید و این کا را تا پایان اتمام پیاز ها انجام دهید. سپس سرکه را نیز به آن ها اضافه کرده و شیشه را پر کنید به طوری که سرکه روی تمام پیاز ها را بپوشاند.

    tarz-tahiye-torshiye-piaz-4.jpg


    tarz-tahiye-torshiye-piaz-10.jpg


    tarz-tahiye-torshiye-piaz-1.jpg
    tarz-tahiye-torshiye-piaz-6.jpg


    نکات طلایی در تهیه ترشی پیاز
    • ظرف ترشی را با دقت شسته و آن را کاملا خشک نمایید زیرا آب سبب کپک زدن ترشی می شود.
    • برای جلوگیری از خراب شدن ترشی آن را از تابش نور خورشید دور نگه دارید و بهتر است که آن را در جای خنک قرار دهید.
    • شما می توانید در طرز تهیه ترشی پیاز از سبزی و سرکه های دیگری نیز استفاده نمایید.
    • بهتر است ترشی را به مدت 2 روز در دمای محیط قرار داده تا پیازها ترد شوند.
    • شما می توانید از هر نوع پیازی ( سفید و یا قرمز ) برای این کار استفاده نمایید.
    tarz-tahiye-torshiye-piaz-3.jpg


    tarz-tahiye-torshiye-piaz-5.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ترشی از انواع چاشنی های خوشمزه و خوش طعم است و انواع مختلفی دارد. ترشی فلفل سبز از انواع ترشی ها با طعم متفاوت و ایده آل است در طرز تهیه ترشی فلفل سبز از فلفل سبز شیرین و نمک و ترخان و سرکه و سیر و ادویه ترشی و پودر فلفل قرمز استفاده می شود.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و ترشی فلفل سبز از انواع ترشی ها با طعم متفاوت هستند و شما می توانید این نوع ترشی ها را با انواع پلو ها و غذاهای گوشتی میل کنید.

    Recipe-pickled-green-pepper-7.jpg


    مواد لازم
    • فلفل سبز شیرین : 500 گرم
    • ترخان : 2 شاخه
    • نمک : 5 قاشق غذاخوری
    • سرکه : به میزان لازم
    • ادویه ترشی : به میزان لازم
    • فلفل قرمز : 1/2 قاشق غذاخوری
    • سیر : 7 حبه
    طرز تهیه ترشی فلفل سبز
    در روش تهیه ترشی فلفل سبز ابتدا فلفل ها را به خوبی بشویید سپس فلفل سبزها را با پارچه تمیزی خشک کنید. سپس نمک را به همراه 6 قاشق غذاخوری آب در قابلمه ای مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و مقداری از آب تبخیر شود و بعد از مدت زمان 7 دقیقه قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و قابلمه را در گوشه ای قرار دهید تا مخلوط آب و نمک به خوبی خنک شود.
    فلفل سبز های خشک شده را درون آب و نمک سرد شده بریزید و درب ظرف را ببندید و ظرف را به مدت 48 ساعت در یخچال قرار دهید تا تلخی فلفل سبز ها به خوبی از بین برود. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی فلفل سبز بعد از مدت زمان ذکر شده فلفل ها را آبکش کنید و با کمک دستمال تمیزی فلفل سبز ها را خشک کنید و روی فلفل ها را کمک سوزن و یا خلال دندان سوراخ کنید تا رطوبت آن ها از بین برود.

    Recipe-pickled-green-pepper-2.jpg

    سپس فلفل ها را در ظرف شیشه ای درب داری قرار دهید و چند حبه سیر و مقداری ترخان در شیشه بریزید سپس فلفل سبزهای خشک شده را درون شیشه بریزید.

    Recipe-pickled-green-pepper-4.jpg


    روی فلفل ها مقداری فلفل قرمز و ادویه ترشی بریزید و سپس روی فلفل سبز ها را با کمک سرکه پر کنید.

    Recipe-pickled-green-pepper-1.jpg


    نایلونی را روی درب بطری شیشه ای قرار دهید و درب ظرف را به خوبی ببندید و ظرف را به مدت 10 تا 7 روز در یخچال قرار دهید.

    Recipe-pickled-green-pepper-3.jpg


    Recipe-pickled-green-pepper-5.jpg


    نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل و دلخواه
    • می توانید برای درست کردن ترشی فلفل سبز از فلفل قرمز شیرین نیز استفاده کنید که در این صورت بهتر است از مقدار مساوی فلفل قرمز و فلفل سبز استفاده شود.
    • برای خوش طعم شدن ترشی فلفل می توانید مقداری پودر سیر و موسیر به آن اضافه کنید.
    • توجه داشته باشید که ظرف شیشه ای ترشی و فلفل و ترخان ها باید رطوبتی نداشته باشند تا از کپک زدن ترشی جلوگیری شود.
    Recipe-pickled-green-pepper-6.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ترشی از انواع چاشنی های خوش طعم است که انواع مختلفی دارد و شما می توانید با توجه به ذائقه خود و افراد خانواده تان ترشی های مختلفی را برای فصل پاییز و زمستان تهیه کنید. ترشی لیمو ترش از انواع ترشی هایی است که بدون سرکه تهیه می شود و طرز تهیه ترشی لیمو ترش در منزل بسیار راحت و آسان است.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و ترشی لیمو ترش از انواع ترشی ها با طعم متفاوت هستند و شما می توانید این ترشی های خوشمزه را در کنار انواع غذای های گوشتی و پلو ها میل کنید.

    How-to-prepare-pickled-lemons-2.jpg


    مواد لازم
    • فلفل تند قرمز : 3 عدد
    • لیموی تازه : 500 گرم
    • فلفل دلمه ای رنگی : 1 عدد
    • نمک : 1.5 قاشق غذاخوری
    • زردچوبه : 1 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه ترشی لیمو ترش
    ابتدا لیموها را بشویید و آن ها را به مدت 1 روز در جایی قرار دهید تا آبشان برود.

    How-to-prepare-pickled-lemons-4.jpg


    سپس لیمو ترش ها را خرد کنید و آن ها را به 6 قسمت تقسیم کنید هسته های لیمو ترش را بیرون آورید زیرا هسته ها باعث تلخ شدن ترشی می شوند.

    How-to-prepare-pickled-lemons-1.jpg
    How-to-prepare-pickled-lemons-5.jpg


    در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی لیمو ترش تکه های لیمو را داخل ظرف مناسبی بریزید و فلفل قرمز و زردچوبه و نمک را هم بر روی لیمو ترش های تکه شده قرار دهید سپس یک پارچه تمیز بر روی ظرف بکشید و به مدت 3 روز ترشی لیمو ترش را بیرون از یخچال قرار دهید و گهگاهی مواد ترشی را با کمک قاشق هم بزنید توجه داشته باشید قاشقی که مواد ترشی را با آن هم می زنید باید حتما به طور کامل خشک باشد. بعد از گذشت 3 روز آب غلیظی بر روی ترشی ایجاد می شود سپس باید ترشی لیمو ترش را درون ظرف مناسبی که برای ترشی در نظر گرفته اید بریزید و در ظرف را به طور محکم ببندید و اجازه دهید تا ترشی به خوبی برسد. ترشی لیمو ترش را اگر در یخچال و جای خنک قرار دهید بعد از چند ماه می رسد و اگردر جای گرم قرار دهید بعد از یک ماه می رسد و قابل مصرف است.

    How-to-prepare-pickled-lemons-6.jpg


    نکات طلایی برای تهیه ترشی لیمو ترش
    • ترشی لیمو ترش سرکه ندارد و برای افرادی که نمی توانند از ترشی های دیگر مصرف کنند بسیار مناسب است.
    • تندی ترشی لیمو ترش را می توانید با توجه به ذائقه خود کم و یا زیاد کنید.
    • ترشی لیمو ترش با انواع غذا های گوشتی و پلو ها لذیذ است.
    • ترشی لیمو ترش بسیار تند است و در عربستان تهیه می شود.
    How-to-prepare-pickled-lemons-3.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    یکی از انواع چاشنی های مورد علاقه هر ایرانی ترشی است که در فصل زمستان از این چاشنی استفاده می شود. ترشی گوجه فرنگی نوعی ترشی خوشمزه است که به روش راحتی می توانید آن را تهیه کنید, طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی را در این مطلب ملاحظه خواهید کرد.

    ترشی های مختلفی نظیر
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و ترشی گوجه فرنگی و …. را می توانید در منزل تهیه کنید. خواص گوجه فرنگی برای بدن بسیار زیاد است و با گوجه فرنگی می توانید ترشی خوشمزه ای را تهیه کنید.

    How-to-prepare-pickled-tomatoes-3.jpg

    مواد لازم
    گوجه ریز سفت و تازه : 1 کیلوگرم
    سرکه : 1 لیوان
    نمک : به میزان لازم
    آب جوشیده سرد : 2.5 لیوان
    نعناع خشک : به میزان لازم

    How-to-prepare-pickled-tomatoes-2.jpg


    How-to-prepare-pickled-tomatoes-4.jpg


    طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی
    گوجه ها را باید از نوع سفت و ریز و قرمز انتخاب نمایید و سپس گوجه فرنگی ها را بشویید و آن ها را در درون بطری شیشه ای مناسبی بریزید و سپس آب و نمک و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را در درون قابلمه ای بجوشانید و بعد از این که مخلوط این مواد خنک شدند آن ها را بر روی گوجه فرنگی ها بریزید و نعنا خشک را هم به بطری های گوجه فرنگی اضافه کنید و سپس درب بطری را ببندید و بطری را در جای خنک نگهداری کنید, ترشی گوجه بعد از 10 روز آماده خوردن می شود.
    توجه داشته باشید که برای طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی نباید از سرکه خالص استفاده کنید و نمک این ترشی را باید بیشتر بریزید تا گوجه ها بیش از حد له نشوند و ظاهر آن ها حفظ شود.

    How-to-prepare-pickled-tomatoes-1.jpg


    لطفااا لایک کنید:aiwdffan_light_blum:
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    آلبالو از انواع میوه های خوشمزه فصل تابستان است که در این فصل بازار داغی دارد و بیشتر کدبانوها تمایل دارند که این میوه خوشمزه را برای بقیه فصول سال نیز نگهداری کنند, یکی از بهترین روش ها برای نگهداری آلبالو تهیه ترشی آن است که طرز تهیه ترشی آلبالو در منزل به راحتی امکان پذیر است.

    ترشی از انواع خوردنی های خوشمزه است که با برخی از میوه ها و سبزیجات می توانید ترشی های خوش طعم و خوشمزه ای را تهیه کنید.
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و ترشی آلبالو از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار هستند که بهتر است هر کدبانویی طرز تهیه این نوع ترشی ها را یاد بگیرد.

    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-10.jpg


    طرز تهیه ترشی آلبالو در منزل
    برای تهیه انواع ترشی ها باید نکاتی را رعایت کنید تا بتوانید ترشی های خوشمزه و خوش طعمی را در منزل تهیه کنید. در مطالب زیر قصد داریم تا شما را با روش درست کردن ترشی آلبالو در خانه به همراه نکات طلایی برای ایجاد طعم بهتر ترشی آشنا خواهیم ساخت.

    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-11.jpg


    مواد لازم
    آلبالو : 1 کیلوگرم
    نمک : به میزان لازم
    سرکه سفید : به میزان لازم

    دستور تهیه ترشی آلبالو
    در مرحله اول طرز تهیه ترشی آلبالو ابتدا آلبالو ها را تمیز کنید. سپس آن ها را بشویید و مقداری نمک بر روی آلبالوها بپاشید و اجازه دهید که آلبالوها کاملا خشک شوند.

    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-6.jpg


    بعد از اینکه آلبالوها به خوبی خشک شدند، آن ها را در درون بطری های شیشه هایی که استریل شده اند بریزید. و سپس روی آلبالوها را با کمک سرکه پر نمایید. توجه داشته باشید که میزان سرکه باید تا حدی باشد که روی آلبالوها را بگیرد بعد از پر کردن شیشه های ترشی با سرکه سفید درب شیشه ها را محکم ببندید. و سپس ظرف ترشی را در درون یخچال نگهداری کنید تا ترشی به خوبی جا بیفتد.

    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-9.jpg


    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-5.jpg


    روش استریل کردن شیشه ترشی
    برای استریل کردن شیشه ترشی آلبالو ابتدا باید شیشه ها را به خوبی بشویید و در کف قابلمه ای بزرگ یک حوله ضخیم قرار دهید و شیشه های ترشی را بر روی حوله قرار دهید سپس یک دستمال تمیز بین شیشه ها قرار دهید تا به هنگام جوشیدن آب شیشه ها به یکدیگر نخورند و از شکستن آن ها جلوگیری شود. بعد از قرار دادن پارچه در لا به لای شیشه ها قابلمه را پر از آب سرد کنید توجه داشته باشید که میزان آب باید به اندازه ای باشد که روی سطح شیشه ها را بپوشاند. در مرحله بعدی استریل کردن شیشه های ترشی قابلمه حاوی شیشه های ترشی را بر روی حرارت گاز با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه قرار دهید و اجازه دهید که آب به دمای جوش برسد بعد از مدت زمان ذکر شده شعله گاز را خاموش کنید و بعد از خنک شدن شیشه های ترشی آن ها را بر روی پارچه تمیزی به صورت وارونه قرار دهید تا به خوبی خشک شوند.

    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-2.jpg


    سپس می توانید بعد از خشک شدن شیشه ها آن ها را با مواد ترشی آلبالو پر کنید و سپس درب شیشه ها را به خوبی ببندید و شیشه های ترشی را به مدت 30 دقیقه دیگر با کمک آب جوش بجوشانید و پس از مدت زمان ذکر شده شیشه ها را از درون آب بیرون آورید تا به خوبی نمک شوند و سپس شیشه های ترشی را در درون یخچال قرار دهید.

    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-3.jpg
    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-7.jpg


    نکات طلایی برای تهیه ترشی آلبالو
    1. بعد از گذشت چند روز از درست کردن ترشی آلبالو حتما ترشی را بچشید تا از میزان مناسب نمک ترشی مطمئن شوید.
    2. در طرز تهیه ترشی آلبالو بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید.
    3. ترشی آلبالو را می توانید به مدت 1 سال در درون یخچال قرار دهید.

    How-to-prepare-pickled-sour-cherry-4.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    انبه یکی از میوه هایی است که در مناطق گرم رشد می کند و می توانید با آن ترشی تهیه کنید. ترشی انبه دارای خواص بی شماری برای بدن است و به دفع سنگ کلیه کمک می کند و برای افراد بی اشتها این ترشی اشتها آور است. ترشی انبه با روش های متفاوتی تهیه می شود که در این مطلب بهترین روش طرز تهیه ترشی انبه به صورت
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    را مشاهده خواهید کرد.

    در روش تهیه ترشی انبه می توانید از آبلیمو و دارچین و هل نیز استفاده نمایید که این مواد ترشی انبه را خوش طعم تر و خوشمزه تر می کنند. ترشی انبه مانند
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و … بسیار خوشمزه است و می توانید این ترشی را در کنار برخی از غذا ها میل کنید.

    How-to-prepare-pickled-mango-6.jpg


    مواد لازم
    انبه درشت : 2 عدد
    نمک : به میزان لازم
    تمبر هندی : 1 بسته
    تخم آسیاب شده گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
    سرکه : 1 پیمانه
    سیاه دانه : 2 قاشق مرباخوری
    فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری
    دارچین : 1 قشاق چای خوری

    طرز تهیه ترشی انبه
    در مرحله اول طرز تهیه ترشی انبه ابتدا انبه ها را به خوبی بشویید و هسته آن ها را جدا کنید.

    How-to-prepare-pickled-mango-4.jpg
    How-to-prepare-pickled-mango-5.jpg


    سپس تمبر هندی را در درون سرکه به خوبی حل نمایید و مخلوط سرکه و تمبر هندی را از درون صافی عبور دهید.

    How-to-prepare-pickled-mango-3.jpg


    در مرحله بعدی تهیه ترشی انبه مخلوط سرکه و تمبر هندی را به همراه انبه ها در درون مخلوط کن بریزید بعد از این که این مواد با یکدیگر مخلوط شدند فلفل و سایه دانه و نمک و دارچین را به همراه تخم گشنیز آسیاب شده به مخلوط مواد ترشی انبه اضافه کنید و ترشی را در درون بطری شیشه ای مناسبی بریزید.

    How-to-prepare-pickled-mango.jpg
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    ترشی کلم قرمز نوعی ترشی خوشمزه است که طرز تهیه بسیار راحت و آسانی دارد در ادامه این مطلب شما دوستان عزیز را با طرز تهیه ترشی کلم قرمز خوشمزه و خوش طعم آشنا خواهیم کرد.

    ترشی ها انواع مختلفی دارند نظیر
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و … یکی دیگر از انواع ترشی های لذیذ ترشی کلم قرمز است که این ترشی را می توانید به همراه انواع غذا های گوشتی سرو کنید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    مواد لازم
    کلم قرمز : 1 عدد
    سرکه سفید : به میزان لازم
    پودر فلفل قرمز : به میزان لازم
    نمک : 3 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز
    در روش درست کردن ترشی کلم قرمز ابتدا کلم قرمز را در اندازه های معین و دلخواه خودتان در درون ظرف بزرگی خرد کنید سپس سه قاشق غذا خوری نمک بر روی کلم قرمز ها بریزید و آن ها را به خوبی هم بزنید تا نمک به خورد کلم ها برود. به مدت یک ساعت کلم قرمز ها را با نمک در گوشه ای قرار دهید تا نمک به خوبی جذب کلم قرمز ها شود سپس بعد از زمان ذکر شده کلم ها را در درون صافی بریزید و آن ها را آبکشی کنید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    بعد از اینکه آب کلم ها کمی گرفته شد آن ها را درون ظرف مورد نظر خود بریزید و مقداری سرکه و پودر فلفل قرمز بر روی کلم قرمز ها بریزید توجه داشته باشید که روی کلم قرمز ها باید به خوبی با سرکه سفید پوشانده شود. بهتر است ترشی را در درون ظروف شیشه ای نگهداری کنید تا رنگ آن تغییر نکند. درست کردن ترشی کلم قرمز به همین راحتی صورت می گیرد.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    Zahra_rad

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2019/02/21
    ارسالی ها
    3,789
    امتیاز واکنش
    8,283
    امتیاز
    827
    سن
    21
    محل سکونت
    Shiraz
    طرز تهیه ترشی بادمجان
    ترشی بادمجان ترشی لذیذ و خوش طعمی است و در مدت یک هفته پس از درست کردن این ترشی آماده خوردن می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه ترشی بادمجان را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    مواد لازم
    فلفل سبز : 10 عدد
    سیر له شده : 200 گرم
    بادمجان قلمی : 15 عدد
    نعناع خشک : 100 گرم
    سرکه انگور : 1.5 لیتر
    هویج خرد شده : 100 گرم (در صورت تمایل)

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    روش تهیه ترشی بادمجان
    در مرحله اول طرز تهیه ترشی بادمجان پوست اضافی موجود در سر بادمجان ها را با کمک چاقو از سر بادمجان جدا کنید و با کمک چاقو یک شکاف در روی بادمجان ها ایجاد کنید توجه داشته باشید که شکاف ایجاد شده نباید عمیق باشد و به پشت بادمجان ها صدمه وارد کند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    سپس بادمجان ها را در مقداری
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    و نمک و زردچوبه بخار پز کنید و بادمجان ها باید تا زمانی بخار پز شوند که به خوبی نرم شوند.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!

    در مرحله بعدی
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    بادمجان سیر له شده و نعناع خشک و هویج رنده شده را با مقداری زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید سپس در درون هر کدام از این بادمجان ها مقداری از مخلوط سیر و هویج و نعناع خشک را قرار دهید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    بعد از اینکه داخل همه بادمجان ها را پر کردید آن ها در درون ظرفی به صورت ردیف های روی هم بچینید و در لابلای این ردیف ها فلفل سبز را بریزید سپس روی همه بادمجان ها را با
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
    بپوشانید.

    Please, ورود or عضویت to view URLs content!


    نکاتی برای ایجاد طعم بهتر ترشی
    1. می توانید به جای پختن بادمجان ها در سرکه آن ها را در مقداری آب بجوشانید پختن بادمجان ها در سرکه باعث می شود تا
      Please, ورود or عضویت to view URLs content!
      از حد معمول ترش تر شود.
    2. می توانید به ازای هر یک لیتر سرکه در ترشی بادمجان 3 قاشق غذاخوری نمک و یک قاسق غذاخوری نعناع خشک در درون ظرف بادمجان ها بریزید سپس درب ظرف ببندید و در جای خشک و خنک ظرف بادمجان ها را قرار دهید.
    3. ترشی بادمجان بعد از یک هفته به طور کامل آماده است.
    4. استفاده از هویج در روش تهیه ترشی بادمجان بستگی به ذائقه خود شما دارد و اگر از هویج در درون ترشی استفاده کنید مدت زمان آماده شدن ترشی بیشتر از هفته طول خواهد کشید.
    5. اگر ترشی بادمجان را درجای خشک و خنک نگهداری کنید به مدت یکسال می توانید این ترشی را استفاده کنید.
    6. بهتر است تا وقتی که ترشی آماده نشده است درب ظرف آن را باز نکنید.
    Please, ورود or عضویت to view URLs content!
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    617
    پاسخ ها
    14
    بازدیدها
    1,310
    پاسخ ها
    9
    بازدیدها
    170
    پاسخ ها
    38
    بازدیدها
    352
    بالا