غذای ایرانی غذاها و شیرینی های محلی کرمانشاه با طعم های به یاد ماندنی

Morningstar_Tina

.
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/30
ارسالی ها
4,471
امتیاز واکنش
17,947
امتیاز
979

چلوگوشت​

چلوگوشت از پر طرفدارترین غذاهایی است که در همه جا طبخ می شود و البته دارای روشهای پخت متفاوتی است. چلو گوشت در کرمانشاه یک غذای سنتی و بومی است و برای پخت آن از برنج، گوشت ماهیچه، گلپر، چوب دارچین، تخم گشنیز، زنجبیل، برگ بو، پیاز، زرشک، فلفل سیاه استفاده می کنند و هنگام خوردن نیز به آن روغن کرمانشاهی اضافه می کنند.

خورش خلال کرمانشاهی​

مردم مهمان نواز کرمانشاه در مراسمات رسمی و جشن ها، به زیبایی هرچه تمام مهمانان خود را تکریم می کنند. یکی از اساسی ترین مواردی که کرمانشاهی ها از مهمانانشان پذیرایی میکنند و سابقه طولانی در رسوم این منطقه دارد، سرو خورشت خلال کرمانشاهی است.

این غذای بسیار خوشمزه و با ظاهر زیبا از خلال بادام، گوشت گوسفندی، زرشک سیاه، هل گلاب و زعفران استفاده می شود. مردم خوش سلیقه کرمانشاه با روغن کرمانشاهی برنج و خورش خلال را بسیار خوش رنگ و لعاب و معطر می کنند و به پذیرایی مهمانان می پردازند.

خورش خلال کرمانشاهی


آبگوشت کرمانشاهی​

آبگوشت مخصوص دیار کرمانشاه یک خوشمزه ترش دوست داشتنی است که از گذشته در میان مردم کرمانشاه طبخ می شده است. سلیقه غذایی مردم کرمانشاه گوجه سبز را از میان انبوه میوه ها برگزیده و آبگوشت کرمانشاهی را شهرت داده است.

استفاده از گوجه سبز به آبگوشت طعم ترش و خاصی می دهد. گوشت، پیاز، نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، لیموعمانی و دیگر مواد آبگوشت در کنار گوجه سبز آبگوشت کرمانشاهی را تشکیل می دهد.
 
  • پیشنهادات
  • Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    سیب پلو​

    سیب پلو از دیگر غذاهای سنتی کرمانشاهی ها می باشد که در آن سیب زمینی و برنج به عنوان مواد اصلی استفاده می کنند. طعم بی نظیر این غذا در بین مردم کرمانشاه طرفداران بسیاری دارد.

    به غیر از برنج و سیب زمینی مواد دیگری که در تهیه این غذا استفاده می شود عبارتند از:گوشت چرخ کرده، کشمش، خرما، پیاز، زعفران و کره. ترکیبی از این مواد مطمئنآ طعم بی نظیری را به ارمغان خواهد آورد. پیشنهاد می کنیم این غذا را در برنامه غذای خود بگنجانید.

    سیب پلو


    کوفته شیرین​

    غذایی محلی و بسیار خوشمزه از خانواده کوفته ها که در کرمانشاه شهرت دارد، همانند کوفته برنجی است گرد و قلمبه درآوردن آن بسیار مهم است و تجربه زیادی می طلبد.

    کرمانشاهی ها با بکار گرفتن سرکه و شکر مزه ترش و شیرین و نابی به این کوفته لذیذ می دهند. عطر، رنگ و مزه خاص کوفته بسیار اشتهاآور است. کوفته شیرین بدلیل دارا بودن گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، برنج و ادویه ها بسیار پرخاصیت و مقوی است.

    دنده کباب کرمانشاه​

    قسمت هیجان انگیز بسیاری از مراسم های مجلسی کرمانشاه خوردن دنده کباب در آن مجلس است چرا که خوردن این غذای خوش طعم و خوش آوازه به قدری دلچسب است که به سختی می توانید آن را فراموش کنید.

    چنانچه در آشپزخانه نمناک دستور پخت دنده کبابا کرمانشاهی را گفته ایم برای اینکه این غذا به خوشمزه ترین شکل ممکن پخته شود قبل از هر چیزی با مهارت هر چه تمام گوشت دنده گوسفند را مزه دار می کنند و با یک تبحر خیلی ماهرانه آن را به سیخ کشیده و کباب می کنند.

    اکثر کباب پزها بر این باورند که این کباب وابسته به نوع گوشت گوسفند می باشد و چنانچه گوشت مناسبی انتخاب شود مطمئناً طعم آن چندین برابر خوشمزه خواهد شد و این موضوع را کسانی می توانند کاملاً درک کنند که در کنار دامداران و عشایر دنده کباب سنتی خورده باشند.

    دنده کباب کرمانشاه
     

    Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    کوکوی پاغازه​

    فصل بهار، فصل رویش گیاهان سرسبز محلی می باشد که دارای خواص دارویی بسیاری می باشند که این گیاهان هم به صورت خام و هم پخته در طبخ انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از ایـن گیاهان "پاغازه" می باشد و اهالی استان از آن به روشهای گوناگون استفاده می کنند.

    پاغازه گیاهی است که دارای خواص دارویی بیشماری است و اکثراً در سفره های کرمانشاهی ها همیشه نقش به سزایی دارد که از آن غذایی همچون کوکو سبزی آماده می کنند که برای رفع التهابات روده و گوارش بسیار موثر است.

    طبخ این غذا در رستورانها محدود است و بیشتر در نمایشگاههایی که در عید نوروز برای آشنایی گردشگران با فرهنگ این سرزمین برگزار می شود ارائه می گردد. کوکوی پاغازه از ترکیب سیر، پیاز، ادویه های معطر و تخم مرغ درست می شود.

    کوکوی پاغازه



    دست پیچ کرمانشاهی نیاز به تمرین دارد تا پیچیدن آن را خوب یادگرفت. برای طبخ این غذا ترکیبی از گوشت چرخ کرده، پیاز، لپه، تخم مرغ و ادویه لازم است. سپس مقداری از مواد را برداشته و با کف دست باز کرده در وسط آن قیسی، گردو، پیاز می گذارند و بعد با انگشتان دست مواد را میپیچند و معمولا جای انگشتان هم باید روی گوشت بماند.

    هلو کباب کوفته کرمانشاهی​

    هلو کوفته کرمانشاهی از غذاهای مشهور این دیار است که در سایر استانها و شهرهای کشورمان نیز پخته می شود ولی هر کدام دارای طعم های مخصوص به آن منطقه می باشند علت نامگذاری این غذا به هلو کبابی زیاد روشن نیست شاید به علت شکل آن که در هنگام سرخ کردن باشد که به این اسم مشهور شده است.

    این غذای لذیذ از گوشت، لپه، گردو، کشمش، سیب زمینی نیم پز، رب گوجه فرنگی، تخم مرغ، پیاز سرخ شده، شکر، آبلیمو، درست می شود برای اینکه غذا خوشمزه و جا افتاده تر بشود باید وقت زیادی صرف گردد این غذا به همراه نان و سبزی خوردن سرو می گردد.

    منبع: نمناک
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا