سس ها چاشنی های محبوب غذاها

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 150
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
سس ها چاشنی های محبوب غذاها


سس یکی از چاشنی های محبوب غذاهاست که برای مزه ‌دارتر کردن غذا بکار می‌رود و در سراسر دنیا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است.


این نوع چاشنی به تنهایی مورد استعمال قرار نمی گیرد و در حقیقت به صورت مایع و یا نیمه جامد برای افزودن طعمی هر چه دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
اصل واژه سس، فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد.

انواع گوناگون سس ها
سس‌‌ها انواع گوناگونی دارند و در کشورهای مختلف به گونه‌‌های متفاوتی دیده می‌شوند:
مثلا در کشور انگلستان، سس گوشت نوعی سس سنتی محسوب می‌‌شود که معمولاً همراه با گوشت کباب شده مصرف می‌‌شود. مواد تشکیل دهنده آن، سیب زمینی، گوشت و سبزیجات پخته است.



سس سیب و سس نعناع هم همراه با گوشت مصرف می‌شوند.


سس کچاپ و سس قهوه‌ای، بیشتر با غذاهایی که سریع حاضر می‌شوند به کار می‌رود.


خردل، با هر نوع غذایی به عنوان چاشنی استفاده می‌‌شود.


کاسترد هم نوعی سس شیرین است که معمولاً همراه دسرها مصرف می‌‌شود. در چین، سس‌ها را از دانه سویا و یا لوبیا سیاه تخمیر شده همراه با انواع روغن‌های تند، تهیه می‌کنند.


sauces22.jpg


انواع سس ها


مردم آسیای جنوب شرقی مثل تایلند و ویتنام، از سس‌هایی استفاده می‌کنند که در تهیه آنها ماهی تخمیر شده به کار رفته است.



sauces23.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا