سس توت فرنگی
مواد لازم
طرز تهیه
۱. فر را روی دمای ۲۲۵ درجه قرار دهید. توت فرنگیها را دو نیم کنید و آنها را روی کاغذ فر توی سینی مخصوص فر پخش کنید. حدود ۱۵ دقیقه برشته کنید. توت فرنگیها را داخل یک غذاساز کوچک بریزید. برگ رزماری، آب لیمو و عسل را اضافه کنید. توت فرنگیها را تا زمانی که کاملا پوره شوند داخل غذاساز خرد و پوره کنید. به آرامی روغن را از طریق دریچه داخل غذاساز بریزید. نمک و فلفل را افزوده و مزه کنید.
نکات مهم
منابع: theviewfromgreatisland, kyleecooks, wholefully, blessthismessplease, kitchentreaty, dressings-sauces
مواد لازم
- توت فرنگی: ۱ پیمانه، حدود ۱۰ عدد
- برگ رزماری تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو: از ۱/۲ یک عدد لیمو
- روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
- سرکه بالزامیک سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده: مقداری برای مزه
طرز تهیه
۱. فر را روی دمای ۲۲۵ درجه قرار دهید. توت فرنگیها را دو نیم کنید و آنها را روی کاغذ فر توی سینی مخصوص فر پخش کنید. حدود ۱۵ دقیقه برشته کنید. توت فرنگیها را داخل یک غذاساز کوچک بریزید. برگ رزماری، آب لیمو و عسل را اضافه کنید. توت فرنگیها را تا زمانی که کاملا پوره شوند داخل غذاساز خرد و پوره کنید. به آرامی روغن را از طریق دریچه داخل غذاساز بریزید. نمک و فلفل را افزوده و مزه کنید.
نکات مهم
- وقتی که سس را داخل یخچال میگذارید، روغن زیتون تا حدودی بر اثر سرما منجمد میشود؛ در این صورت قبل از استفاده از آن را به دمای اتاق برسانید.
- این سس را به مدت ۲ هفته میتوان در یخچال نگهداری کرد.
منابع: theviewfromgreatisland, kyleecooks, wholefully, blessthismessplease, kitchentreaty, dressings-sauces