سالاد لوبیا ی ایتالیایی

  • شروع کننده موضوع ~Mahya~
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

~Mahya~

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/12/12
ارسالی ها
875
امتیاز واکنش
11,974
امتیاز
714
محل سکونت
یه گوشه دنیا
Createtumbnail.aspx


مواد لازم برای تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی
کرفس ۱ شاخه
هویج ۱/۲ عدد
کلم رادیشیو ۱۲۰ گرم
پیاز ۱ قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا چیتی ۶۰۰ گرم
ریحان ۱۰ گرم
روغن زیتون ۱۳۰ میلی لیتر
سرکه سفید ۸۰ میلی لیتر
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر پارمزان ۷۵ گرم
نان تست ۱۰۰ گرم
 
  • پیشنهادات
  • ~Mahya~

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/12/12
    ارسالی ها
    875
    امتیاز واکنش
    11,974
    امتیاز
    714
    محل سکونت
    یه گوشه دنیا
    طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی
    سالاد لوبیای ایتالیایی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست که یک سالاد سبک با سبزیجات ترد و تکه‌های نان برشته است.
    1- کرفس را بشویید، هویج رواپوست بگیرید و ان‌ها را به همراه کلم رادیشیو به شکل مکعب‌های نیم سانتی‌متری خرد کنید. به جای کلم رادیشیو می تونید از کلم قرمز استفاده کنید.
    2- کنسرو لوبیا را آبکش و خشک کنید.
    3- از پیاز خرد شده استفاده کنید.
    4- برگ‌های ریحان را جدا کنید و ریز خرد کنید.
    5- از برش های پنیر پارمزان استفاده کنید. برای این که برش پنیر پارمزان داشته باشید از لایه بیرونی و سفت پنیر با پوست کن چند برش جدا کنید.
    6- نان را به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری برش بزنید.
    7- کرفس را به همراه هویج، کلم رادیشیو، لوبیا، پیاز و ریحان در کاسه‌ای بریزید. روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و فلفل سیاه را به ان‌ها اضافه کنید. سالاد را برای ۲ ساعت در درمای اتاق کنار بذارید.
    8- برش‌های پنیر پارمزان را در یک و نیم لیتر آب سرد بریزید و برای ۱ ساعت روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید. ان‌ها را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شوند.
    9- فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مکعب‌های نان را در سینی فر بریزید و برای ۲۰ دقیقه در فر برشته کنید. هر چند دقیقه نان‌ها را کمی هم بزنید تا یکدست برشته بشن.
    10- سالاد را در بشقاب ها بکشید، چند قاشق از آب سرد شده برش‌های پارمزان روی سالاد بریزید. مقداری تکه‌های نان و برش‌های پنیر پارمزان روی سالادها بگذارید و سرو کنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    تاپیک قبلی
    تاپیک بعدی
    بالا