دستور پخت سس‌های رنگارنگ سالاد؛ هر سلیقه، یک سس

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 241
  • پاسخ ها 20
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
سس توت فرنگی


انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



مواد لازم


  • توت فرنگی: ۱ پیمانه، حدود ۱۰ عدد
  • برگ رزماری تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: از ۱/۲ یک عدد لیمو
  • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
  • سرکه بالزامیک سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده: مقداری برای مزه



طرز تهیه


۱. فر را روی دمای ۲۲۵ درجه قرار دهید. توت فرنگی‌ها را دو نیم کنید و آن‌ها را روی کاغذ فر توی سینی مخصوص فر پخش کنید. حدود ۱۵ دقیقه برشته کنید. توت فرنگی‌ها را داخل یک غذاساز کوچک بریزید. برگ رزماری، آب لیمو و عسل را اضافه کنید. توت فرنگی‌ها را تا زمانی که کاملا پوره شوند داخل غذاساز خرد و پوره کنید. به آرامی روغن را از طریق دریچه داخل غذاساز بریزید. نمک و فلفل را افزوده و مزه کنید.

نکات مهم


  • وقتی که سس را داخل یخچال می‌گذارید، روغن زیتون تا حدودی بر اثر سرما منجمد می‌شود؛ در این صورت قبل از استفاده از آن را به دمای اتاق برسانید.
  • این سس را به مدت ۲ هفته می‌توان در یخچال نگهداری کرد.

منابع: theviewfromgreatisland, kyleecooks, wholefully, blessthismessplease, kitchentreaty, dressings-sauces

 
  • پیشنهادات
  • برخی موضوعات مشابه

    بالا