دستور پخت سس‌های رنگارنگ سالاد؛ هر سلیقه، یک سس

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 240
  • پاسخ ها 20
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
سس سالاد لیمو و بادام زمینی


انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



مواد لازم


  • کره بادام زمینی: ۱/۴ پیمانه
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: از ۱ عدد لیمو ترش
  • سرکه سیب: ۱ قاشق غذاخوری
  • زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذخوری



طرز تهیه


۱. کره بادام زمینی، آب، آب لیمو، سرکه سفید، زنجبیل، سس سویا و عسل را داخل مخلوط کن بریزید. این سس روی سالاد‌های کینوا عالی است و برای ماهی هم بسیار خوب است.

 
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس سالاد پنیر بلوچیز


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • شیر ترش: ۱/۴ پیمانه
    • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه
    • لیمو: ۱/۲ یک عدد
    • نمک و سس تند: مقداری برای مزه



    طرز تهیه


    ۱. شیر ترش، خامه ترش، پنیر بلوچیز خرد شده، آب لیمو و نمک و سس تند را با هم مخلوط کنید. اگر پنیر بلوچیز برای شما خیلی قوی است می‌توانید این سس سالاد را با پنیر فتای خرد شده برای تهیه سسی ملایم درست کنید. با این پنیر باز هم مزه عالی خواهد شد. می‌توانید از آن به عنوان دیپ برای هر چیز از جمله بال مرغ استفاده کنید.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس ماست یونانی


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • ماست یونانی با شیر کامل: ۳/۴ پیمانه
    • سیر: ۱ حبه، خیلی ریز شده یا ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
    • جعفری تازه خرد شده: ۱/۴ پیمانه یا ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
    • پیاز متوسط: ۱/۴ یک عدد
    • برگ سیر خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
    • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    • سس خردل: ۲ قاشق چای‌خوری
    • آب لیمو: آب ۱/۲ یک عدد لیمو
    • شیرترش: ۱/۴ تا ۱/۲ پیمانه




    طرز تهیه


    ۱. با استفاده از ماست یونانی، سس سالاد شما حاوی چربی سالم و پروتئین است. اگر دوست داشته باشید می‌توانید سس کم چرب (بدون چربی نه) استفاده کنید. این دستورالعمل برای انواع سالادها، دیپ سبزیجات، دیپ پیتز و کلا هر چیزی خوب است. این سالاد را در بطری دردار یا در شیشه در یخچال به مدت حداکثر یک هفته نگهداری کنید. برای اینکه رقیق‌تر شود، شیر ترش بیشتری اضافه کنید.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس لیمو و چیلی


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    • لیمو: ۲ عدد، آب و رنده پوست
    • سرکه سیب: ۱/۴ پیمانه
    • سرکه قرمز: ۱/۴ پیمانه
    • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
    • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
    • روغن زیتون فوق بکر: ۱/۳ پیمانه
    • سیر: ۱ حبه
    • فلفل قرمز خرد شده: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    • زیره سیر: ۱ قاشق چای‌خوری
    • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری




    طرز تهیه


    ۱. این سالاد درخشان با طعم مرکبات و کمی تند است. این سس برای کسانی که تندی دوست دارند خوب است، اما اگر اهل فلفل هستید، می‌توانید بیشتر استفاده کنید. برای سالاد حبوبات می‌توان از این سس استفاده کرد. سالاد‌های تاکو، سالاد لوبیا و ماریناد میگو می‌توان از این سس استفاده کرد.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس سالاد بالزامیک


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • روغن زیتون فوق بکر: ۱/۲ پیمانه
    • سرکه بالزامیک: ۱/۲ پیمانه
    • سس خردل: ۲ قاشق چای‌خوری
    • سیر: ۱ حبه
    • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
    • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
    • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای‌خوری




    طرز تهیه


    ۱. این سس جزو پر استفاده‌ترین سس‌ها ست به دلیل هم آسان است و هم خوشمزه. این سس برای همه سالادها، ریختن روی گوجه و ریختن روی هندوانه و ماریناد کردن گوشت استفاده دارد. اگر بخواهید برای سالاد میوه استفاده کنید، می‌توانید کمی دارچین به آن اضافه کنید.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس سالاد انبه و هالوپینو


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • انبه یخ زده: ۱ پیمانه
    • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
    • سرکه سیب: ۱/۳ پیمانه
    • هالوپینو: ۱ عدد کوچک، دانه گرفته
    • گشنیز تازه: ۱/۲ پیمانه خرد شده
    • آب لیمو: آب ۱/۲ لیمو
    • فلفل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
    • نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری




    طرز تهیه


    ۱. همه مواد را داخل مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و تا زمانی که صاف ویکدست شود، پوره کنید.


    ۲. غلظت آن را با سرکه یا روغن و نمک و فلفل بیشتر در صورت نیاز، به اندازه دلخواه درآورید.


    ۳. از آن برای انواع سالاد استفاده کنید. استفاده از توت فرنگی هم در این سس سالاد عالی است.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    انواع سس سالاد برای سالاد‌های میوه


    سالاد میوه در تمامی فصول و با میوه‌های آن فصل درست می‌شود. سالاد‌های میوه بسیار دوست داشتنی و رنگارنگ هستند. همچنین این خوراکی‌ها سرشار از آنتی اکسیدان و فیبر هستند که در واقع غذایی مفید برای سلامت بدن هستند. برای اینکه سالادی کاملا سالم داشته باشیم باید سس آن هم حتی الامکان سالم باشد. بعضی از سس‌های سرکه حاوی سرکه هستند و بعضی هم آبلیمو.


    در مورد سس سالاد میوه به دنبال یک سس غلیظ نیستیم بلکه هدف اصلی ما داشتن سسی ساده، بدون طعم‌های پیچیده و با رنگی درخشان است. ساده‌ترین سس سالاد میوه ترکیب لیموی زرد، لیموی سبز و عسل است. در زیر ۵ مدل سس سالاد میوه برای شما ارائه شده است.


    سس سالاد میوه لیمو، گشنیز و سرکه


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • آب و رنده پوست یک عدد لیمو
    • برگ گشنیز تازه: یک مشت
    • روغن زیتون فوق بکر: ۱/۴ پیمانه
    • نمک و فلفل خشک خرد شده: مقداری برای مزه




    طرز تهیه


    ۱. آب لیمو و رنده پوست لیمو را داخل کاسه غذاساز بریزید. گشنیز را اضافه کنید و تا زمانی که گشنیز خیلی ریز شود، آن را پوره کنید. غذاساز را خاموش کنید و مواد لبه‌های کاسه را به سمت پایین برانید. هنگامی که غذاساز در حال حرکت است، روغن را به آرامی از طریق دریچه غذاساز داخل ترکیب بریزید. اگر خیلی ترش است، روغن بیشتری بریزید. آن را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. تا موقع استفاده داخل یخچال نگهداری کنید.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس صورتی موسیر و انگور


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • موسیر: ۱/۲ عدد، خرد شده
    • آب گریپ فروت: ۱/۳ پیمانه
    • روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
    • سرکه سفید یا قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
    • عسل: یک قاشق چای‌خوری
    • نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده: مقداری برای مزه



    طرز تهیه


    ۱. موسیر و آب گریپ فروت را داخل غذاساز بریزید. خوب پوره کنید تا موسیر تا حد امکان ریز شود. هنگامی که دستگاه در حال حرکت است، روغن را از طریق سر آن داخل ترکیب بریزید. غذاساز را خاموش کنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس تمشک


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • تمشک: ۱۷۰ گرم
    • سرکه بالزامیک سفید: ۱/۲ پیمانه

    طرز تهیه


    ۱. تمشک‌ها را شسته و داخل یک ماهیتابه کوچک قرار دهید. روی حرارت کم تا متوسط به مدت ۵ دقیقه گرم کنید تا تمشک شروع به از هم باز شدن کند و آبش جدا شود. سرکه را اضافه کنید، آن را به جوش کامل برسانید سپس گاز را خاموش کنید. بگذارید سرد شود سپس داخل غذاساز پوره کنید تا تمشک‌ها کاملا پوره شود. آن را با آبکش یا الک صاف کنید. آن را داخل الک فشار دهید تا دانه‌ها داخل الک بمانند. داخل بطری بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    سس خردل لیمو و ترخون


    انواع سس سالاد مختلف و رنگارنگ برای میلیاردها سلیقه متفاوت



    مواد لازم


    • آب و پوست ۱ عدد لیمو
    • برگ ترخون: یک قاشق غذاخوری
    • دانه خردل: ۱ قاشق غذاخوری
    • روغن گردو: ۱/۴ پیمانه
    • نمک و فلفل تازه خرد شده: به میزان لازم




    طرز تهیه


    ۱. آب لیمو، رنده پوست لیمو و ترخون را داخل یک غذاساز کوچک بریزید. آن‌ها را خوب مخلوط کنید. به آرامی روغن را در حین پوره شدن به آن اضافه کنید. دستگاه را خاموش کنید و مزه کنید و در صورتی که خیلی ترش است روغن بیشتری اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه بگیرد.

     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا