خواص خوراکی‌ها این غذاها دوبار گرم شود سمی ميشود

  • شروع کننده موضوع *SAmirA
  • بازدیدها 136
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*SAmirA

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/09
ارسالی ها
30,107
امتیاز واکنش
64,738
امتیاز
1,304
باشگاه خبرنگاران: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان میدهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطانزا می شود.

این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :

1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.

2-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.

3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.

5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.

6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
 
  • پیشنهادات
  • .:الEliی:.

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/05/03
    ارسالی ها
    87
    امتیاز واکنش
    93
    امتیاز
    0
    مرسی از اطلاعات بسیار مفیدت
     
    وضعیت
    موضوع بسته شده است.

    برخی موضوعات مشابه

    بالا