کره کدو خانگی؛ این کره پرکاربرد گیاهی!

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 111
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
کره کدو خانگی؛ این کره پرکاربرد گیاهی!


مجله قرمر:

احتمالا شما هم با این نوع کره‌ سبزیجات بیگانه نیستید. یکی از نمونه‌های پرطرفدار، کره کدو است که علاوه بر داشتن طعمی خوشمزه، کاربردهای بسیاری نیز در آشپزی و سرو غذا دارد. شما می‌توانید از این کره کدو همراه با انواع ساندویچ کره بادام زمینی، مافین و بیسکویت لـ*ـذت ببرید.

1944947_202.jpg


موارد استفاده از کره کدو

شما می‌توانید به ۱۲ طریق از این کره کدو استفاده و لـ*ـذت ببرید:

  • برای رومال روی کلوچه‌های صبحانه، مافین‌ها، کیکهای چای یا نان تست یا نا باگلز با پنیر خامه‌ای
  • به عنوان یک دیپ برای کراکرها، نان پرتزل و میوه تازه
  • به صورت مخلوط با غلات صبحانه، گرانولا، اوتمیل و ماست یونانی یا پنیر کوتاژ با مغزهای خوراکی
  • به صورت مخلوط با کوکتل‌ها، اسموتی و قهوه، انواع لاته و کوکای داغ
  • به عنوان کره در ساندویچهایی با هر نوع کره آجیلی
  • به صورت مخلوط با شیره افرا یا کره برای سرو با تست فرانسوی، پن کیک‌ها یا وافل‌ها
  • ریختن در لابلای بارهای پختنی، چیز کیک، کیک قهوه، لوف نان یا خمیرهای مافین
  • به صورت لایه‌ای در تریفل برای دسر کدو تنبل
  • به صورت فیلینگ برای شیرینی رولت فرانسوی یا تاسی‌ها (کلوچه‌های کریسمس) یا ساندویچ کردن وسط پای ووپی
  • به صورت تاپینگ (مواد رویه) بستنی یا ماست منجمد
  • یه عنوان یک بیس برای چاشنی‌ها و کمپوتها با سیب خرد شده یا گلابی، میوه‌های خشک، پیازها و مغزهای آجیلی برای سرو با کیک «بری»، کالباس یا برشهای گوشت خرد شده به عنوان پیش غذا یا محرک اشتها و در کنار سینی پنیر یا به عنوان یک سس در سوپ ایتالیایی، پاستا، برنج یا غذاهایی با ریشه سبزیجات یا سیب زمینی.
خب اگر به این کره گیاهی خوشمزه علاقه مند شدید و دوست دارید آن را به لیست غذاهای خانواده‌تان اضافه کنید، دستورالعمل آن را در زیر مطالعه کنید.

مواد لازم:

  • پوره کدو: ۱ قوطی (۸۰۰ گرم)
  • شکر دانه درشت: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • شکر قهوه‌ای درشت: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • پوره آب سیب: ۱ پیمانه پوره ۱۰۰% خالص (بدون شکر افزوده) یا سرکه سیب
  • پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
  • جوز هندی: ۳/۴ قاشق چایخوری
  • جوز هندی: ۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخ
  • آب لیموی تازه: ۲ قاشق چایخوری (۱۰ میلی لیتر)
1944948_125.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا