کره کدو خانگی؛ این کره پرکاربرد گیاهی!
مجله قرمر:
احتمالا شما هم با این نوع کره سبزیجات بیگانه نیستید. یکی از نمونههای پرطرفدار، کره کدو است که علاوه بر داشتن طعمی خوشمزه، کاربردهای بسیاری نیز در آشپزی و سرو غذا دارد. شما میتوانید از این کره کدو همراه با انواع ساندویچ کره بادام زمینی، مافین و بیسکویت لـ*ـذت ببرید.
موارد استفاده از کره کدو
شما میتوانید به ۱۲ طریق از این کره کدو استفاده و لـ*ـذت ببرید:
مواد لازم:
مجله قرمر:
احتمالا شما هم با این نوع کره سبزیجات بیگانه نیستید. یکی از نمونههای پرطرفدار، کره کدو است که علاوه بر داشتن طعمی خوشمزه، کاربردهای بسیاری نیز در آشپزی و سرو غذا دارد. شما میتوانید از این کره کدو همراه با انواع ساندویچ کره بادام زمینی، مافین و بیسکویت لـ*ـذت ببرید.
موارد استفاده از کره کدو
شما میتوانید به ۱۲ طریق از این کره کدو استفاده و لـ*ـذت ببرید:
- برای رومال روی کلوچههای صبحانه، مافینها، کیکهای چای یا نان تست یا نا باگلز با پنیر خامهای
- به عنوان یک دیپ برای کراکرها، نان پرتزل و میوه تازه
- به صورت مخلوط با غلات صبحانه، گرانولا، اوتمیل و ماست یونانی یا پنیر کوتاژ با مغزهای خوراکی
- به صورت مخلوط با کوکتلها، اسموتی و قهوه، انواع لاته و کوکای داغ
- به عنوان کره در ساندویچهایی با هر نوع کره آجیلی
- به صورت مخلوط با شیره افرا یا کره برای سرو با تست فرانسوی، پن کیکها یا وافلها
- ریختن در لابلای بارهای پختنی، چیز کیک، کیک قهوه، لوف نان یا خمیرهای مافین
- به صورت لایهای در تریفل برای دسر کدو تنبل
- به صورت فیلینگ برای شیرینی رولت فرانسوی یا تاسیها (کلوچههای کریسمس) یا ساندویچ کردن وسط پای ووپی
- به صورت تاپینگ (مواد رویه) بستنی یا ماست منجمد
- یه عنوان یک بیس برای چاشنیها و کمپوتها با سیب خرد شده یا گلابی، میوههای خشک، پیازها و مغزهای آجیلی برای سرو با کیک «بری»، کالباس یا برشهای گوشت خرد شده به عنوان پیش غذا یا محرک اشتها و در کنار سینی پنیر یا به عنوان یک سس در سوپ ایتالیایی، پاستا، برنج یا غذاهایی با ریشه سبزیجات یا سیب زمینی.
مواد لازم:
- پوره کدو: ۱ قوطی (۸۰۰ گرم)
- شکر دانه درشت: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- شکر قهوهای درشت: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- پوره آب سیب: ۱ پیمانه پوره ۱۰۰% خالص (بدون شکر افزوده) یا سرکه سیب
- پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
- جوز هندی: ۳/۴ قاشق چایخوری
- جوز هندی: ۱/۲ قاشق چایخوری پودر میخ
- آب لیموی تازه: ۲ قاشق چایخوری (۱۰ میلی لیتر)