طرز تهیه کره پسته کرمی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 87
  • پاسخ ها 1
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه کره پسته کرمی



وب‌سایت فرهنگ غذا:
کره پسته از ماحصل آسیاب کردن پسته خام یا بوداده به همراه شکر و برخی طعم دهنده‌ها همانند وانیل و هل بدست می‌آید. برای بدست آوردن کره پسته کِرمی و صاف بعلاوه موادی که ذکر شد از مکمل‌های دیگری همانند لِسیتین و روغن قنادی (shortening) نیز استفاده می‌شود. معمولا این مواد در فروشگاه‌های لوزام قنادی موجود است.

اصطلاح کره به این محصول به این دلیل اطلاق می‌شود، زیرا در طی فرایند تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول کاملا در آن باقی می‌مانند و باعث خمیری شدن آن می‌شود.

مواد لازم:

  • لسیتین مایع سویا: 10 گرم
  • شکر: 400 گرم
  • پسته بوداده: 320 گرم
  • پودر شیر خشک: 120 گرم
  • نمک: 10 گرم
  • روغن قنادی: 250 گرم
1967362_393.jpg


طرز تهیه:

1. در ابتدای آموزش این دستور باید به این نکات توجه داشته باشید؛ که برای تهیه کره پسته کرمی و صاف از مکمل‌های لِسیتین سویا و روغن قنادی استفاده می‌شود. لسیتین در صنایع غذایی یک امولسیون یا همان روان‌کننده است که در صنعت شیرینی و شکلات‌سازی کاربرد فراوانی دارد. روغن قنادی، شورتنینگ یا واژه مصوب فارسی آن چربمایه یک نوع روغن نرم و نیمه جامد است که از دانه‌های روغن تهیه می‌شود و در شیرینی‌پزی کاربردی همانند کره دارد. اگر دسترسی به این مواد ندارید می‌توانید لسیتین را حذف و بجای روغن قنادی از کره استفاده کنید.

2. تمامی مواد خشک را در مخلوط کن یا آسیاب بریزید تا کاملا پودر شوند. هنگامی که تمام مواد آسیاب شد و دانه درشتی در آن‌ها وجود نداشت مخلوط کن را خاموش کنید. از همزدن بیش از حد این مواد پرهیز کنید.

3. روغن قنادی و لِسیتین را درون ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید این مواد با حرارت کم کاملا ذوب شوند. در هنگام حرارت دیدن، آن‌ها را هم بزنید تا به نقطه مورد نظر برسد. اگر از کره استفاده می‌کنید می‌بایست 250 گرم کره که به دمای محیط رسیده در تابه‌ای مناسب با حرارت بسیار کم آب کنید.

4. مواد مایع را درون همزن بریزید و با درجه آهسته شروع به همزدن کنید. سپس مواد خشک آسیاب شده را آهسته آهسته بیافزائید تا تمام شود. مدت 30 تا 60 دقیقه به همزدن با سرعت متوسط بپردازید. سپس دور ظرف را تمیز کنید و دوباره به همزدن ادامه دهید. دستیابی به کره پسته صاف و کرمی نیازمند صبر و کمی حوصله است، پس تا اتمام کار و رسیدن به بافت دلخواه باید به همزدن ادامه دهید. در هر هنگامی که احساس کردید بافت مورد نطر کره دلخواه شما است، هم زدن را متوقف کنید. ممکن است تهیه کره پسته کاملا کرمی و صاف چند ساعت زمان ببرد.

1967361_638.jpg
 
  • لایک
واکنش ها: Diba
  • پیشنهادات
  • dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    کره پسته ساده؛ کاملا فاقد کلسترول!

    وب‌سایت فرهنگ غذا:
    یکی از بهترین و مغذی‌ترین مشتقات پسته، کره پسته است. این کره محصول غذایی‌ست که از حاصل آسیاب و برشته کردن پسته خام به همراه شکر و همچنین اضافه کردن برخی طعم دهنده‌ها همانند هل تولید می‌شود. اصطلاح کره به این محصول به این دلیل اطلاق می‌شود، زیرا در طی فرایند تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول کاملا در آن باقی می‌مانند و باعث خمیری شدن کره می‌شود.

    همانطور که در مطلب (طرز تهیه کره پسته کرمی) به شما طرز تهیه کره پسته کرمی با مواد قنادی را یاد دادیم، به خواست شما عزیزان، در این مطلب طرز تهیه کره پسته ساده رو یاد میدیم که این کره پسته ساده به علت عدم استفاده از افزودنی‌هایی همانند روغن، کره یا لِسیتین (یک نوع افزودنی خوراکی که در صنعت شیرینی و شکلات‌سازی بسیار استفاده می‌شود) بافت سفت و ضخیم دارد.

    تهیه این نوع کره در منزل کار بسیار ساده‌ای است، تنها نکته در ساخت این دستور استفاده از پسته خام می‌باشد.​

    مواد لازم

    • مغز پسته خام: 300 گرم
    • عسل: 2 قاشق غذاخوری
    • نمک: به میزان لازم
    • آب گرم: نصف لیوان
    1967389_555.jpg

    طرز تهیه:

    1. مهم‌ترین نکته در تهیه کره پسته استفاده از مغز پسته خام و مرغوب است. پسته‌های تفت داده و نمکی مناسب تهیه این نوع کره نیست. همچنین در تهیه پسته باید توجه کرد که مرغوبیت و تازگی داشته باشد، زیرا برخی پسته‌ها چربی کمتری دارند. در هر حال از هر نوع پسته‌ای برای تهیه کره پسته می‌توان استفاده کرد.

    2. تمام مغز پسته‌ها را در آسیاب یا مخلوط کن ریخته تا کاملا له شوند. مقداری کمی آب گرم به آن‌ها اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کنند. اگر حاصل مطلوب نبود، کمی دیگر به آن آب بیافزایید. مقدار اضافه کردن آب گرم کاملا بستگی به آن دارد که بخواهید کره به قوام مناسبی برسد. عسل و مقداری کمی نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و اجازه دهید تا رسیدن به بافت مناسب مورد نطرتان بماند. سپس کره آمده شده را در ظرف درب‌دار مناسبی ریخته و در یخچال نگه‌داری کنید.​

    نکات:

    • بجای عسل از شکر نیز می‌توانید استفاده کنید.
    • روغن و چربی موجود در پسته کاملا فاقد کلسترول است.
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    برخی موضوعات مشابه

    بالا