طرز تهیه و مواد لازم مرغ کره ای

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 190
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
wWw_LiteMode_iR_1copy_643016.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مرغ کره ای

این مرغ کره ای ساده و خوشمزه با یک سس غلیظ دوست داشتنی, سهم قابل توجهی از خوراک مهمانی های شام را به خود اختصاص می دهد.

مدت زمــان طـــــــبخ : 80 دقیقه
مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی:

کالری برای یک نفر : 153 کالری
چربی برای یک نفر : 8.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 16.20 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 3.20 گرم
مواد لازم جهت تهیه مرغ کره ای:

  1. کره : 8 قاشق غذاخوری
  2. روغن : 1 قاشق غذاخوری
  3. پیاز متوسط , ریز خرد شده : 2 عدد
  4. زنجبیل تازه , ریز خرد شده : 1 قاشق چای خوری
  5. گرام ماسالا : 2 قاشق چای خوری
  6. پودر تخم گشنیز : 2 قاشق چای خوری
  7. پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چای خوری
  8. زیره سیاه : 1 قاشق چای خوری
  9. سیر تازه , له شده : 1 قاشق چای خوری
  10. نمک : 1 قاشق چای خوری
  11. هل سبز کامل : 3 عدد
  12. دانه فلفل سیاه : 3 عدد
  13. ماست ساده : 150 میلی لیتر
  14. رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  15. مرغ , بدون پوست : 8 تکه
  16. آب : 150 میلی لیتر
  17. برگ بو کامل : 2 عدد
  18. خامه کم چرب , ساده : 150 میلی لیتر
مواد لازم جهت تزیین:

  1. برگ گشنیز تازه : مقداری
  2. فلفل سبز تند , خرد شده : 2 عدد
طرز تهیه مرغ کره ای:

  1. کره و روغن را در یک ماهیتابه گرم نمایید . پیاز ها را افزوده و تا وقتیکه به رنگ طلایی تیره درآیند , آنها را سرخ نمایید .
  1. زنجبیل تازه را له نمایید و درون یک کاسه قرار دهید . گرام ماسالا , پودر تخم گشنیز , پودر فلفل قرمز , زیره سیاه , سیر , نمک , هل و دانه فلفل را اضافه نموده و به هم بزنید . سپس ماست و رب گوجه فرنگی را افزوده و مخلوط نمایید .
  1. تکه های مرغ را به این مخلوظ اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا به مواد آغشته شود .
  1. مخلوط مرغ را به پیاز ها بیافزایید و کاملا هم بزنید به مدت 5 الی 7 دقیقه سرخ شود .
  1. آب و برگ بو ها را به مواد اضافه نموده و بگذارید مواد به مدت 30 دقیقه به آرامی بجوشند و بپزند . گهکاهی آنها را هم بزنید .
  1. خامه را اضافه نمایید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید .
  1. با گشنیز تازه و فلفل غذا را تزیین نموده و آن را گرم سرو نمایید .
این مرغ کره ای ساده و خوشمزه با یک سس غلیظ دوست داشتنی, سهم قابل توجهی از خوراک مهمانی های شام را به خود اختصاص می دهد.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا