طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 100
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی:

در این مطلب طرز تهیه بیسکوییت های کره ای رو قرار دادیم که با ماسوره زده میشه و خیلی انگشتی و زیبا هستند. به نظرم این مدل شیرینی‌های کوچیک برای عید مناسب‌تر هستن و ایده جالبی برای شیرینی‌های نوروزی مون هست. بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. برای آموزش تهیه این بیسکوییت با ما در ادامه همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه بیسکوییت کره‌ای


  • کره: ۱ پیمانه
  • پودر قند: ۱ پیمانه
  • آرد: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری یا دو قطره اسانس
1984653_737.jpg

طرز تهیه شیرینی کره‌ای

۱. کره و پودر قند رو با همزن دستی یا برقی اونقدر بزنید که کرم رنگ و روشن بشه. بعد هم تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و باز بزنید تا کاملا یک دست و کرمی بشه. بعد هم آرد رو اضافه کنید.


۲. خمیری که بدست میاد شل و چسبده اس. به همین دلیل نمیتونید قالب بزنید و یا با دست فرمش بدید. پس برای فرم دادنش باید از ماسوره استفاده کنید. در اینجا از ماسوره شکوفه استفاده شده، ولی اگه دوست نداشتید میتونید از ماسوره گرد ساده استفاده کنید و بیسکوییت‌های دایره‌ای ساده داشته باشین.


۳. سینی رو چرب کنید و یا کاغذ روغنی پهن کنید. بعد هم در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بذارید تا زمانی که رنگ دور و زیرش کمی تغییر کنه.


نکته:


بافت این شیرینی ترد و بیسکوییتی هست و بافت نرمی نداره. اگه دوست دارید کمی نرم باشه ۳ قاشق از آرد کم کنید و به جاش نشاسته ذرت جایگزین کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا