یک طرز تهیه جدید بیسکوییت زنجبیلی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 486
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
یک طرز تهیه جدید بیسکوییت زنجبیلی




ماهنامه کیک و شیرینی:

بیسکوییت زنجبیلی یک بیسکوییت خوشمزه با طعمی نوستالژیک است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:

  • روغن نارگیل: یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه
  • آرد: 2 پیمانه
  • پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • جوز هندی (پودر شده): یک چهارم قاشق چای خوری
  • زنجبیل (پودر شده): یک و یک دوم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • شیره افرا یا عسل: یک چهارم پیمانه
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری

1546357_262.jpg


طرز تهیه:

1. روغن نارگیل، شکر و شکر قهوه ای را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2. آرد، پودر دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک، بیکینگ پودر، نمک، شیره افرا یا عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

3. خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

4. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و با قالب به شکل مرد زنجفیلی قالب بزنید.

5. بیسکویت ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

6. پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید
 

برخی موضوعات مشابه

بالا