- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
اگر امسال قصد دارید خیار شور درست کنید، راهنمایی های کوچکی برایتان داریم تا مشکلات رایج در درست کردن خیارشور را برطرف کنید. در پایان این مقاله برایتان دستورالعملی برای تهیه ادویه خانگی خیارشور آورده ایم.
اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:· چروک شدن می تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور باشد. برای درست کردن انواع خیار شیرین یا ترش، بهتر است که در ابتدا محلول رقیقی استفاده کنید و به تدریج آن را به غلظت دلخواه برسانید.· پختن زیاد یا فرآوری زیاد هم موجب چروک شدن خیارها می شود.
اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:· چروک شدن می تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور باشد. برای درست کردن انواع خیار شیرین یا ترش، بهتر است که در ابتدا محلول رقیقی استفاده کنید و به تدریج آن را به غلظت دلخواه برسانید.· پختن زیاد یا فرآوری زیاد هم موجب چروک شدن خیارها می شود.