طرز تهیه یک پیش غذای کره ای معروف با پنیر توفو

  • شروع کننده موضوع *parisa*
  • بازدیدها 286
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*parisa*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2013/12/18
ارسالی ها
1,760
امتیاز واکنش
2,649
امتیاز
506
سن
25
محل سکونت
Khz_ahw
طرز تهیه یک پیش غذای کره ای معروف با پنیر توفو
0973218183611014102a.jpg

پیش غذا,غذای کره ای,پیش غذای کره ای,غذا با پنیر توفو,طرز تهیه غذا با پنیر توفو,انواع غذا با پنیر توفو,دستور غذا با پنیر توفو,غذاهای کره ای (یانگوم)آشپزی, آشپزباشی, آشپزی ایرونی, آشپزی ایرانی, سایت آشپزی ایرونی, سایت آشپزی ایرانی, آشپزی آسان, آموزش پخت انواع غذاهای ایرونی, آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی, آموزش پخت انواع غذاهای فرنگی, یک پیش غذای کره ای معروف, غذای کره ای

در تهیه این غذا از پنیر توفوی جوشیده شده ، کیم چی و کمی گوشت استفاده می شود . پنیر توفو می تواند در کنار کیم چی به عنوان مزه غذا استفاده شود.



توفو کیم چی یکی از غذاهای اشتها آور و یا به نوعی پیش غذا درکشور کره محسوب می شود. (غذایی که اغلب به عنوان مزه در کنار نوشیدنی سرو می شود). در تهیه این غذا از پنیر توفوی جوشیده شده ، کیم چی و کمی گوشتاستفاده می شود . پنیر توفو می تواند در کنار کیم چی به عنوان مزه غذا استفاده شود.


توضیحات: پنیر توفو یک پنیر مخصوص است که از لوبیای سویا تهیه میشود . این پنیر بافتی نرم و ابریشمی دارد و بسیار خوشمزه است و محبوب کره ای ها است و در بسیاری از غذاهای از آن استفاده میکنند.شاید این دستورالعمل ،روشی که در رستوران ها تهیه می شود ، متفاوت باشد؛ معمولا کیم چی در مرکز بشقاب و قطعه های پنیر توفو در کنار آن قرار می گیرد. اما در بعضی دستورالعمل ها کیم چی روی پنیر توفو را گرفته و مقداری گوشت وسویا روی آن ریخته می شود. برای گوشت این غذا می توانید از گوشت گوساله استفاده کنید. کسانی که گیاهخوار هستند می توانند از قسمت گوشت آن صرف نظر کنند. در نهایت می توانید غذا را با حلقه های پیاز تزیین کنید.


مواد لازم :




توفو
1 بسته
کیم چی آماده
1 و 2/1 فنجان
گوشت گوساله
250 گرم
فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری
سس سویا1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده و حلقه شده1عدد
سیر رنده شده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلمقداری













دستورالعمل:


1- در یک ماهیتابه مقداری آب ریخته و پنیر توفو را داخل آن ریخته تا بجوشد.

2- نمک را داخل پنیر توفو جوشیده ریخته تا 5-7 دقیقه روی گاز بماند.

3- سیر رنده شده و تفت داده شده در روغن سبزیجات را به گوشت خورد شده اشافه کرده و مقداری آنها را بهم تفت دید.

4- نمک و فلفل را اضافه کنید.

5- کیم چی را آماده کرده و بگذارید تا خشک شود.

6- در این مرحله کیم چی ، فلفل قرمز خرد شده و سس سویا را اضافه کنید. بگذارید غذا به مدت 4-5 دقیقه بپزد و سپس روغن کنجد را به آنبیفزایید.

7- یک بشقاب برداشته و کیم چی را در قسمت میانی آن گذاشته و قطعاتپنیر توفو را در اطراف آن بچینید.

8- حالا گوشت و مخلوط آماده شده را روی کیم چی ریخته و در آخر برای تزیین حلقه های پیاز را روی آن بچینید.



 

برخی موضوعات مشابه

بالا