طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی

  • شروع کننده موضوع *samira*
  • بازدیدها 157
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

*samira*

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/08/05
ارسالی ها
4,268
امتیاز واکنش
3,891
امتیاز
546
محل سکونت
زیر آسمان آبی خاکستری
fo3313.jpg




مواد لازم برای تهیه کلوچه کره بادام زمینی :
شکر نصف فنجان
شکر قهوه ای نصف فنجان
کره نصف فنجان
کره بادام زمینی نصف فنجان
تخم مرغ۱ عدد
آرد همه کارهیک و نیم فنجان
جوش شیرینسه چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کلوچه کره بادام زمینی :
کره را برای دو دقیقه بزنید (تا زمانی که حسابی شل و خامه ای شکل شود). حالا شکر را به آن اضافه کرده و برای دو دقیقه هم بزنید و بعد کره بادام زمینی و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک) را در یک کاسه دیگر مخلوط کرده و بعد این مواد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید.

خمیر آماده شده را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و برای ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیرها را به حالت توپ های یک و نیم اینچی (۳٫۵ سانیتمتری) در بیاورید. حالا این توپ ها را روی یک ورقه مخصوص پخت کلوچه قرار داده و با استفاده از چنگال آن ها را تخت کرده و شکل بدهید. (طبق عکس)
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

خمیر کلوچه را به حالت توپ های یک و نیم اینچی در بیاورید
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

توپ ها را روی ورقه پخت کلوچه قرار داده و با چنگال آن ها را تخت کرده و مانند تصویر شکل بدهید
حالا کلوچه ها را داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا طلایی رنگ شوند. بعد آن ها را از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید. بعد آن را روی میله های فلزی قرار داده تا به طور کامل خنک شوند.
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

کلوچه ها را داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا طلایی رنگ شوند
Please, ورود or عضویت to view URLs content!

بعد از خارج کردن از فر چند دقیقه صبر کنید بعد آنها را روی میله های فر قرار داده تا کامل خنک شوند
برای اینکه کلوچه ها کمتر خشک شوند می توانید آن ها را در دمای ۱۵۰ درجه سانتگراد طبخ کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا