آلامتو طرز تهیه یک کلوچه خوشمزه شکلاتی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. [h=2]مواد لازم :[/h]
نصف فنجان کره ، نرم شده
یک چهارم فنجان شکر سفید
یک سوم فنجان شکر قهوهای
یک عدد تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل
یک فنجان آرد همه منظوره
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
یک فنجان تراشههای شکلات
نصف فنجان گردو درشت خرد شده
[h=2]طرز تهیه :[/h] ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 175 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) قرار میدهیم. یک کاسه متوسط آماده کرده و کره ، شکر سفید و شکر قهوهای را درونش ریخته و هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند سپس تخم مرغ را هم زده و به همراه وانیل به ظرف اضافه میکنیم. به تدریج آرد و جوش شیرین را اضافه میکنیم و هم میزنیم در پایان نیز تراشههای شکلات و تکههای گردو را درونش میریزیم و مخلوط میکنیم. سپس مواد را درون قالب کلوچه ریخته و یا روی سینی فر مانند کلوچه پهن میکنیم و به مدت 11 تا 14 دقیقه اجازه میدهیم تا پخته شود سپس از فر خارج کرده و 5 دقیقه بیرون فر اجازه میدهیم تا خنک شود.