سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 95
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی

مجله کوروش:
سس پستو از جمله لذیذترین، مقوی‌ترین و البته برخلاف تصور عموم آسان‌ترین سس‌ها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لـ*ـذت ببرید.

مواد لازم:

  • سیر: ۲ حبه
  • گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فنجان
  • ریحان: ۲ فنجان
  • روغن زیتون: ۲/۱ فنجان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقه‌ای است)
  • جعفری: در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
  • چند قطره آب لیموترش
1956257_718.jpg


طرز تهیه سس پستو

1. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.

2. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید.

3. در مرحله بعد کم‌کم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.

4. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا