سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی
مجله کوروش:
سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لـ*ـذت ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه سس پستو
1. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
2. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
3. در مرحله بعد کمکم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.
مجله کوروش:
سس پستو از جمله لذیذترین، مقویترین و البته برخلاف تصور عموم آسانترین سسها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لـ*ـذت ببرید.
مواد لازم:
- سیر: ۲ حبه
- گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فنجان
- ریحان: ۲ فنجان
- روغن زیتون: ۲/۱ فنجان
- نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
- پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقهای است)
- جعفری: در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
- چند قطره آب لیموترش
![1956257_718.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1397/11/17/1956257_718.jpg)
طرز تهیه سس پستو
1. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.
2. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوطکن بریزید و میکس کنید.
3. در مرحله بعد کمکم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
4. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.