شیرینی کنجدی

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
دستور شماره یک
آرد: ۱۰۰ گرم
هل: ۱ قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
کنجد: ۵۰ گرم
پودر شکر: ۳۰ گرم
طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم می‌کنیم.

در ابتدا کره، پودر شکر، زرده تخم مرغ و هل را به وسیله هم زن یک یا دو دقیقه هم می‌زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. بعد بیکینگ پودر و آرد را اضافه می‌کنیم و خمیر حاصله را کاملا ورز می‌دهیم و گلوله‌های کوچکی از خمیر درست می‌کنیم و با دست آن را به شکل بیضی در می‌آوریم و داخل کنجد می غلطانیم و درون فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا بپزد.
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا