شیرینی شکری

کوثر فیض بخش

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/03/08
ارسالی ها
1,036
امتیاز واکنش
46,628
امتیاز
916
سن
21
محل سکونت
Tehran
دستور شماره یک
روغن جامد ۱۶۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
آرد ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:

روغن را با شکر زده تا نرم شود. (حدودا ۴-۳ دقیقه با دور متوسط)
بعد شربت و تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید. (یک دقیقه)
آخر سر آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.
خمیر رو جمع می‌کنیم و در حدی که یکدست بشه ورز میدیم.
بعد خمیر در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
خمیر رو که از کیسه درآوردید به یه کاسه منتقل کنید و یه کمی آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد. (۲-۳ قاشق کافیه)
خمیر رو بین ۲ تا نایلون به قطر ۰٫۵ سانت باز کنید و مستطیل‌های ۲*۵ برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.
روی شیرینی‌ها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید. اگه دوست داشتید میتونید یه کمی هم پودر پسته بپاشید.
در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه (برای فرهای گازی) و یا ۱۵۵ درجه (برای فرهای برقی) به مدت حدوداً ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه زیر شیرینی‌ها یک کمی طلایی شد بپزید.
 

برخی موضوعات مشابه

تاپیک قبلی
تاپیک بعدی
بالا