- عضویت
- 2018/10/30
- ارسالی ها
- 4,471
- امتیاز واکنش
- 17,947
- امتیاز
- 979
بعضی کارهایی که ما انجام می دهیم به نظر درست می آید، زیرا ما قبلا این کار را انجام داده ایم. اما چنین رفتار معمولی در آشپزخانه ما را از کشف استعدادهای آشپزی مان محروم می کند و یا حتی تمایل ما به آشپزی را کم می کند.
ما برخی از ترفندهای آشپزی را جمع آوری کردیم که پخت و پز را آسان و دلپذیر می کند.
1- همه سبزیجات نباید در یخچال نگهداری شوند
بسیاری از مردم هنوز هم میوه و سبزیجات خود را در یخچال نگهداری می کنند تا ظاهرا آنها را به مدت طولانی تر حفظ کنند. با این حال، این یک اشتباه است: و ترفندهای آشپزی می گویند که بهترین حالت نگهداری سیب زمینی، گوجه فرنگی، موز و سیب خارج از یخچال است.
سیب زمینی به دلیل دمای پایین بیش از حد شیرین می شود، در حالی که بقیه اتیلن ترشح می کنند که منجر می شود میوه ها سریع تر برسند و پوسیده شوند.
سیب زمینی به دلیل دمای پایین بیش از حد شیرین می شود، در حالی که بقیه اتیلن ترشح می کنند که منجر می شود میوه ها سریع تر برسند و پوسیده شوند.
2- گوشت یخ زده را در یخچال بگذارید
یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود. گوشت را در آب نگذارید، به خصوص آن را در آب گرم نگذارید، زیرا این کار ظاهر و طعم آن را خراب می کند.