ترفندهای آشپزی 14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند!

Morningstar_Tina

.
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/10/30
ارسالی ها
4,471
امتیاز واکنش
17,947
امتیاز
979
بعضی کارهایی که ما انجام می دهیم به نظر درست می آید، زیرا ما قبلا این کار را انجام داده ایم. اما چنین رفتار معمولی در آشپزخانه ما را از کشف استعدادهای آشپزی مان محروم می کند و یا حتی تمایل ما به آشپزی را کم می کند.
ما برخی از ترفندهای آشپزی را جمع آوری کردیم که پخت و پز را آسان و دلپذیر می کند.


1- همه سبزیجات نباید در یخچال نگهداری شوند​


    14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
بسیاری از مردم هنوز هم میوه و سبزیجات خود را در یخچال نگهداری می کنند تا ظاهرا آنها را به مدت طولانی تر حفظ کنند. با این حال، این یک اشتباه است: و ترفندهای آشپزی می گویند که بهترین حالت نگهداری سیب زمینی، گوجه فرنگی، موز و سیب خارج از یخچال است.
سیب زمینی به دلیل دمای پایین بیش از حد شیرین می شود، در حالی که بقیه اتیلن ترشح می کنند که منجر می شود میوه ها سریع تر برسند و پوسیده شوند.​


2- گوشت یخ زده را در یخچال بگذارید​


    14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
یکی دیگر از ترفندهای آشپزی این است که گوشت منجمد را در یک کاسه مناسب قرار دهید و آن را در یخچال قرار دهید تا به مرور یخ آن باز شود. گوشت را در آب نگذارید، به خصوص آن را در آب گرم نگذارید، زیرا این کار ظاهر و طعم آن را خراب می کند.​
 
  • پیشنهادات
  • Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    3- از مخلوط کن برای له کردن سیب زمینی پخته استفاده نکنید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    مخلوط کن باعث می شود که سیب زمینی ها چسبناک شوند زیرا به آنها نور و هوا نمی رسد. بهتر است از یک گوشت کوب ساده استفاده کنید که ظاهر سیب زمینی را جذاب تر می کند و کمک می کند غذا خوشمزه تر شود.​


    4- شیر را در درب یخچال قرار ندهید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    درب یخچال به نظر می رسد محل مناسبی برای ذخیره لبنیات باشد، اما در واقع، دمای آن کمی بالاتر از بقیه قسمتها است. علاوه بر این، باز کردن درب منجر به جهش درجه حرارت و کوتاه شدن عمر شیر می شود.​
     

    Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    5- ماکارونی که در آب جوش است را هم بزنید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    اینکه هر ماکارونی باید در آب جوش قرار داده شود، راز نیست. اما یکی از ترفندهای آشپزی این است که ماکارونی را در اولین دقیقه بهم بزند تا ته ماکارونی ها به قابلمه نچسبد و بالای آنها سفت بماند.​


    6- درب فر را در زمان پخت باز نکنید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    با باز کردن درب فر، درجه حرارت آن را کاهش می دهید، و این کار باعث می شود نان و یا شیرینی شما به خوبی پف نکند.
    اگر میخواهید شیرینی خود را بررسی کنید، نور را درون اجاق را روشن کنید. فقط چند دقیقه قبل از اینکه شیرینی و یا نان کاملا پخته شود، یعنی زمانی که خمیر کامل پف کرده است، می توانید آن را باز کنید.

     

    Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    7- نان را در یخچال قرار دهید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    نان باید در یک مکان سرد و خشک، یعنی در یخچال نگهداری شود. فقط مطمئن شوید که آن به خوبی بسته بندی شده است، به طوری که بوی مواد غذایی دیگر روی آن اثر نکند.​


    8- به جای افزودن نمک زیاد، از سرکه استفاده کنید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب

    ترفندهای آشپزی مناسبی هم برای سالم سازی غذا وجود دارد، با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید و از مصرف مقدار زیادی نمک دوری کنید. مطمئن شوید که سرکه در حال پخت غذا تبخیر شود.​
     

    Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    9- پختن پیتزا ترد و طلایی​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    اگر در خانه پیتزا می پزید و می خواهید یک پوسته ترد و طلایی روی آن باشد، قبل از پخت آن باید اقداماتی را انجام دهید.
    نکته اول: خمیر را به مدت 2-3 دقیقه قبل از قرار دادن چاشنی بر روی آن در فر قرار دهید. این کار پایه را از رطوبت محافظت می کند.
    نکته دوم: خمیر را روی یک ورق گرم قرار دهید و سپس آن را تزئین کنید.




    10- از چندین تخته برش استفاده کنید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    شما باید حداقل دو تخته برش در آشپزخانه خود داشته باشید: یکی برای گوشت و ماهی و دیگری برای غذاهایی که نیازی به پخت و پز ندارند. لازم است از آلودگی جلوگیری شود زیرا گوشت خام می تواند حاوی باکتری های خطرناکی باشد که فقط در طی پختن کشته می شوند.
    برای جلوگیری از اشتباه گرفتن تخته ها، تخته های رنگی مختلف یا تخته هایی که دارای لبه های رنگی هستند را خریداری کنید.​
     

    Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    11- استفاده از چند چاقو برای اهداف مختلف​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    چند چاقو باید در هر آشپزخانه باشد. ترفندهای آشپزی می گویند که تعداد استاندارد آن چهار عدد است: چاقوی سرآشپز، چاقوی همه منظوره، یک چاقو برای سبزیجات و یکی برای نان.



    12- غذاهای مختلف را در ظرف مخصوص خود بپزید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    هر غذا باید در تابه مخصوص خود پخته شود. به عنوان مثال، بهترین ظرف برای پخت پنکیک، یک تابه کوچک با لبه کوتاه و کف نازک است. در حالی که گوشت باید در یک تابه با لبه های بلند و کف ضخیم پخته شود.​
     

    Morningstar_Tina

    .
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/10/30
    ارسالی ها
    4,471
    امتیاز واکنش
    17,947
    امتیاز
    979

    13- داخل شیشه ها باید فضای آزاد وجود داشته باشد​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب

    نگهداری مواد غذایی یک کار دشوار است که اگر شما ترفندهای آشپزی و دستورالعمل ها را به خوبی انجام ندهید، ممکن است فاجعه رخ دهد. با این حال، همچنان افرادی هستند که گاهی اوقات فضای آزاد درون شیشه ها را نادیده می گیرند.
    منظور ما از فضای بین قسمت بالای مواد غذایی و لبه شیشه است. این فضا اجازه می دهد تا مواد غذایی خود را حفظ کنند و متورم نشوند. اگر این فضا را در شیشه قرار دهید، شیشه و همچنین غذاهای داخل آن، سالم باقی می مانند.​


    14- هنگام پخت و پز دستورالعمل آن را با دقت انجام دهید​


        14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! | وب
    پخت باید به طور کامل طبق دستورالعمل انجام شود، در غیر این صورت کیک ها، کلوچه ها یا کوکی های شما ممکن است در سطل زباله ریخته شود. آرد بیش از حد، کره بیش از حد، درجه حرارت اشتباه فر و... همه این ها بر ظاهر و طعم شیرینی شما تاثیر می گذارد.

    منبع: ویستا​
     

    برخی موضوعات مشابه

    پاسخ ها
    0
    بازدیدها
    97
    بالا