مرغ یک غذای مقوی است و تقریبا می توان آن را با هر ماده ای ترکیب کرد. اما باید به هنگام تهیه و آماده سازی آن نکاتی را مدنظر داشته باشید. مرغ خام می تواند در صورتی که مراقبت خاص و ویژه از آن انجام نشود مضر باشد.
با اجتناب از اشتباهاتی که در این مقاله بیان می کنیم می توانید در وعده های بعدی خود مرغ خوب و خوشمزه ای را تدارک ببینید.
آماده کردن گوشت مرغ خام
در دمای اتاق می تواند باکتری های مضری را تولید کند و اگر این مرغ بعدا مورد استفاده قرار گیرد می تواند باعث بروز بیماری های مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی شود. در عوض بهتر است مرغ را در فریزر نگهداری کنید و بعد از اینکه خرید کردید آن را در یخچال بگذارید. تنها زمانی که قصد دارید آن را بپزید از یخچال خارج کنید.
اگر مرغ شما منجمد است دو روز قبل از پختن آن را در فریزر بگذارید.
آشپزی با گوشت مرغ
پیشنهاد امروز
می توانید مرغ را در ظرف پلاستیکی طعم دار کنید و آن را در یخچال بگذارید.
بعد از اینکه کارتان تمام شد ماده طعم دارکننده را دور بریزید.
همچنین بخوانید:
برای اینکه از بروز چنین شرایطی جلوگیری کنید، همه وسایلی که برای آماده سازی مرغ مورد استفاده قرار می دهید را دوباره استفاده نکنید. در عوض می توانید وسایلی که در تماس با مرغ بوده است را خوب شستشو دهید و سپس از آن ها استفاده کنید.
متاسفانه در این شرایط مرغ وارد تخته برش می شود و می تواند سایر مواد غذایی را نیز آلوده سازد. در عوض بهتر است مرغ خام را نزدیک سایر مواد قرار ندهید و آن را در ظرف جداگانه ای آماده نمایید.
بعد از اینکه مرغ خام را آماده کردید چیزی را لمس نکنید. مطمئن شوید که دست خود را می شویید. این تکنیک به شما کمک می کند در مدیریت مرغ تنها از یک دست کمک بگیرید. در چنین شرایطی دست دیگر شما برای برداشتن وسایل دیگر یا روشن کردن اجاق گاز ازاد خواهد بود.
اسفنج خود را هر روز به کمک مایع ظرفشویی شستشو دهید. اسفنج را هر دو الی سه روز یکبار عوض کنید . این موضوع به مدت زمانی که اسفنج با مرغ و سایر مواد در تماس بوده بستگی دارد. در طول زمان این موضوع به یک عادت مفید تبدیل می شود و می توانید به راحتی اینکار را به طور خودکار و بدون نیاز به تذکر دیگران انجام دهید.
در چنین شرایطی می توانید مطمئن شوید که مرغ آماده شده سالم است و مشکلی در تهیه آن وجود ندارد.
با اجتناب از اشتباهاتی که در این مقاله بیان می کنیم می توانید در وعده های بعدی خود مرغ خوب و خوشمزه ای را تدارک ببینید.
آماده کردن گوشت مرغ خام
- مرغ را برای مدت زمان طولانی در فضای بیرون از یخچال نگه می دارید:
در دمای اتاق می تواند باکتری های مضری را تولید کند و اگر این مرغ بعدا مورد استفاده قرار گیرد می تواند باعث بروز بیماری های مرتبط با غذا و مسمومیت های غذایی شود. در عوض بهتر است مرغ را در فریزر نگهداری کنید و بعد از اینکه خرید کردید آن را در یخچال بگذارید. تنها زمانی که قصد دارید آن را بپزید از یخچال خارج کنید.
اگر مرغ شما منجمد است دو روز قبل از پختن آن را در فریزر بگذارید.
- مرغ را به درستی ذخیره و نگهداری نمی کنید:
- مرغ را قبل از پختن می شویید:
آشپزی با گوشت مرغ
- مرغ را به درستی طعم دار نمی کنید:
پیشنهاد امروز
می توانید مرغ را در ظرف پلاستیکی طعم دار کنید و آن را در یخچال بگذارید.
بعد از اینکه کارتان تمام شد ماده طعم دارکننده را دور بریزید.
همچنین بخوانید:
- دوباره از ابزارهایی که با مرغ خام در تماس بوده استفاده می کنید:
برای اینکه از بروز چنین شرایطی جلوگیری کنید، همه وسایلی که برای آماده سازی مرغ مورد استفاده قرار می دهید را دوباره استفاده نکنید. در عوض می توانید وسایلی که در تماس با مرغ بوده است را خوب شستشو دهید و سپس از آن ها استفاده کنید.
- اجازه می دهید مرغ خام با سایر غذاها در تماس باشد:
متاسفانه در این شرایط مرغ وارد تخته برش می شود و می تواند سایر مواد غذایی را نیز آلوده سازد. در عوض بهتر است مرغ خام را نزدیک سایر مواد قرار ندهید و آن را در ظرف جداگانه ای آماده نمایید.
- فراموش می کنید دستان خود را بشویید:
بعد از اینکه مرغ خام را آماده کردید چیزی را لمس نکنید. مطمئن شوید که دست خود را می شویید. این تکنیک به شما کمک می کند در مدیریت مرغ تنها از یک دست کمک بگیرید. در چنین شرایطی دست دیگر شما برای برداشتن وسایل دیگر یا روشن کردن اجاق گاز ازاد خواهد بود.
- برای ماه ها از اسفنج یکسانی استفاده می کنید:
اسفنج خود را هر روز به کمک مایع ظرفشویی شستشو دهید. اسفنج را هر دو الی سه روز یکبار عوض کنید . این موضوع به مدت زمانی که اسفنج با مرغ و سایر مواد در تماس بوده بستگی دارد. در طول زمان این موضوع به یک عادت مفید تبدیل می شود و می توانید به راحتی اینکار را به طور خودکار و بدون نیاز به تذکر دیگران انجام دهید.
در چنین شرایطی می توانید مطمئن شوید که مرغ آماده شده سالم است و مشکلی در تهیه آن وجود ندارد.