- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 سپتامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف (سرآشپز) در ایالات متحده آمریکا گذارند. او در دهه 1990 به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. این سرآشپز معروف در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.
نانک با رویه گوشت
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. پیاز، فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. سپس در ظرف مناسبی با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
3. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
4. خمیر هزارلا را به ابعاد مربعی کوچک برش داده و در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچبنید.
5. مخلوط گوشت را روی برش های خمیر پخش کنید.
6. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
7. سپس سرو کنید.
نانک با رویه گوشت
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز: یک عدد
- فلفل دلمه ای: 2 عدد
- فلفل سبز: یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- خمیر هزارلا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پیاز، فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. سپس در ظرف مناسبی با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.
3. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
4. خمیر هزارلا را به ابعاد مربعی کوچک برش داده و در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچبنید.
5. مخلوط گوشت را روی برش های خمیر پخش کنید.
6. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
7. سپس سرو کنید.